"Скрити доказателства" и "Двама мъже и половина" с повторения от 14 август по ТВ7

През следващата седмица почитателите на американските заглавия ще могат да се радват, тъй като в prime-time-а на ТВ7 стартират цели две повторения на такива. 


На 13 август (вторник) ще бъде излъчен последният за 2-ри сезон епизод 96 от турската историческа продукция "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl). Той ще бъде позициониран в обикновения за излъчването на сериала слот - между 20.00 и 21.00 часа. 

От 14 август (сряда), в ефира на ТВ7 стартират две повторения на американски хитови заглавия излъчени преди години в ефир. 

Първото заглавие, което ще се излъчва всеки делничен ден с начален час 19.30 часа е "Скрити доказателства" (Body of Proof). Епизодите от продукцията ще започват веднага след централната емисия на новините на ТВ7 "Добър вечер, България!". Те ще продължават до 20.30 часа, а информация за сериала започващ тогава можете да намерите в следващия абзац.

Второто заглавие, което ще се позиционира всеки делничен ден с начален час 20.30 часа е повторение на 3 сезон от комедийната американска продукция "Двама мъже и половина". Епизодите от ситкома с Чарли Шийн ще продължават до 21.00 часа, с продължителност от половин час с рекламните паузи (около 20 минути без тях). Веднага след "Двама мъже и половина" стартира риалити формата "Мис България 2013".

Във връзка с преустановяването на излъчването на "Великолепният век", СЕРИАЛИ в България се свърза с PR на ТВ7 за информация за продължението на продукцията. При получаване на точен отговор ще ви информираме.

5 коментара:

Анонимен каза...

Zdraveite bihte li napravili obshto interviu s Jencarlos Canela y Gaby Espino ? Blagodarq, pozdravi :)

Karmela каза...

Хайде, пак copy-paste от Теленовелас новини. Не се спряхте.... Сега и идеята им за снимки в публикациите взехте. Идеята, рубриките, шрифтовете.... Нямам думи!! Ако бях на мястото на Ели Иванова, щях да направя нещо по въпроса, това направо си е плагиатство. ВСИЧКО Е КОПИРАНО! ВСИЧКО!!!!

Сериали в България каза...

Здравейте, Karmela,
Този път сте сгрешили. Теленовелас Новини слага по няколко снимки, докато ние правим само по две и то обработени. Има голяма разлика. Освен това, слагаме повече от една снимка, само на статии, на които се съобщава да повече от една продукция, докато при Теленовелас Новини е на всяка статия. Вижте разликите!
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

кво се карате, кво значение кой я писал статията, по добре да я има в повече сайтове за да я видят повече хора, аман като малки деца се карате, тоя ми откадна количката мамоооо. Стига сте се карали.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Тази есен ще се постараем да публикуваме и такова интервю.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте, Karmela,
Наистина някои неща са взаимствани от Теленовелас Новини, но... Повечето други са изцяло на базата на наши идеи, примерите са много.
Леки и успешни дни! :)

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим, че отговорихте на предния коментар възможно най-бързо и изчерпателно!
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Какво имате в предвид?
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.