Новите епизоди на "Времето лети" и премиерната теленовела "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio) - от юли по БТВ Лейди

През настоящия месец юли, каналът от семейството на bTV Media Group насочен към женската част от аудиторията - БТВ Лейди, ще предложи на своите зрители 3 нови заглавия.

От този месец, БТВ Лейди започва излъчването на премиерните епизоди от най-скъпата турска продукция закупувана някога в България - "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). Сериите от 2-ри сезон най-вероятно ще се излъчват всеки делничен ден в prime-time-а на дамската медия. В кой часови пояс и от коя дата обаче ще се позиционират новите епизоди от "Времето лети" ще разберем съвсем скоро.

От месец юли по БТВ Лейди стартира и премиерна мексиканска теленовела. Става въпрос за заглавието "Проклятието на семейство Апарисио" (Les Aparicio), чиито епизоди най-вероятно ще се позиционират през уикендите, на мястото на вече приключващото повторение на "Клонинг" (El Clon). Повече информация около датата на старт и официалните дни и час на излъчване, също очаквайте съвсем скоро.

И последното заглавие, което дамската телевизия БТВ Лейди ще предложи на зрителите си през месец юли, ще бъде американската продукция "Хелкетс" (Hellcats). Повторението на сериала най-вероятно ще замести това на друга американска драма - "Истуик", като ако е така, това означава, че "Хелкетс" ще се излъчва през уикенд следобедите. Повече информация около датата на старт и дните и часът на излъчвани също очаквайте съвсем скоро.

5 коментара:

Анонимен каза...

Тази информация за Времето лети по БТВ лейди, дали наистина е вярна, знам само искате да трупате рейтинх, дано сте прави тоя път , много бих се радвал, ако е вярна, но разберете ме и мене, съмнявам се да пуснат една от най скъпите продукции по БТВ лейди, БТВ ще си я пазят за да си я излъчват в прайм-тайма след Огледален свят. Дано да сте прави, ех как искам да е вярно това, докато не видя с очите си в програмата на БТВ лейди за следващата седмица няма да повярвам. Поне ще кажете ли откаде я имате тази информация? От бтв ? от друго място???

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
БТВ повече никога няма да направи грешката да пусне "Времето лети" в prime-time-a. А информацията в статията е потвърдена от Facebook страницата на БТВ Лейди.

Анонимен каза...

Бтв направиха много грешки относно този сериал. Какво ще правят хората като мен, който нямат Btv lady, но го очакват и следят?

Анонимен каза...

аз ги записвам епизодите на Времето лети, независимо по кой канал го дават, за мен няма значение :)

Който няма БТВ лейди, ако наистина започне 2 сезон, аз тук на страничката в фейсбук ги качвам епизодите
https://www.facebook.com/vremetoletiS0102and03

Анонимен каза...

Еми какво ще правите няма да го гледате

Предоставено от Blogger.