"Жената в огледалото" с повторение от 10 април от 19.00 часа по БТВ Лейди, "Капризи на съдбата" с повторение скоро

Преди дни ви информирахме за предстоящото повторение на една от най-обичаните колумбийски продукции излъчвани някога в България - "Жената в огледалото" (La Mujer en el Espejo). Днес вече датата на старт, дните на излъчване и часовият пояс на новелата вече са ясни.

Считано от 10-ти април (сряда) стартира дългоочакваното повторение на "Жената в огледалото" по БТВ Лейди. Епизодите от хитовата продукция на Telemundo ще се предлагат всеки делничен ден от 19.00 часа, замествайки тези на премиерата "Желязната дама" (Soy tu Duena), която приключва ден по-рано - на 9-ти април (вторник). Сериите от "Жената в огледалото" ще продължават до 20.00 часа, като ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 със).

За тези, които няма да имат възможност да следят епизодите от "Желязната дама" от 19.00 часа, то БТВ Лейди ще предлага повторения, които ще се позиционират всеки делничен ден от 13.00 часа. Ако и този час не ви е удобен, то дамската медия е подготвила и трети вариант - всяка делнична нощ от 00.00 часа.

Междувременно желаем да добавим, че съвсем скоро по БТВ Лейди ще се завърти повторението на продукцията с Жаклин Бракамонтес и Уилям Леви "Капризи на съдбата". Повече информация очаквайте съвсем скоро.

5 коментара:

Анонимен каза...

е нали беше Капризи на съдбата

Анонимен каза...

само че на Капризи на съдбата отдавна му изтекоха правата, ако не знаете...

Анонимен каза...

Може ли да ми кажете или направо да публикувате публикация
Кога се излъчва Великолепния век ??????????????????????????


Бяхте написали Вторник, Четвъртък и Петък ако не се лъжа.
А епизод имаше само вчера петък.
Благодаря Ви, предварително.

Анонимен каза...

В Бългaрия ще стaртирa ли новелaтa римейк нa "Узурпaторкaтa (la usurpadora)" с учaстието Гaбриелa Спaник и Фернaндо Кокунгa: " Коя си ти?
¿Quién eres tú?" С Хулиaн Хил?

Анонимен каза...

pravata na kaprizi na sadbata sa istekli kakvo povtorenie

Предоставено от Blogger.