"Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var) започва от 31 март по Диема Фемили, нов индийски сериал "Малка булка" (Balika Vadhu) по НоваТВ

След като през лятото на миналата година започна истерията по индийските сериали у нас със старта на "Цветовете на любовта" по БТВ, то тя предстои все повече и повече да се разраства, тъй като в националния ефир започва още една азиатска продукция.
Този път обаче медията няма да бъде БТВ, а нейния най-голям конкурент - НоваТВ. Освен това обаче, в днешната статия ще отбележим и предстоящите промени в програмната схема на нишовия канал на NBG Диема Фемили.

Започваме с НоваТВ:
Считано от 7 април (понеделник), в ефира на втората по-големина и гледаемост българска телевизия стартира нова индийска многосерийна история, чието заглавие гласи "Малка булка" (Balika Vadhu). Сериите от нея ще се излъчват всеки делничен следобед от 15.30 часа, като към момента не е ясно дали ще се позиционират по 2 епизода, какво ще се случи с повторението на "Черешката на тортата" и "Мелодията на сърцето" и изобщо с цялата следобедна програмна схема на медията. 

"Малка булка" (Balika Vadhu) все още се излъчва в Индия, където на 14 март тази година е била излъчена 1531 серия от продукцията. В сравнение с "Цветовете на любовта", тази мелодрама е двойно по-дълга в отношение на брой епизоди. Започнала е излъчване през юли 2008 г. по телевизия ColorsTV, излъчвайки се от понеделник до събота. Една серия от "Малка булка" е с продължителност 20 минути. 

Продължаваме с Диема Фемили:
На 28 март (петък) ще бъде излъчена кулминационната серия от хитовата турска премиера "Момичето, което обичах" (Bir Cocuk Sevdim). Считано от 31 март (понеделник), на нейно място в ефира започва премиерна за България нова мелодрама, с участието на Гизем Караджа от "Опасна красота" и Берк Октай от "Опасни улици" - "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var). Епизодите от новия сериал ще се позиционират всяка делнична вечер, между 21.00 и 22.00 часа, след "Щастливи заедно" и преди "Сезони на любовта". 

От 28 март (петък) пък се завръща спреният поради ниски рейтинги от ефира на НоваТВ бразилски сериал "Пътят на възмездието" (Avenida Brasil). За съжаление, Диема Фемили ще излъчва повторене на излъчените до момента епизоди, като не е ясно дали след това ще продължи криминалната мелодрама. "Пътят на възмездието" ще се излъчва всеки делничен ден, между 11.25 и 12.25 часа, замествайки приключващото на 27 март (четвъртък) повторение на турската продукция "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz ev Kadinlari)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.