"Клюки от теленовелите" - 2 (последно) издание

Драги читатели, днес ще видим последното издание от рубриката "Клюки от теленовелите". Повече издания няма да бъдат публикувани, поради вече съществуваща подобна такава поредица. Днес ще разгледаме новините и събитията около теленовелите, случили се през последния един месец.

Всичко ново около актьорите:
1) Звездата Сулейка Ривера си намери нов партьор в живота - актьора Давид Бисбал. Все още не се знае дали връзката между двамата ще продължи, тъй като все още са в процес на опознаване. Двамата прекараха един ден на брега на морето, возейки се на воден мотор. 

2) Жералдин Басан сподели, че е възможно скоро да се събере с бащата на дъщеря си - актьора Габриел Сото. По нейни думи, инициативата по събирането между двамата дошла от Габриел. Жералдин добави, че сериозно ще помисли по въпроса за сдобряването им.

3) Дана Гарсия обяви пред феновете си, че любимото й място за отдих през лятото е морето. Колумбийската актриса добави, че това лято ще се опита да прекара повече време на плажа, отколкото в къщи, тъй като все още няма нови проекти, в които да се снима. Съвсем скоро очаквайте интервю с актрисата!

4) Марлене Фавела изключително много се гордее от участието си в "Лицето на отмъщението" (El Rostro De La Venganza), където си партнираше с Давид Чокаро. Тя написа следното: "Ролята там ми хареса много. Имам много хубави спомени, които цял живот ще помня. Благодаря на всички, които ми помогнаха да се справя с образа на героинята ми". 

5) А сега една лоша новина. Една от най-обичаните двойки от теленовелите - Габриел Порас и Соня Смит решиха да сложат край на дългогодишния си брак. Двойката обяви това официално в Twitter, като не уточниха причините за развода си. Личният шофьор на Соня Смит съобщи, че актрисата е сложила край на брака си с Габриел, заради непрестанните изневери на актьора. 

6) Уилям Леви ще започне да говори по-силно по време на заснемането на епизодите на "Бурята" (La Tempestad), тъй като има много оплаквания от колеги и зрители, че от неговите реплики, нищо не се чува. 

7) Давид Сепеда и Маите Перони ще издадат свой собствен албул през следващите дни. Маите сподели, че е решила да се отдаде изцяло на музикалната си кариера, но това няма да й попречи да участва в теленовели. Давид каза, че отдавна е започнал да се занимава с това и в момента е решил да започне нещо ново.

8) Габриела Спаник замина на почивка в Акапулко, където сподели, че се чувства повече от щастлива. Казва, че си прекарва много добре и не иска лятото да свършва. 

9) Двойката Себастиан Рули и Арасели Арамбула решиха да отпразнуват Денят на независимостта в САЩ. Той беше на 4 юли, като двамата бяха в страхотната компания на Химен Дуке и Карлос Понсе, които се разделиха преди време.
Само два дни по-късно, на 6 юли, Себастиан и Арасели отново се събраха, за да отпразнуват рождения ден на Себастиан. Двамата поканиха на страхотното събитие и Хорхе Салинас и Елизабет Алварес.

10) Бившата годеница на Габриел Порас - Лис Гаярдо, роди прекрасно момченце преди две седмици, на 9 юли. Тя сподели, че се чувства много щастлива и най-после малката й рожба вече е ръцете й. 

11) Преди седмици мексиканската актриса Елизабет Алварес, качи снимка на профила си в Twitter, в която казва, че финала на злата Лусия (героинята й в "Неукротимо сърце" (Corazon Indomable)) ще бъде ужасен. Самата снимка можете да видите от тук.

12) Двойката Анжелик Бойер и Себастиан Рули, която си партнираше заедно в теленовелата "Тереса" (Teresa), се завръща с нова теленовела. Става въпрос за римейка на "Брак по сметка" (Bodas de Odio) от 1996 година. Заглавието все още не е ясно.

13) Ана Лайевска и Рафаел Амая вече не поддържат връзка. Прекратяването на връзката между двамата дошло от Ана Лайевска, която в момента е много щастлива с новия си любим.

14) Карлос Понсе и Аарон Диас споделиха пред феновете си, че героите им в "Светата дяволица" (Santa diabla) няма да бъдат никак лоши. Карлос сподели, че заедно с Химена Дуке ще бъдат злодеи, а той и Аарон ще въртят любовните интриги в сериала.

15) Елизабет Гутиерес и Уилям Леви казаха, че много се обичат. Ели защити връзката си с актьора, която много пъти бе поставяна под съмнение. Елизабет Гутиерес наскоро приключи участието си в "Лицето на отмъщението", а Уилям в момента се снима в "Бурята" (La tempestad).

16) Едуардо Сантамарина побърза да се похвали в свое интервю в сутрешния блог на Venevision - "Добро утро, Америка!", че най-после е преборил алкохола. Той се лекуваше в продължение на няколко години, като сподели, че след като е преборил порока, се чувства много по-добре от преди.

17) Давид Чокаро, Ерика де ла Роса, Фернандо Арау, Лорена Ерера, Синтия Олавария, Кристиан де ла Кампа, Кристиан Чавес и Нанси Алварес ще бъдат участниците в съвсем ново и свежо кулинарно предаване на Телемундо, което започва съвсем скоро. Шоуто ще носи името "Top Chef".

18) Лятото вече дойде и доста актьори споделиха, къде ще отидат на почивка. Талия избра своето място да бъде в планината, където се чувства повече от добре. Тя отиде преди две седмици там, заедно със своя съпруг Томи Мотола. 

19) Анжелик Бойер все по-малко намира време за себи си, тъй като в момента е заета със снимките на сериала "Бракове по омраза" (Bodas de Odiо). Тя сподели, че много би искала да замине на почивка на някое спокойно и хубаво място, където да се чувства добре, далеч от проблемите, отдъхвайки си далеч от снимачната площадка.

20) Уилям Леви показа, че е много добър син. Той купи на майка си нова къща на стойност 200 000$, край Маями. Къщата е на два етажа, като съдържа две големи спални и две бани. Той сподели, че много обича майка си и винаги е искал и ще иска да се чувства добре. Преди време Уилям подари на майка си нова кола, като написа на профила си в Twitter, че повече няма да й позволява да работи.

21) Ето и една малка галерия на актьорите на червения килим на наградите "Premios Juventud 2013". Каролина Техера, Кристиан де ла Фуенте, Кристиан Мейер, Дана Гарсия, Ейза Гонсалез, Маржори де Соуса, Маите Перони, Лусеро, Жанкарлос Канела и Енрика Буенфил.

22) Себастиан Рули, Талия и Сулейка Ривера, също бяха на червения килим на наградите.

23) Уилям Леви претърпя тежък инцидент по време на снимките на "Бурята". Докато е снимал екшън сцена в теленовелата, актьорът наранил левия си крак. След като бил прегледан от ортопед, се установило, че Уилям си е изкълчил крака си.

24) Арлет Теран се присъедсни успешно към теленовелата "Неукротимо сърце" (Corazon Indomable), където ще изпълни ролята на художничка.

25) Маурисио Очман се раздели с половинката си Бегоня Нарварес, след като двамата се запознаха по време на снимките на "Диамантената роза" (Rosa diamante). Маурисио сподели, че двамата с Бегоня вече не са заедно почти месец. Просто връзката им не се е получила.

26) За тези от вас, които знаят испански език - можете да видите от тук какво каза Габи Еспино, за героинята си Аманда в теленовелата "Светата дяволица", започваща скоро по Телемундо.

27) След като наскоро се роди мини Жаки, майка й Жаклин Бракамонтес сподели, че мечтае да има още деца. Тя съобщи пред списание "Hoy", че до няколко месеца двамата с Мартин Фуенте ще започнат да действат по този въпрос. Сподели още, че официално е решила да спре да се снима в теленовели, но може да приеме някоя роля, стига да не е главна.

28) Друга раздяла за последния един месец е тази между Мишел Виет и Кристиан Апарасио. Лошата връзка между двамата беше забелязана преди време. Напомняме ви, че Мишел загуби преди седмици детето, което чакаше и след това тръгнаха слухове, че Кристиан й е посегнал. В своя защита актьорът обяви: "Никога не съм й посягал. Продължавам да я обичам".

29) Наталия Орейро стана рекламно лице на кампания, свързана с кърменето. Тя също има дете, което кърми - сина й Мерлин, с който се снима в реклама на инициативата.

30) Известният актьор Мигел Варони, който в България сме гледали в теленовелата "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), официално стана американски гражданин. Неговата половинка - актрисата Катрин Сиачоке побърза да сподели снимка на актьора, както и да го похвали.

31) Химена Дуке и Карлос Понсе отново се събраха. Химена публикува снимка в интернет пространството, на която се вижда как тя целува актьора по бузата. Изглежда, че общата им работа в "Светата дяволица" отново ги е сближила.


Всичко ново около теленовелите:
1 - 32) 
"Диамантената роза" (Rosa diamante), "Господарят на небесата" (El senor de los cielos), "Забранена страст" (Pasion Prohibida), "Лицето на отмъщението" (El rostro de la venganza) и "Господарката" (La patrona) са сред сериалите на Телемундо, които са номинирани за наградите "Premios Tu mundo 2013", състоящи се през август.

2 - 33) Ето го и първото промо на най-очакваната теленовела в САЩ - "Светата дяволица" (Santa diabla). Вижте го от тук!

3 - 34) Препоръчвам на всеки, който знае испански, да изгледа "Господарят на небесата". Теленовелата наистина си струва.

4 - 35) Не е официално потвърдено, но теленовелата, която дълго се подготвяше и за която на няколко пъти казвахме, че предстои да бъде обявена, е римейка на "Брак по сметка" (Bodas de Odio) от 1996 година, с Анжелик Бойер и Себастиан Рули.

5 - 36) Ето рейтинги на продукциите в Мексико: Най-гледаната теленовела си остава "Неукротимо сърце", като средно тя събира пред екран 24,8% рейтинг. "Бурята" увеличи драстично рейтинга си, като през изминалата седмица, теленовелата е постигнала резултати, средно от около 20%. Така поредицата се нарежда на второ място по гледаемост. Третото място е за "Свободна да те обичам" (Libre para amarte) с 18,1% рейтинг. На четвърта позиция се класира "Лъжа, за да живея" (Mentir para vivir), с 15,7 % рейтинг. Пета по гледаемост е новата теленовела "Че те обичам, обичам те" (De Que Te Quiero, Te quiero), която въпреки, че няма достатъчно добри рейтинги, постига средно от около 14,9% рейтинг. "Да живееш на не навреме" (Vivir a destiempo) е на десето място с рейтинг 7,4 %. "Съдба" (Destino) се нарежда след него с рейтинг средно от около 5%.

6 - 37) Рейтингите в САЩ: Определено най-гледаната теленовела отново е "Господарят на небесата", която постига средно от около 26,6% рейтинг, а зрителите понякога надхвърлят два милиона и половина. Второ място е за "Господарката" (La patrona) - също толкова интересна теленовела, с рейтинг над 22%, които събира с финалния си епизод. Новият сериал "Дама и работник" (Dama y obrero) постига рейтинг от около 17%. "Мъж под наем" (Marido en alquiler) също не стартира толкова лошо, въпреки, че рейтинга му е малко над 16%.

7 - 38) TV Azteca подготвя за феновете си две нови заглавия. Едното е "Сърца в съвладение" (Corazon en conodminio) и "Забранено да обичаш" (Prohibido amar), като двете заглавия се очакват да започнат още тази есен.

8 - 39) Очаквайте скоро съвсем нови оригинални и интересни рубрики!

2 коментара:

Анонимен каза...

Защо правите логотата си така непрофесионално? Другите блогове се справят много по-добре, засрамете се. Как може вместо "Диамантената роза" да пишете "Роза диамантената"? Много е смешно и непрофесионално! Затъвата!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Ефектът на колажа, на който буквално се чете "Роза Диамантената" е умишлен. Очаквайте много изненади от СЕРИАЛИ в България през следващите месеци, с които ще променим мнението ви.

Предоставено от Blogger.