"Легендата за Испания" и "Империум" - от 6 януари по БТВ

Зимната prime-time програма на най-голямата частна българска телевизия БТВ вече е ясна. Ефира ще завладеят турският сериал "Север-Юг" и испанските продукции "Легендата за Испания" и "Сагата за Испания: Империум".

Както съобщихме преди седмици, на 14 януари (вторник) започва най-очакваният турски сериал в България "Север-Юг" (Kuzey Guney). Към момента разписанието, в което ще се излъчва заглавието с участието на Къванч Тътлату и Буура Гюлсой не е ясно. Знае се единствено, че продукцията ще се позиционира от 20.00 часа и ще замести вече привършващия хит за 2013 г. "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum).

Заедно със "Север-Юг", prime-time-а на БТВ ще делят още две продукции с испански произход - прекъснатия през 2012 г. "Легендата за Испания" (Hispania la Leyenda) и новата "Имперуим". В ефира на най-гледаната телевизия у нас вече усилено се рекламират промота, оповестяващи старта на тези две поредици. Към момента е ясно, че дългоочакваните нови епизоди от "Легендата за Испания" ще започнат да се излъчват от 6 януари (понеделник), в 21.00 часа, но не са ясни дните, в които продукцията ще се позиционира.

При получаване на повече информация около стартовете на двата нови испански сериала ще Ви информираме.

Желаем да уточним, че СЕРИАЛИ  в България първи информира сред останалите блогове за старта на двете поредици!

21 коментара:

Анонимен каза...

Можете да си сменяте колко искате часа на излъчване на публикуване на информацията,но Telenovellas NEWS пуснаха първи тази информация. Преди малко пишеше, че сте пуснали инфото в 15:44, а сега е в 15:20.. Кого заблуждавате не ми е ясно?

Анонимен каза...

И другото, което е, добре че успяхте да видите именно от Telenovellas NEWS името на продължението, което със сигурност не е "ИспаниО", както бяхте публикували!!

Админ каза...

Извинете, но именно Теленовелас Новини бяха подменили часа на публикуване! Когато ние пуснахме статията в 15.44, проверихме Теленовелас Новини и такава, която да оповеставя старта на тези две продукции НЯМАШЕ! Те са подменили часа, а не ние. Със сигурност има хора, които ще потвърдят това!

Анонимен каза...

Не знам какво сте гледали, но те са го пуснали като инфо в 15:30..аз отворих блога им 15:33 и инфото беше там..не знам защо само си присвоявате и извъртате нещата така, все едно вие сте го пуснали първо...нещо часовника ви не работи на блога, оправете го и тогава ще пишете, че сте първи!! ЛЪЖЦИ

Админ каза...

И ние не знаем какво сте видели, но веднага след като публикувахме информацията (в 15.44 часа) влезнахме в Теленовелас Новини и статия НЯМАШЕ!

Анонимен каза...

Нали пише че сте в приятелски отношения с Теленовелас в страницата "За нас", а така да се заяждате...

Анонимен каза...

Az vidqh che novinata v bloga na telenovellas news beshe postnata v 16:03 taka che te sa podmenili vremeto, ne seriali v bg

Анонимен каза...

Здравейте,нали обещахте да продължите с качването на епизодите на "Огнено сърце ;Продължението считано от 01.12, но така и не се появи следващият 26(82)епизод.Ще удържите ли на обещанието си,нищо че започна повторението на сериала,той е най-добрият от всички турски идр.такива излъчвани по нашият ефир.Желая ви лека работа и весели празници!

Анонимен каза...

Теленовелас поправиха часа и това е очевидно, не знам за какво са тези спорове и какво печелят с поправянето на часа. Само лъжат читателите си по този начин.

Анонимен каза...

Уточнявайте си колкото искате..на лъжата краката са къси, както се казва в поговорката...доста грозно от ваша страна да твърдите, че вие сте първи и да го пишете с черни букви!! Статия имаше още в 15:33 след като влязох, не знам какво сте гледали, но нямам и намерение да участвам повече в този спор. Грозната постъпка си остава ГРОЗНА!! Продължавайте да си претендирате, че сте първи, макар да НЕ сте!

Анонимен каза...

В 15:44 в telenovelas news нямаше пусната тема... А именно Аз уведомих едновременно и 2-та блога за старта на Легендата за Испания(вижте в коментарите, не лъжа)... Даже си мисля, че половин минута по-късно го написах тук и все пак вие бяхте малко по-бързо, браво...

Анонимен каза...

Няма ли да публикувате интервюта с латино актьори ?

Анонимен каза...

Ще публикувате ли интервюта с турски актьори?

Анонимен каза...

За мен,а може би и за още читатели няма никакво значение кои първи са отпечатали дадена публикация.Важно е да има интересни рубрики,статии,интервюта,които да четем и когато ни обещават такива и двата блога да изпълняват обещанията си.

Анонимен каза...

За какви нови епизоди на Легендата става въпрос, сериалът нали не се произвежда от пролетта на 2012 г. насам?

Анонимен каза...

Бихте ли отговорили на въпросите ни?

Анонимен каза...

Има 3 епизода от 3 сезон на Легендата за Испания, за тези става въпрос, което е 5 горе-долу наши...

Анонимен каза...

Няма ли да отговорите на въпросите ни ?

Анонимен каза...

От анонса в ефира на БТВ останах с впечатление, че не са две различни поредици ("Легендата за Испания" и "Сагата за Испания: Империум"), а просто думите "Сагата за Испания" е описателна фраза за сериала "Легендата за Испания", като към името на сериала е добавено "Империум" и се получава "Легендата за Испания: Империум" (един вид, като продължение на сериала).

Анонимен каза...

ПП: обаче разбрах, че утре ще има официално съобщение от bTV и всичко ще стане ясно

записвания за Италия каза...

Добре е че има места където човек може да види кое кога ще го дава, за да си направи някаква сметка и да види,кога може да излезе и кга да си запише интересен филм. Това, че към момента разписанието, в което ще се излъчва заглавието с участието на Къванч Тътлату и Буура Гюлсой не е ясно е малко притеснително за мен, дано в скоро време да се разбере. Знае се единствено, че продукцията ще се позиционира от 20.00 часа и ще замести вече привършващия хит за 2013 г. "Огледален свят" . Много го харесвам този филм, започнах от средата да го следя, но сега вече не мога да спра,жалко че главната ще умре във филма.

Предоставено от Blogger.