В следващия епизод на "Фамилията"...

април 11, 2013

В неделя (14-ти април) от 20.00 часа по БТВ "Фамилията" ще разбере с огромна скръб за убийството на адвокат Иван Маджаров. Но смъртта на информатора ще доведе до неочакван обрат в разследването на Стефан Марков. Добирайки се до личните вещи на юриста, той ще попадне на следа, която ще го доведе още една крачка напред в търсенето на неговата любима Ива, изчезнала преди 5 години. Изненадващо за самия него, Стефан ще разкрие и дълго пазена любовна тайна. На погребението на Маджаров всички скърбят, но зоркият поглед на журналиста забелязва особената привързаност на някого към него.

По време на мъжка вечер с футболен мач, Стефан ще получи тайнствена анонимна бележка, която ще го изпрати в апартамента на Маджаров. Но той не е единственият, който търси документи и улики. Ще разбере ли Марков кой и какво търси в дома на адвоката, от кого е анонимната бележка и в каква интрига се забърква Лора Арнаудова, зрителите ще разберат в третия епизод на "Фамилията", тази неделя от 20.00 часа по БТВ.

Веднага след това, от 21.00 часа, в четвъртия епизод на драматичната поредица, отношенията във "Фамилията" ще се заплитат още повече. Челен сблъсък предстои между Диана и съпругът й Виктор. Отношенията им ще ескалират дори до физическо насилие. Попаднал на нова следа, Стефан ще посети СПА центъра в търсене на допълнителна информация. Но освен да подреди още едно парче от пъзела, журналистът ще се окаже и в неочаквана близост с отхвърлената Мис България - Диана. Грандиозен скандал във "Фамилията" ще провокира гнева на Борис Арнаудов и той ще събере семейния съвет.

Какво ще намери Стефан, какво го свързва с Диана, кой е един от виновниците за скандала, в който е замесено голямото семейство, зрителите на БТВ ще разберат в следващите два епизода на "Фамилията" -  тази неделя (14-ти април) от 20.00 часа по БТВ.

3 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

iztriite tozi komentar na btv nestiga 4e sa po-golemi lajci i izob6to ne im puka za zzitelite,samo za reitinga i lajat kato cigani na selski targ ami mnogo znaqt btv se gleda po inerciq te nqmat reiting tezi mo6enici.

Анонимен каза...

Кога ще публикувате програмите

Предоставено от Blogger.