В епизод 5 на "Дървото на живота" ще видим...


Фаталната Теодора Духовникова, едно от любимите лица на театралната сцена и малкия екран, превзема "Дървото на живота" още в следващия епизод на българската сага. В ролята на младата софиянка с порочна репутация Божура Джевезова, Духовникова ще се окаже в центъра на изпепеляваща любовна история с драматични последствия за целия род Вълчеви. На екрана Теди ще си партнира с един от най-близките си приятели не само в театралните среди – Владо Карамазов. Дали опасният чар на Панто Вълчев няма да порази именно Божура, ще разберем от телевизионното събитие на седмицата още тази неделя от 20.00 часа по ТВ7.

Междувременно, след като планът на Панто да провали сделката на Йордан и Мехмед за фабриката е неочаквано осуетен от Христо, Илия се опитва да го въвлече в нещо далеч по-страшно от стачка.

Любовта между Азра и Йордан заплашва не само младото момиче, обещано вече на друг, но и отношенията между Тодор и Йордан. Ще пострада ли делото на двамата офицери заради чувствата между големия Вълчев и туркинята?

Къде ще намери утеха Бела, след като знае, че мъжът й иска да я напусне? Ще узнае ли Елена Каменова истинските чувства на Христо? Какъв ще е изходът от дуела между пламенния социалист и австрийския консул? Каква ще е съдбата на тютюневата фабрика?

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.