"Срещу своите" замества "Мис България 2013" от 19 август по ТВ7, "Първата дама" се премества по Диема Фемили, "Готова на всичко" стартира от 19 август на нейно място по НоваТВ

С началото на предстоящата седмица, телевизионните канали ТВ7, НоваТВ и Диема Фемили ще предложат на зрителите си нови заглавия и повторения, които пък ще доведат до промени в излъчванията на други такива.


Нека да започнем с ТВ7:
Тази събота, 17 август, една от най-гледаните телевизии у нас - ТВ7 ще излъчи грандиозния финал на не чак толкова успешният си риалити формат "Мис България 2013". Извънредното издание от шоуто ще продължи и извънредно по-дълго от обичайното. Последният епизод, в който ще бъде коронована  най-красивата сред претендентките ще бъде с продължителност от един час и половина, продължавайки до 22.30 часа. Напомняме Ви, че обичайното разписание на летния формат е следното: всеки делничен ден, между 21.00 и 22.00 часа. 

От 19 август (понеделник), на мястото на "Мис България 2013" стартира премиерният американски сериал "Срещу своите". Епизодите от драматичната продукция от 2011 година ще се излъчват всеки делничен ден, с начален час 21.00 часа. Те ще продължават до 22.00 часа, когато пък стартират тези от комедийната поредица "Рокфелер плаза 30". В "Срещу своите" главни роли взимат актьорите Рейчъл Карпани, Кети Бейкър и Мариса Рамирез.

Да продължим с НоваТВ:
След като стана ясно, че ново-стартиралата индийска продукция "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai) постига изключително високи за часовия си слот рейтинги (4.3%), се оказа, че колкото и очаквана да беше, премиерната колумбийска продукция стартирала преди две седмици - "Първата дама" (Primera Dama) не постига очаквания си успех и отново медията, излъчваща сагата на Caracol - НоваТВ е на второ място в следобедните часове между 15.00 и 16.00 часа.

Именно заради това, от 19 август (понеделник), НоваТВ стартира повторение на приключилата тази пролет премиерна за България продукция с участието на Халит Ергенч - "Готова на всичко". Епизодите от второто излъчване на драматичната поредица, излъчила се по Диема Фемили, ще се позиционират всеки делничен ден, с начален час 15.00 часа, замествайки тези от премиерата "Първата дама". Те ще продължават до 16.00 часа, когато пък започват кратките следобедни емисии новини на НоваТВ. 

И да приключим с Диема Фемили:
Макар тази седмица НоваТВ да излъчва последните за ефира си епизоди от премиерната колумбийска драма "Първата дама" (Primera Dama), добрата новина е, че феновете на сериала няма да бъдат разочаровани напълно. 

Считано от 19 август (понеделник), най-гледаната кабелна телевизия у нас - Диема Фемили започва излъчването на новите епизоди от продукцията на Caracol с участието на Кристиан Мейер и Кати Саенс. "Първата дама" ще се позиционира всеки делничен преди обед, с начален час на сериите 11.30 часа. Те ще заместят тези на повторението на 3-ти сезон от турската драматична сага "Малки жени", като ще продължават до 12.30 часа, когато започват тези на култовия "Доктор Куин - лечителката". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.