"Имението с лозите" (Asmalı Konak) стартира от 18 май по Диема Фемили

Считано от 18-ти май (събота) в ефира на най-гледаната кабелна българска телевизия - Диема Фемили стартира поредната за сезона премиерна турска продукция. Както ви съобщихме в интервюто с Нюргюл Йешилчай  съвсем скоро в ефира ще започне поредната история с нейно участие, повече за нея можете да прочетете по-долу...


От 18-ти май (събота) започва премиерната за българските зрители драматична сага "Имението с лозите". Сериалът с участието на Нюргюл Йешилчай ще се излъчва през почивните дни - в събота и неделя, което е много удобно за повечето зрители, които желаят да започнат да следят историята. А часовият слот, в който ще се предлагат епизодите от "Asmalı Konak" (оригиналното заглавие на "Имението с лозите" в Турция) ще бъде 18.00 - 20.00 часа. Дневно ще бъдат предлагани по 2 епизода от поредицата, като първия ще продължава до 19.00 часа, а вторият съответно до 20.00 часа.

Старта на "Имението с лозите" ще предизвика и някои промени в уикенд-програмата на Диема Фемили. От 18-ти май (събота) повторението на епизодите от турската адаптация на американския бестселър "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives) - "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadınları) вече ще се излъчва в почивните дни от 16.00 до 18.00 часа, поради което дневния брой серии ще бъдат 2, за разлика от преди, когато се предлагаха по 4 епизода.

1 коментар:

Анонимен каза...

Благодарности на екипа за възможноста която ни предлагате да се насладим отново на таланта на Нюргюл Иешилчай.Много я харесвам.Дано в сериала да участват още известни актьори.
БЛАГОСЛОВЕН ВЕЛИГДЕН НА ЕКИПА!

Предоставено от Blogger.