"Личен живот": Всичко ново около актьорите

Предстои да Ви представим и тазседмичната информационната бюлетина свързана с новостите около любимите Ви актьори. Време е да видим какво ново се е случило с тях през последните две седмици.

Фернандо Колунга заяви, че няма връзка с колежката си от "Защото любовта командва" (Porque el amor manda):
Актьорът Фернандо Колунга, който до последно се снимаше в "Защото любовта командва" (Parque el amor manda), заяви, че няма връзка с колежката си Бланка Сото. Само до преди месеци вървеше слух, че красивата актриса и доказалия се с годините актьор са заедно, но нито един от тях не пожела да даде коментар около това. Сега Фернандо казва, че двамата са като брат и сестра и са неразделни, работили са много добре на снимачната площадка и все още поддържат отношенията си, въпреки, че вече не се снимат, а играят в театъра.

Уилям Леви окончателно приключи снимките на "Бурята" (La tempestad):
Уилям Леви приключи снимките на теленовелата "Бурята" (La tempestad), която протагонизираше заедно с Химена Наварате. С приключването на снимките, договора му към Телевиса изтича и няма да бъде обновяван, тъй като към момента е взел решение, че спира с теленовелите. Сега той вече е при семейството си, на което смята да се посвети от сега нататък. "Бурята" приключи в Мексико преди два дни, радвайки се на рекорден рейтинг, за който ще научите в съботното издание на "Рейтингите на седмицата".

Анжелик Бойер е много доволна от снимките на "Това, което животът ми отне" (Lo Que Me Vida Me Robo):
От няколко месеца Анжелик Бойер и Себастиан Рули се снимат заедно в най-новата теленовела на Телевиса - "Това, което животът ми отне" (La Que Me Vida Me Robo). Снимките текат с пълна сила, а самата Анжелик споделя, че е много доволна от това, което са направили и от факта, че снимат страхотна продукция. Тя каза, че когато са се събрали да гледат първия епизод, не са очаквали, че ще останат толкова развълнувани. "Усещам пеперуди в стомаха си", каза тя на страницата си в Twitter.  Премиерата се състоя вчера, 28 октомври, замествайки "Бурята" (La Tempestad).

Карла Монрой беше откарана по спешност в болницата:
Докато водеше поредното издание на "Детски идол на Пуерто Рико" тази неделя (27 октомври), Карла Монрой се почувства зле и беше откарана до най-близката болница, където й е била оказана първа помощ. Оказало се, че й е паднало кръвното и няма нищо сериозно. След няколко часа престой, тя съобщи, че вече се чувства много по-добре.

Габи Еспино и Жанкарлос Канела не са разделени:
Въпреки слуховете, че Габи Еспино и Жанкарлос Канела са разделени, това е пълна лъжа. В момента двамата са по-щастливи от всякога и това доказва това клипче. В него Габи споделя, че връзката й с Жанкарлос върви много добре и всичко, което се говори за тях е само слух. Също казва, че неделя е единствения ден, в който може да прекарва време с децата и любимия си, защото само той й е почивен, през другото време се снима в "Света дяволица" (Santa Diabla). Габи добавя, че с Жанкарлос искат да оставят личния си живот за себе си и избягват да правят неща, върху които медиите да се фокусират. Той я е продружил на коледните клипове на Телемундо, но през цялото време е останал в хотелската стая, без никой друг да знае за това. 

11 коментара:

Анонимен каза...

Закупени ли са:
1) "20 минути"
2) Втори сезон на "Справедливостта на Кара"?
3) Трети сезон на "Сезони на любовта"
4) "Сбогом любима"
5) "Къде е дъщеря ми"
6) "Мълчаливите"
7) ""Доктори"
8) "Карагюл"
9) "Отмъщението" с Берен Саат
10) "Лунно затъмнение".
Благодаря предварително!

Анонимен каза...

Възмутена съм,че теленовелата "Буря" няма да има повторение.Сега,когато освен турски сериали реших да гледам и една теленовела изведнъж се оказа,че няма да мога да я гледам,тъй-като съм възпрепятствана в редовно обявеното време на излъчването й.

Анонимен каза...

Ще има ли скоро публикация за личният живот на турски актьори или актриси?

Анонимен каза...

Кога ще публикувате интервю с латиноамерикански актьор и с кого ще бъде ?

Анонимен каза...

Zakupen li e seriala Corazon indomable ot nqkoq bylgarska televiziq

Анонимен каза...

Zdraveite, vqrno li e che Gaby Espino e pridrujila Jencarlos Canela do letishteto kogato zamina za Costa Rica tezi dni, zashtoto ima snimki s fenove na koito se vijda che sa praveni na edno I sushto mqsto? Mnogo shte sum vi blagodarna ako mi otgovorite!!! Pozdravi :)

Анонимен каза...

Какво мислите за телемунделата "СВЕТА ДЯВОЛИЦА " ? Според мен е невероятен, уникален и завладяващ, а най0новия епизод беше убииствен. Охх, така ми се иска БТВ или ДФ да го закупят. Дали имат интерес към него? Но неизвесхто защо, рейтингите му не са добри, защо е така....? На мен много ми харесва теленовелата!!!

Анонимен каза...

През колко седмици публикувате интервютата ?

Unknown каза...

До 4-ти коментар
Интервю ще има тази сряда (6 септември) с Паола Рей.

"Света дяволица" е една от най-хубавите телемундели. Наистина епизодите са убийствени, много са напрегнати и интересни. Ако знаете испански, можете да го гледате, струва си.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
1) Да, този сериал е закупен в България според последната информация. Но нямаме идея коя медия е взела права над него.
2) Не, втори сезон не е закупен в България, защото не е приключил още в Турция. Както виждате, у нас ще го спрат заради нисък рейтинг, за това още не можем да говорим за закупуването на втори сезон.
3) Преговорите за този сезон са в разгара си. Почти към края са. Остава само да го преведат и ако успеят да го направят преди края на втори сезон, ще го пуснат веднага след него.
4) Ако става въпрос за "Спомни си любима" (Hatirlar Sevgili) - да, закупен е, но може и да не започне в България.
5) Да, закупен е, но няма да се излъчи в България, заради българския му ремейк - "Къде е Маги" на БТВ.
6) Има вероятност да е закупен, тъй като в момента се обръща внимание на по-новите сериали. Но при всички случаи е закупен, незнаем обаче от коя медия.
7) Да, "Доктори" (Doktorlar) е закупен в България.
8) Не, тази теленовела не е закупена, много е рано още.
9) Имаме информация, че българска медия претижава правата на целия първи сезон. Трябва вече само да стартира.
10) Ако става въпрос за "Ask Tutulmasi)- не, този сериал не е закупен и няма да бъде, тъй като поради нисък рейтинг беше спрян след няколко излъчени епизода.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
За съжаление наистина повторение няма да се предлага. Единственият вариант да го гледате, е в 19.00 часа по Диема Фемили. Иначе може и в интернет, ако някой реши да го качва.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Не, СЕРИАЛИ в България не предлага информация за личния живот на турските звезди. Имаме само интервюта с тях. Но ако имате нещо, което искате да попитате - тук сме, за да отговорим.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Следващото интервю ще е тази сряда (6 ноември) с актрисата Паола Рей. Очаквайте го, защото е много интересно! Интервюта с латино звезди има два пъти в месеца - две поредни сряди, в началото на всеки месец.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Възможно е и да е закупен, не е ясно. Както виждате, в момента телевизиите залагат на по-новите продукции, пример за това е "Бурята" (La Tempestad), която е от тази година. Съвсем скоро ще получим информация.
Леки и успешни дни!

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Да, вярно е. Двамата отидоха заедно, мисля, че се падаше неделен ден. Габи и Жанкарлос бяха с децата си в Коста Рика, където си прекараха добре.
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Не следим "Света дяволица", но от Теленовелчо разбираме, че е много интересна. Засега все още не е закупена у нас, но се надяваме и това скоро да стане, защото определено е много интересна.
Леки и успешни дни!

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Интервюта с латиноамериканските актьори има в първите две седмици на всеки месец, тоест през две седмици. А с турските актьори е само веднъж месечно.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Gaby ne e bila v Costa Rica s Jencarlos samo go e pridrujila do letishteto :)

Предоставено от Blogger.