Летни емоции това лято със СЕРИАЛИ в България

Летният сезон вече е в разгара си, и докато се наслаждавате на дните от ваканционната ви почивка, СЕРИАЛИ в България предлага на своите верни читатели интересна и не натоварваща програма за летните месеци.

"Как са станали звезди?" - Най-новата лятна поредица на СЕРИАЛИ в България ще излиза на всеки два понеделника в месеца. В нея читателите ни ще могат да се запознават отблизо с пътят, през който са преминали любимите им латино-американски актьори, за да стигнат до славата и обичта на многобройните си фенове по света. През месец юли ще се запознаем с пътят на известните и многообичани от милиони фенове Скарлет Ортис, Марлене Фавела и Карлос Понсе. 

Интервюта с любимите латино-американски актьори - Всяка събота, феновете на латино-американските теленовели, ще могат да прочитат интересни и откровени интервюта, които ще се взимат специално за вас, читателите на блога. През месец юли, такива ще можете да прочитате с актьорите Хорхе Салинас, Елизабет Алварес и Бланка Сото. Част от интервютата ще се взимат спрямо вашите предпочитания, които можете да изказвате като коментари.

"Клюки от теленовелите" - веднъж месечно, вие - читатели на блога ще можете да прочитате всички новини около света на латино-американските теленовели, като най-новите такива в страните производителки, всичко за животът на любимите ни актьори, класации на най-новите и най-гледани новели, както и на най-харесваните актьори и на най-скандалните новини. Ще можете да прочитате и рейтинг данни на теленовелите, както и всичко свързано с техния снимачен процес.

Интервюта с любимите турски актьори - на всеки два четвъртъка, СЕРИАЛИ в България ще предлага на феновете на турските сериали ексклузивни интервюта с техните любими актьори от излъчващите се в момента и излъчилите се преди турски продукции в българския ефир. Сред имената, чиито интервюта ще прочетем през месец юли са Хазал Кая и Къванч Татлъту.

Освен това, през летните месеци, СЕРИАЛИ в България няма да спира да отразява най-важните промени и нови заглавия, които ще се налагат в програмните схеми на българските телевизионни програми. Блога ще запази коректността и бързината в отразяването на новините.

2 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря на екипа на "Сериали в България" за прекрасната новина че всеки четвъртък ще можем да четем интервюта с турски актьори.Да сте живи и здрави.Желая ви хубав ден!

Анонимен каза...

що не направите най-безинтересните теленовели , от рубриката най....

Предоставено от Blogger.