Елизабет Алварес: "Правя много грешки, за които съжалявам"

Елизабет Алварес е една от онези актриси, които не обичат да се отделят от снимачната площадка дори за един ден. За нея това се е превърнало в хоби, без което няма да се чувства щастлива.
"Правя всичко за снимачната площадка. Раздавам се колкото мога, давам всичко по силите си. Има разбира се много колеги, които не могат да пропуснат да ми помогнат, ако се затрудня в някоя сцена", казва актрисата. От малка нейната мечта е да бъде актриса. Гледала е толкова филми и сериали, че дори не помни кои от тях са й станали любими. "Гледала съм толкова филми, че един ден, когато трябваше да избера любим от тях, бях изкарала списъка си с всички, които съм гледала. Дори някои не помнех". 

Елизабет Алварес е родена на 30 август 1977 година, като в момента е на 36 години (предстои да ги навърши). Родния и град е Хуарес, Чухуахуа. Живее в Мексико още от малка, учи в университет, и твърде млада започва да пуши. Записва се в школата на Телевиса, когато е тийнейджърка и получава много похвали за това си начинание. Първоначално започва да играе малки роли във филми, роли на сцената в Телевиса сред публика. Елизабет Алварес е една от малкото актриси, които се появяват на сцената на Телевиса, за да играе представления. 

През 2008 година, звездата се запознава с Хорхе Салинас на снимачната площадка на сериала "Огън в кръвта" (Fuego en la sandre). Отначало двамата имат само приятелски отношения, закачат се и в последствие започват много да се сближават. По това време, Хорхе Салинас тъкмо се е развел със съпругата си Фатима, от която има и деца, а Елизабет е била самотна. Двойката, която в момента има много фенове по света, сключва брак през октомври 2011 година и до днес двамата са повече от щастливи.


След като Елизабет се развива повече от добре в школата на Телевиса, от компанията решават да й дадат малка роля в сериала "Моята съдба - това си ти" (Mi destino - eres tu), където участва и Хорхе Салинас, в главна роля. Тази теленовела е от 2000 година. След като приключва снимките там, тя веднага се прехвърля в "Приятелки и съпернички" (Amigas y rivales), където отново играе малка роля, която тя много оценява. Същата година се снима в мини-сериала "Коледа без край" (Navidad sin fin), където се запознава с Марлене Фавела. През 2002 година, тя се отделя от сцената на Телевиса, подновява договора си с компанията и изиграва отново малка роля в теленовелата "Пътища на съдбата" (Las vias del amor), където за трети път се среща с Хорхе Салинас на една снимачна площадка. През 2003 година, отново получава малка роля в сериала "Булчински воал" (Velo de novia), където се среща с Марлене Фавела, с която стават добри приятелки по време на снимките на теленовелата. След кратка пауза, през 2005 година, сценариста Мануел Муньос Рико, кани Елизабет да изиграе второстепенна роля в една от най-важните роли на в живота и - тази в "Срещу вълните на живота" (Contra viento y marea), където за трети пореден път се среща с Марлене Фавела, а двете този път стават много добри приятелки. "Тази теленовела беше една от любимите ми. След края на снимките, често минавах покрай снимачната площадка и си спомнях за сериала. Нищо, че имах малка роля, беше много весело", казва актрисата.


След "Срещу вълните на живота", през 2006 година, Телевиса й предлага главна роля в сериала "Най-красивата грозница" (La fea mas bella), която е римейк на американската продукция "Грозната Бети". През 2008 година се явява на кастинг за ролята на Химена Елисондо в римейка на телемунделата "Трима братя, три сестри" - "Огън в кръвта" (Fuego en la sangre). Там за четвърти път се среща с Хорхе Салинас и именно в тази теленовела любовта им пламва.  "Влюбено сърце" (Amorcito corazon) е следващата теленовела на актрисата, в която тя взима главна роля, а зрителите остават повече от доволни от нея. "2011 година беше много успешна за мен. Имах много хубави моменти, смешни сутиции и много се забавлявах по време на снимките на "Влюбено сърце". Много се разбирах с екипа". 


Последната роля на Елизабет Алварес е от тази година, като теленовелата, в която се снима, е най-гледаната такава в Мексико към този момент. Става дума за "Необуздано сърце" (Corazon Indomable), където Елизабет отново влиза в главната роля, заедно с Ана Бренда Контрерас и Ана Патрисиа Рохо. 


Здравей, Елизабет, как върви кариерата ти днес?
Много добре. Чувствам се много щастлива на снимачната площадка на "Необуздано сърце". Още по-щастлива съм, когато сценаристите ми казват, че рейтинга на теленовелата е повече от добър, а самата тя надминава всички други сериали в Мексико и заема лидерска позиция. Израснах на снимачната площадка, израснах сред филмите. Мисля, че до днес съм изградила страхотна кариера. Имам и много фенове.


Как си прекарваш с Хорхе?
Супер! Чувствам се много щастлива докато съм с него. В момента съм заета със снимките на "Необуздано сърце", докато той е свободен. Почти не ми остава време за него. Понякога се сърди, но знае, че това е само снимачен ден. Съвсем скоро приключвам снимките на теленовелата и ще се отдам изцяло на Хорхе. Имаме много планове за в бъдеще.

Очакваш ли нови роли след "Необуздано сърце"?
Не, след тази теленовела нямам други планове за нова роля. След като приключи участието ми в "Необуздано сърце", договора ми с Телевиса изтича. Все още не знам дали ще го подновя, или ще бъда в дълга почивка. 

Досега винаги си участвала в теленовели на Телевиса. Никога не си се отделила от тази компания и не си подписвала никакви договори с други компании. Мислиш ли някой ден да го направиш?
Не знам. Зависи какво ще ми предложи определената компания. Ако има нещо ново, нещо, което да ме накара да се замисля, може и да приема предложението на друга компания. Засега не очаквам нови проекти. Но все пак, есента идва, може да имам и нови предложения.


Каква роля мечтаеш да изиграеш?
Играла съм все еднакви роли - такива на добра жена. Искам да експериментирам с нещо различно, нещо като злодейка. Веднъж си говорихме с Хорхе и той също сподели, че иска да бъде злодей. Може би зад всяка добра героиня, стои зла. 

Коя ти е любимата теленовела, в която си се снимала?
"Моята съдба - това си ти" (Mi destino - eres tu), e една от най-хубавите теленовели, в които съм се снимала. "Пътища на любовта" (Las vias del amor) също за мен е много важна. "Огън в кръвта" (Fuego en la sangre) и "Срещу вълните на живота" (Contra y marea) са теленовелите, които ще помня цял живот. Голяма част от хубавите моменти в живота ми са били в тях.


Съжаляваш ли за нещо?
Да, има много неща, за които да съжалявам. Съжалявала съм и в личния си живот, и на снимачната площадка. Аз правя много грешки, за които съжалявам. Животът е тежък, дава ти трудни изпитания, но за сметка на това се случват и невероятни неща, за които не си очаквал.

Преди да започнеш да се снимаш, имала ли си някакви затруднения?
Да, притеснявах се, когато за първи път се появих на снимачната площадка. Страхувах се, че няма да се справя и няма да ме харесат, ще се изложа. Правех репетиции, прекарвах цялото си време в учене на репликите. Отначало беше много трудно, но постепенно свикнах и се отпуснах.

Разкажи ни малко за участието си в "Огън в кръвта"! Успя ли да пресъздадеш Химена?
Не, беше ми много трудно. Химена е жена, която не се дава лесно, също като мен. Ролята ми в този сериала, беше много специална. Въпреки, че се справих с нея ми беше много трудно. Предполагам, че зрителите са харесали героинята ми. 

Каква е героинята ти в "Необуздано сърце?
Може би тази героиня има лоши навици. Тук съм лошата Лусия, която прави злини. Правя пожар, в който убивам човек, човек, който е дядо на един от персонажите. Лусия се забърква в големи неприятности, заедно с Естер, другият злодей. Героинята ми настина е много различна и интересна.

3 коментара:

Анонимен каза...

тоз индийския хубав филм ли е по бтв-то

Анонимен каза...

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ИНТЕРВЮТО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! ОЧАКВАХ ГО С НЕТЪРПЕНИЕ.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Изгледахме първите 10 епизода в интернет и бихме казали, че продукцията си заслужава. В момента продължаваме да я гледаме по телевизията.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим ви за милите думи. Очаквайте много изненади от СЕРИАЛИ в България и през следващите месеци. Няма да останете разочаровани!

Предоставено от Blogger.