Нови промени през месец май по БТВ

През предстоящият месец май, който е пълен с национални и народни празници (1 - ден на труда, Великден, 24 май - ден на славянската писменост и други) и важни за страната събития (12 май - избори), две от националните български телевизии (БТВ и НоваТВ) ще наложат някои промени в програмните си схеми...

Да започнем с промените и новите заглавия по БТВ:
По случай Великден (5 и 6 май) и Денят на славянската писменост (24 май), в дневната програмна схема на най-гледаната медия у нас ще настъпят няколко промени. На 6 май (понеделник) и 24 май (петък) от 12.30 часа вместо повторение на епизод от вечерното предаване "Шоуто на Слави" по БТВ ще бъде излъчен концерт. А на 1, 2 и 3 май (сряда, четвъртък и петък) от 12.30 часа ще бъдат излъчени игрални филми.

На 1, 2, 3, 6 и 24 май (сряда, четвъртък, петък, понеделник и петък) епизодите от турската криминална поредица "Диво сърце" ще приключат половин час по рано - в 14.30 часа. На горе-упоменатите дати от 14.30 часа ще бъдат излъчени филми. 

На 1 и 2 май (сряда и четвъртък) от 16.30 часа, вместо епизод от американският сериал "Престъпления и страсти" ще бъдат излъчени серии от предаването "Разбулените тайни на магията". А на 3 и 6 май (петък и понеделник) от 16.30 часа ще бъдат излъчени игрални филми.

От месец май излъчването на изданията от най-гледаното музикално предаване у нас - "Гласът на България" ще бъде съкратено. Съвсем скоро на мястото на елиминациите след концертите на живо във вторник ще бъде излъчван нов prime-time сериал. Така музикалното състезание вече ще се излъчва само в понеделник от 20.00 до 22.00 часа (възможни са удължения на живите предавания). Все още обаче не е ясно дали ще стартира нов сериал или излъчването на турският хит "Огледален свят" ще се удължи с 2 епизода, имайки в предвид, че в тарифата е упоменато, че ще се излъчва всеки вторник от 20.00 часа по 2 епизода, всяка сряда от 20.00 часа по един епизод и всеки четвъртък от 21.00 часа.

На 1 май (сряда) ще от 20.00 часа вместо епизод от турската драма "Огледален свят" ще бъде излъчен епизод от шоуто "Най-доброто от световните таланти".

Междувременно на 12 май (неделя) ще бъдат излъчени много извънредни емисии новини и директни включвания по повод изборите. На горе-упоменатата дата от 08.00 ще бъде излъчено "Изборно студио". От 15.00 часа пък ще бъдат излъчени "Изборни новини". От 17.30 часа ще се излъчи отново "Изборно студио".

ВНИМАНИЕ: УТРЕ (19 АПРИЛ) ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНА СТАТИЯ С ПУБЛИКУВАНИ ПРОМЕНИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ ПО НОВАТВ!!!

4 коментара:

Анонимен каза...

Здравеѝте.Искам да попитам дали серияла Огледален свят ще има сезонна пауза или ще продължи излъчването си.Благодаря предварително.

Анонимен каза...

Дано няма да си продължи сериала Времето лети , ще разберем в последствие , само гледай какво ни чака, сега не е време за турски сериали , аз съм за да има сезонна пауза
макар че времето лети 1 сезон имаше 2 сезонни паузи ако ме разбирате хаха демек 1 сезон два пъти го прекъсват . ако ми кажете че огледален свят е по хубав от времето лети си режа главата :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, сезонна пауза на "Огледален свят" ще има през летния сезон.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Всеки има право на собствено мнение - ние обаче сме на вашето. Според нас "Времето лети" е много интересен и завладяващ сериал показващ реалния живот. Това обаче не означава, че "Огледален свят" не е качествен - и той се радва на многобройна аудитория.

Анонимен каза...

mnogobroina ayditoriq predimno ot cigani i tyrci i na izkyfqli balgarki.E tfa e mnogobroinata my ayditoriq .A otnosno Vremeto pardi ,poredniq kraden serial .Tatkoto s lybovnicata i za osnovno qstie sazlite i marsolite :D Vsi4ki ste xaxavelki 6tom gledate takiva prestoqli kompoti

Предоставено от Blogger.