Алфредо Торес с ключова роля в "Дървото на живота"


Небезизвестният танцьор Алфредо Торес се появява с ключова роля в епизод 4 на българската сага "Дървото на живота". Музиканти, приятели на покойния Асен и Петруна, сред  които е и Торес, пристигат във Видин. Видът на Алфредо шокира местното население, а без да подозират, пътуващата трупа ще изиграе съдбовна роля в историята на рода.

Вълчеви продължават да се раздират от интриги. Всеки крои тайни планове за своето бъдеще и бъдещето на семейството.

Панто официално иска ръката на Евдокия и получава благословията на Борис Хаджиконстантинов, но и сериозно предупреждение и открита заплаха от бъдещия си тъст.
Любовта между Йордан и Азра е на път да бъде разкрита, но Бела помага на влюбените да запазят тайната си.

Тодор търси съдействие от кмета Балев за прекарване на пратката с оръжие до Македония. Кражбата на народните пари е разкрита, но не и извършителят, което води до напрежение между Тодор и Йордан.

Междувременно Панто, с помощта на парите, откраднати от Илия, подкупва бригадирите от фабриката да вдигнат стачка. Ще успее ли това да осуети сделката между Йордан и Мехмед? Йордан, разбира се, подозира Панто за предизвиканата стачка, но няма доказателства.
Елена Каменова се страхува за Христо и дуела, който му предстои, и търси помощта на Йордан.

Яна се опитва да скрие срама от нощните набези на Илия, но Петруна подозира прислужницата в опит да се домогне до сина й. Илия трябва бързо да реши проблема.

Не пропускайте Епизод 4 на българската сага "Дървото на живота" тази неделя (24 март) от 20.00 часа по ТВ7. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.