"Ифет" (Iffet) започва от април по Диема Фемили

март 06, 2013
В края на месец октомври минала година, Диема Фемили обяви старта на един от най-големите хитове в южната ни съседка Турция. Официалната дата, на която трябваше да стартира поредицата с Дениз Чакър от "Листопад" - "Ифет" беше 29 октомври. Билбордовете в цяла София бяха изпълнени със снимки от сериала и със лозунга "Любовта е само началото". Старта на турската приказка обаче така и не се осъществи.

Днес, близо 4 месеца след отложения старт, Диема Фемили обяви, че пуска "Ифет" през април в късния си прайм-тайм.

За да бъдем по-точни, "Ифет" стартира в началото на предстоящия месец, замествайки вече приключващата незабравима турска приказка "Огнено сърце". Продукцията на турската телевизия StarTV ще се позиционира през делничните дни от 22.00 часа по Диема Фемили продължавайки до 23.00 часа.

При получаване на информация свързана с датата, на която "Ифет" започва на екрана ще ви информираме.

20 коментара:

Анонимен каза...

Може ли да пуснете подробна публикациия за сериалът , който ще започне по БТВ от 16ч.
Престъпления и страсти” (Desire).
Актьори , Държава, Кога се е излъчвал ит.н.
Благодаря Ви предварутелно.

Анонимен каза...

Tova e gre6ka.Ot dnes diema femili reklamira seriala Kray s igit oz6ener i 6te zapo4va ot april.Nqma da e Iffet.

Анонимен каза...

"Край" ли ще дават, или "Ифет" последно?

Анонимен каза...

a koga 6te pusnat kuzey guney

Анонимен каза...

pi6ete do diema femili kakvo 6te po4va i posle ni daite otgovora

Анонимен каза...

da dnes po rano pisheshe che zapochva ifet?!? otnovo li go otlagat ):

Админ каза...

До всички коментари:
Молим ви да ни извините за непрекъснатите редактирания на статията, няколко пъти писахме до ръководството на Диема Фемили във връзка с тези новини, но все още не разполагаме с отговор. При получаване на информация веднага ще публикуваме. По последна информация започва "Ифет".

Анонимен каза...

Tova e gre6ka.Ot dnes diema femili reklamira seriala Kray s igit oz6ener i 6te zapo4va ot april.Nqma da e Iffet.

Цяла вечер вчера гледах Диема Фемили няма такова нещо, реклами много,но не и на "Край".

Анонимен каза...

izobshto nqma nikakva reklama na "krai"?!

Главен редактор каза...

Здравейте, интересно защо вие, които претендирате с големият си професионализъм допускате толкова много грешки и така и не ги поправяте. Ако аз като обикновен читател ви се доверявах, изобщо нямаше да съм информиран с промените по телевизията. Щях да очаквам сериала "Диво цвете", който не съществува. Щях да хвана втория епизод на "Цената на славата", мислейки си че е първи.

Друг е въпроса за промененото заглавие на тази статия - "Край" (Son) започва по Диема Фемили, интересно, а откъде тази информация - от коментара на един обикновен читател решил да си направи шега.

Ще кажете, че и ние не сме цвете за мирисане, както обикновено или нещо подобно.

Админ каза...

До Главен редактор:
Безсмислено е да спорите с нас, и вие не отразявате много новини. И да, пак ще кажем, очевидно е, че изборът на читателите е ясен. И най-хубавото, че е в наша полза... Просто престанете да се излагате с вашите коментари, които дори и дете може да разбере, че са писани със завист и злоба. Наш си е проблема със грешките. Не ни се месете, гледайте си вашия блог.Ние отдавна спряхме, спрете да ви се месим, спрете и вие. И пак ще повторим - НЕ СТЕ ВИЕ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ НИ ДАВАТ АКЪЛ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ И КАКВО НЕ!

Анонимен каза...

Здравейте!
Гледам спора ви с Тв енд хоби и се чудя защо им обръщате внимание.Оставете ги да плюят омразата си където искат.Аз лично хиляда пъти бих избрал Сериали в България пред всеки друг блог,особенно пред Тв енд хоби.И ние много пъти сме били оплювани,но си замълчаваме.Но гласувам с двете си ръце за Сериали в България.Никога не бих избрал Тв енд хоби,особенно като им гледам блога.Но хайде няма да продължавам повече,знам,че сега ще изригне омразата им и към нас.
Димитър Димов,
Telenovellas Bulgaria.

Главен редактор каза...

08 март 2013, 17:25
Абсурдна работа е тази вашата!
Каква омраза? Защо да ви мразим Сериали в България? Но, не можем да се примирим с това, че се надувате по този грозен начин, вместо да се правите на интересни, се поучете от коментара ми. Защото вместо да спорите можете да поправите грешките и това да е във ваша полза.

Ами вие, Димитър Димов, вие за каква омраза говорите. Защо да изпитваме омраза към блоговете и "бившите" блогове за сериали?

Админ каза...

До Божидар Робев (главен редактор):
Здравейте,
И защо да се поучаваме от вашия коментар, като че ли сте най-умните и най-мъдрите. Вашият блог е най-млад и най-нов от всички, лично ние имаме достатъчно опит и не сте вие тези, които ще ни поучават, по скоро ние трябва да го правим. Но не си се занимава с вас, няма да си губим времето. И само ще ви кажем, че не сте познали, че ще се ядосаме и ще ни злепоставите с поредното си действие, което цели да ни предизвика. А и с тези си действия вредите само на себе си, часовник в публикациите имаме и съвсем ясно си личи грозната ви постъпка.

Главен редактор каза...

"И само ще ви кажем, че не сте познали, че ще се ядосаме и ще ни злепоставите с поредното си действие, което цели да ни предизвика. А и с тези си действия вредите само на себе си, часовник в публикациите имаме и съвсем ясно си личи грозната ви постъпка." - от това нищо не разбрах! Моля, обяснете за какъв часовник и каква грозна постъпка става въпрос.

Админ каза...

До Божидар Робев (главен редактор):
Много добре знаете за какво става въпрос, сравнете двата колажа от статиите за "В името на любовта" и ще видите...

Главен редактор каза...

08 март 2013, 22:27
Ха,ха, че ние ли сме виновни, че сте направили графика със същите снимки. Как може да се правите на интересни по този начин. Когато ние качихме снимката, във вашата статия все още нямаше - имаше само заглавие, така че това действие си е абсолютно ваше, не разбирам в какво ни обвинявате, че ние сме качили снимката като сме видяли от вас ли. Съвземете се, що за глупости!

Админ каза...

Не ни се занимава повече с вас, ясно е, че няма да се разберем със заядливи и завистливи хора. И за кой ли път ще кажем: ЧИТАТЕЛИТЕ ЗНАЯТ КОЕ Е ОРИГИНАЛА И КОЕ КОПИЕТО!

Анонимен каза...

dano pak nqma promqna :(

Анонимен каза...

хаха, пубертетски скандал :D много забавно... Единият "главен редактор" о йеее... другият "админ" - ооооо йееееееееееее :D средна възраст 15 години, неграмотност: фрапираща

Предоставено от Blogger.