"Изпитание на любовта" (Te Voy a Enserar a Querer) с повторение от 9 декември, в 18.00 часа по БТВ Лейди

С началото на втората седмица от последния календарен месец декември за 2013 г., БТВ Лейди ще изненада приятно феновете на латиноамериканското кино.


Считано от 9 декември (понеделник), дамският талисман от семейството на bTV Media Group започва излъчването на най-дългоочакваното повторение на теленовела за 2013 г. - "Изпитание на любовта". Сериите от продукцията на Телемундо, чието оригинално заглавие гласи "Te Voy a Enserar a Querer" ще се излъчват всяка делнична вечер, с начален час 19.00 часа. Единствено в пилотния ден на излъчване (9 декември), БТВ Лейди ще предложи на зрителите си два епизода от "Изпитание на любовта", които ще започнат извънредно от 18.00 часа. От 10 декември (вторник), всеки делничен ден от 18.00 часа ще се предлагат повторения на епизодите, излъчени предходния ден от 19.00 часа. Така дамският канал ще предлага по общо две серии от любимата теленовела дневно - повторения от 18.00 и "премиери" от 19.00 часа. "Изпитание на любовта" влиза в пряк двубой с премиерата на Диема Фемили "Бурята" (La Tempestad), както и с новините на БТВ, НоваТВ и ТВ7. 

Заради старта на "Изпитание на любовта", обещаното повторение на приключилата това лято в ефира на БТВ теленовела "Призракът на Елена" (El Fantasma de Elena), което трябваше да стартира на 9 декември в 18.00 часа, няма да се състои към този момент. 

2 коментара:

Анонимен каза...

koga shte svarshat 1001 no6t i parvata dama?

Анонимен каза...

Легендата за Испания от 6 януари по БТВ...

Предоставено от Blogger.