"Надежда за обич" - нова турска приказка завладява Диема Фемили от 7 април

Те са млади, красиви, многообещаващи и за първи път застават заедно на снимачната площадка за най-новата хитова премиера в ефира на Диема Фемили - "Надежда за обич".
Една съвременна история за Пепеляшка, пресъздадена по толкова вълнуващ и впечатляващ начин, че сериалът заслужено се превръща в истински хит и най-гледаното заглавие в Турция през изминалото лято.

"Надежда за обич" ще дебютира в родния ефир на 7 април със специален двучасов епизод - от 21.30 и 23.30 часа, след което зрителите на Диема Фемили ще могат да следят поредицата всеки делничен ден от 21.30 часа. Освен вълнуваща история и трима впечатляващи актьори, сериалът ще донесе със себе си и известни промени в програмата на медията - от 7 април другият хитов сериал "Мелодия на сърцето" ще се излъчва всеки делничен ден от 19.30 часа, а "Щастливи заедно" ще започва от 23.30 часа. 

Историята:
"Надежда за обич" среща зрителите с живота на Умут (Гизем Караджа) - младо и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка. Умут работи в популярен фризьорски салон и живее заедно със семейството си - майка си, доведения си баща, две доведени сестри и двама доведени брата. По-малкото й братче и майка й са единствените хора, за които тя се грижи с цялата си любов. Потискана от двете си сестри, които непрекъснато я ревнуват, и от баща си, който взима цялата й заплата, за да си купува алкохол, Умут е човекът, който поддържа домакинството и се грижи за всичко в къщата. По-големият й брат Муса пък е толкова консервативен, че категорично не позволява на сестрите си да излизат с момчета. В такава враждебна семейна среда, Умут прави всичко възможно, за да не загуби надеждата си. Съдбата обаче винаги знае кога да се намеси. Точно в този момент случайността я среща с Озан (Шюкрю Йозйълдъз) - млад, красив и от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което тяхната приказка започва. Озан обаче скрива факта, че е от богато семейство, за да не загуби любимата си. Той дори започва работа в същия салон, за да е близо до Умут. И двамата крият любовта си от своите семейства - Умут не може да признае заради консерватизма на баща й и по-големия й брат. Озан също не казва на родителите си за Умут заради охолния живот, който водят, и предразсъдъците им спрямо бедните. Колкото по-силна става любовта им, толкова по-дълбоки стават и тайните между тях. "Надежда за обич" е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници,  чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани и да просъществува въпреки пречките, които техните светове налагат. 

Актьорите:
Освен вълнуващата сюжетна история, "Надежда за обич" се превръща в истински хит и заради актьорския състав, който постоянно е в центъра на медийното внимание. Гизем Караджа, в момента 21-годишна, влиза в телевизията директно от модния подиум. През 2011 г. тя става втора на конкурса "Мис Турция" и представя страната си на "Мис Свят", където печели специалната награда за най-добър национален костюм. Още по-интересни са образите на двамата мъже в поредицата – Шюкрю Йозйълдъз (Озан) и Берк Октай (в ролята на Хакан, който в даден момент ще стане част от изключително сложен любовен триъгълник). Дълга кариера на модел и манекен има зад гърба си Берк Октай. Той става Best Model през 2003 г. и участва в над 100 ревюта в Париж, Милано, Токио, Дубай и Москва, работейки за марки като Армани, Прада и Джанфранко Фере. 

И докато Берк и Гизем вече имат по няколко успешни участия в сериали, за Шюкрю Йозйълдъз героят Озан  е първата главна роля. Това дори става причина за първия скандал на снимачната площадка - Октай, който вече се радва на голяма популярност,  възразява ролята на не особено известния до този момент Шюкрю да бъде по-голяма и по-важна за сериала. Тук се намесва продуцентът, който тушира конфликта по интересен начин, като просто дава на Берк по-голям хонорар - така световноизвестният модел взима по 20 хиляди лири на епизод, докато Шюкрю, въпреки по-централната си роля получава по 15 хиляди. 

2 коментара:

Анонимен каза...

ами какво ще дават от 31 март от 21???? , момичето свършва на 28

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
В седмицата от 31 март до 4 април (понеделник-петък), всяка делнична вечер между 20.00 и 22.00 часа по Диема Фемили ще се излъчват по два епизода от "Щастливи заедно".
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.