"Личен живот": Всичко ново около актьорите

Животът на актьорите е изпълнен както с радост, така и с тъга. Папараците непрестанно следят всяка една стъпка на всеки един актьор, доближават се до неговия личен живот, ежедневно разпространяват клюки.
Започва новата поредица "Личен живот", в която на всеки втори вторник ще можете да научавате всичко ново за Вашите любими актьори. В първото издание на рубриката, ще видим няколко интересни новини около следните актьори и актриси: Жанкарлос Канела, Арасели Арамбула, Анджелик Бойер, Аарон Диас, Лорена Рохас, Маите Перони, Хуан Алфонсо Баптиста, Паола Рей, Хулиан Хил, Рафаел Амая и Давид Сепеда.

Жанкарлос Канела и неговата солова кариера:
Наскоро Жанкарлос Канела сподели, че изцяло се е насочил към музиката. Подготвя няколко нови албума, които съвсем скоро ще покаже на феновете ви. "След успеха на "I Love It", реших да направя още няколко подобни албума, които да покажа на феновете си и се надявам да се харесат. В момента работя по представянето на третия си албум, като някои от песните там ще представя на 18-ти септември (сряда) на концерта "Terra Live Music"", коментира актьора. "Албума ще се казва "Жан" (Jan)", добави още Жанкарлос. Напомняме Ви, че преди месеци той приключи участието си в "Забранена страст" (Pasion Prohibida), която постигна невероятен рейтинг в САЩ.

Арасели Арамбула в нова теленовела, споделя емоциите си от "Господарката" (La Patrona):
Мексиканската актриса Арасели Арамбула, която познаваме от "Непокорно сърце" (Carazon Salvaje) се снима в нова телевела, чийто снимки тепърва предстои да започнат. Към момента единственото ясно лице, което ще вземе участие е именно Арасели, като продуцентите са в процес на търсене на екранен партньор на актрисата. Името на теленовелата, в която ще се снима през цялата 2013 година, както и малко от 2014 ще се казва "Изгубени души" (Almas Perdidas). Сценаристите обещават историята да бъде интересна, като те са в очакване на актьора, който да бъде партньор на актрисата. Единственото изискване е да бъде с хубаво тяло. Междувременно, преди време Арасели Арамбула сподели емоциите си от "Господарката" (La Patrona), който стана големия победител в тазгодишните награди "Premius tu Mundo". "Теленовелата беше едно голямо изпитание за мен. Беше невероятна, прекарах си доста добре с екипа на продукцията. Снимките бяха тежки, но заедно с Хорхе Луис Пила успяхме да се справим блестящо. Мислим, и че го показахме", коментира актрисата.

Анжелик Бойер също в нова теленовела заедно със Себастиан Рули:
Преди около месец стана ясна новата продукция с участието на Анжелик Бойер. Тя ще носи заглавието "Това, което животът ми отне" (Lo Que La vida me Robo). Най-хубавото е, че в нея Анжелик отново ще си партнира със Себастиан Рули, с който си партнираха в "Тереса" (Teressa), а зрителите вече нямат търпение да видят отново една от любимите си двойки отново на екран. Анжелик Бойер усилено се готви за новата продукция, дори сподели, че да бъде протагонистка в теленовела е нейната най-голяма мечта.

Аарон Диас коментира участието си в "Светата дяволица" (Santa diabla):
Един от най-обичаните актьори Аарон Диас, сподели, че много харесва ролята си в "Светата дяволица", дори не е очаквал толкова силен герой. Освен това той даде коментар и за отношенията на Карлос Понсе и Химена Дуке на снимачната площадка. На въпроса какъв е героят му в "Светата дяволица" той отговаря: "Персонажът ми там е много различен, забавен, изненадващ и много интригуващ. Може би това е най-доброто ми превъплъщение досега. Но истината е, че не очаквах толкова силен герой, толкова различен, далеч от моите представи, далеч от моите очаквания. Зрителите виждат един друг Аарон, разказан в кожата на Сянтяго - красив, забавен и едновременно с това непредвидим мъж", казва Диас. На въпроса какви са отношенията между Карлос Понсе и Химена Дуке на снимачната площадка той отговоря следното: "Двамата се разбират повече от прекрасно. Не съм ги виждал никога в толкова добра светлина, след всичките скандали между тях. Постоянно се разделят, но определено не могат един без друг. Показват го и на снимачната площадка". В момента той продължава да се снима в "Светата дяволица" (Santa Diabla), където играе заедно с Габи Еспино, Карлос Понсе и Химена Дуке.

Лорена Рохас и битката й с рака:
От месеци насам, Лорена Рохас, която познаваме от "Чужди  грехове" се бори с коварната диагноза "рак". Въпреки това, тя се радва на живота и приема болестта си с оптимизъм, бори се с нея с усмивка, не губи никаква надежда в това, че един ден ще оздравее. Тя се подготвя отново да се появи на снимачната площадка, влизайки в сериала "Макарена" (Makarena). В битката с рака, тя има подкрепата на своя притял Хорхе Монхе, който "определено много ми помага", казва тя. Пожелаваме на Лорена да се възстанови колкото се може по-бързо!

Маите Перони жъни успехи с албума си:
Мексиканската актриса Маите Перони от "Моят грях" (Mi Pecado) се радва на голям успех, който постигна след като издаде албума си "То y Yo" ("Ти и аз"). Парчето придоби огромна популярност, а самата Маите се гордее с постигнатото. Преди дни, тя замина за Бразилия, където ще участва в предаването "Domingo Legal". Освен това, там тя представи и албума си "Лунно затъмнение" (Esclipse de Luna). Определено Маите все още е една от най-обичаните звезди в Мексико. Има фенове по целия свят, дори не са пропуснали да я гледат и посрещнат подобаващо в Бразилия. Преди време тя отново гостуваше в тази страна, още по времето, когато представяше албума си на "RBD".

Хуан Алфонсо Баптиста в нов сериал:
В Мексико започнаха снимките на най-новата теленовела, в която ще участва и Хуан Алфонсо Баптиста, който познаваме от "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes) и "Жената в огледалото" (La Mujer En el Espejo). Поредицата се казва "Шефът" (El Capo), като в нея ще участват и Алфонсо Пончо Ерера.

Паола Рей се радва на детето си:
В края на август тази година се роди и детенцето на популярната актриса Паола Рей. Заедно с Хуан Карлос Варгас се радват на малкото дете. "Не можем да опишем радостта си, понякога се караме кой да го гледа, или кой да го нахрани. Хуан не се отделя от него. Постоянно иска той да го гушка, ревнувам", казва  Паола Рей. В момента Паола е свободна, за това се радва максимално на сина си.


Хулиан Хил е по-щастлив от всякога:
Още един от най-обичаните актьори - Хулиан Хил, който доскоро се славеше като playboy, сподели, че в момента е в най-щастливия етап от живота си. Той е влюбен до полуда в половинката си Вивиана Серна, прави за нея всичко, дори и най-невъзможното. 


Рафаел Амая иска пак да е сериен убиец:ю
Актьорът Рафаел Амая, който познаваме от "Някой те наблюдава" (Alguien te Mira), e се е вманиачил в серийния убиец Хулиан Гарсия, изигран именно от него. Той споделя, че иска отново да бъде сериен убиец и с нетърпение очаква тази роля, която ще му донесе много радост в личния и професионалния живот. Преди месеци той приключи снимките на "Господарят на небесата" (El Senor de Los Cielos), но казва, че там героят му въпреки, че е бил много интересен не е сбъднал мечтата му. Какво споделя още за героя си Хулиан, как се е справял със снимките, колко време е снимал и още много други ще разберем лично от Рафаел Амая в първото издание на "Един снимачен ден на..." този понеделник, 23 септември.ю


Давид Сепеда ще пробва малко музикалните си умения:
Давид Сепеда сподели, че обмисля да премине към музиката и да се отдаде изцяло на нея. Засега все още нищо не е потвърдено, дори не е ясно дали ще продължи да се снима в теленовели. Той каза, че ще даде допълнителна информация около това.


Надявам се, че първото издание на "Личен живот" Ви е харесало! Следващото такова очаквайте на 1 октомври (вторник)!

6 коментара:

Анонимен каза...

пуснете нещо за марлене фавела и кристиян мейер

Анонимен каза...

i gaby espino

Unknown каза...

Здравейте,
Веднага щом се появят новини за тях, ще бъдат отразене. Не забравяме желанията Ви, така че, съвсем скоро ще има новини и около тях.

Анонимен каза...

ako moje i za angelica celaya :)

Анонимен каза...

Здравейте,ще може ли в рубриката "Личен живот" да публикувате и новини за турските актьори.

Сериали в България каза...

До 1-ви коменар:
Здравейте,
Рубриката "Личен живот" има за цел да съобщава за всичко ново около актьорите. Тоест, когато има новини около пожеланите от Вас актьори, веднага ще пуснем.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Към момента "Светата дяволица" (Santa diabla) е една от най-обсъжаданите теми в САЩ. Около Габи Еспино, Аарон Диас, Карлос Понсе и Химена Дуке, които са главните персонажи, постоянно излизат някакви новини, а веднага щом това стане, ние ще съобщаваме. Ще помислим и върху факта да обновяваме рубриката ежедневно, за да не се изпускат някой новини около актьорите.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравей,
Много хубава рубрика, която се надяваме да се хареса. Новини постоянно има, за това, ще ги отразяваме. Очакваме и "Един снимачен ден", само тя остана.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Щом новини около нея, ще бъдат съобщени. А и не забравяйте, че в сряда ще има интервю с нея, за това, посете блога за да го прочетете! В "Един снимачен ден" също ще бъде спомената тя, за това, не пропускайте поредицата!
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Имаме впредвид интереса Ви към турските актьори и сериали. За това, очаквайте няколко нови поредици за тях. Но за съжаление, в "Личен живот" няма как да даваме информация и за турските звезди, поредицата е насочена изцяло към латино новините. А ако направим нова, ще бъдем отново отвинени, че копираме.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.