"Дървото на живота" стартира от 3 март по ТВ7,"Цената на славата" стартира от 22 февруари в 13.30 часа по НоваТВ,"Истанбулска приказка" с поредно повторение от 21 февруари от 18.00 часа по Диема Фемили

февруари 11, 2013
През следващите няколко седмици в програмните схеми на едни от най-гледаните и популярни телевизии у нас,а именно ТВ7,НоваТВ и Диема Фемили ще бъдат наложени няколко промени,както и нови заглавия...

Считано от 3-ти март (неделя),когато честваме освобождаването на България от турско робство стартира една продукция на ТВ7,която напълно съвпада с този празник.

От 3-тия ден на третия месец започва излъчването на дългоочакваната рекламирана българска историческа продукция с продуценти Dream Team Productions "Дървото на живота"."Българска сага" както е второто заглавие на семейната драма ще се излъчва всяка неделна вечер,започвайки точно в 20.00 часа,и то излъчвайки се по вече втората по отношение на рейтинг-данни медия у нас-ТВ7.Можете да прочетете и всичко около старта на "Дървото на живота" от обновената страница "Новините от TV екрана",както и за рейтингите на ТВ7 през изминалия уикенд.

Преминаваме към НоваТВ,която ще зарадва приятно феновете на турските продукции през следващата седмица.

От 22-ри февруари (петък) започва излъчването на първото повторение на излъчилата се миналата година турска продукция с участието на Аху Тюркпенче "Цената на славата".Драматичната поредица ще се излъчва от понеделник до петък от 13.30 часа,замествайки приключващата предишния ден (21-ви февруари) друга такава-"Млечният път".Продължителността на епизодите от "Şöhret" както е оригиналното заглавие на сагата ще бъде 1 час и 30 минути,което означава,че те ще бъдат по-малко,в сравнение с предишните такива,които бяха 1 час."Цената на славата" ще продължава до 15.00 часа,когато започват сериите на легендарната щатска поредица "Доктор Куин-лечителката".

От 18-ти февруари (понеделник) пък започва излъчването на премиерния 3-ти сезон от турската продукция "Малки жени".В излъчването му няма да бъдат налагани промени-всеки делничен ден от 12.00 часа по НоваТВ.

И приключваме с Диема Фемили,която също ще зарадва приятно феновете на турските сериали с няколко нови повторения.

На 21-ви февруари (четвъртък) Диема Фемили ще даде старт на поредното повторение на турската поредица с участието на Вахиде Гьордюм ("Огледален свят","Ангел пазител") "Истанбулска приказка".Сериите от драмата продуцирана от TMC Films ще се позиционират всеки делничен ден от 18.00 часа в ефира на най-гледаната кабелна телевизия у нас,продължавайки до 19.00 часа.Повторенията им ще се предлагат всяка делнична сутрин от 10.30 часа по Диема Фемили.

Отново от 21-ви февруари (четвъртък) повторението на новите епизоди на "Малки жени",което до преди старта на "Истанбулска приказка" ще продължава да се излъчва от 18.00 часа,се премества в преди обедния и сутрешния часови слот.От горе-упоменатата дата повторенията на сериите от драматичната сага с Али Ил ще станат две,като ще се предлагат в 08.00 часа и в 11.30 часа,замествайки тези на мексиканската новела "Росалинда".Желаем да добавим,че от 18 до 20 февруари (понеделник-сряда) повторенията на първите три епизода от 3-ти сезон на "Малки жени" ще се позиционират от 18.00 часа,а от 21-ви както съобщихме по-горе-в 08.00 и 11.30 часа.

От 22-ри февруари (петък) със започването на повторението на "Цената на славата",за което съобщихме по-горе стартират и повторенията му по Диема Фемили.Епизодите излъчвани през изминалия ден ще се повтаря всяка вечер от 23.00 часа,продължавайки до 00.30 часа и замествайки тези на "Млечният път".

6 коментара:

Анонимен каза...

Еееххх сaмо турски повторения.... Мaлки жени още не е свършил, a те повторение ще му прaвят! Много тъпо от тяхнa стрaнa!!! Вместо дa пуснaт някое по-дaлечно повторение, но тaковa турско нямa зaщото всички турски сериaли сa повторени вече зa 10 път, по-добре някое лaтино повторение кaто- Есмерaлдa или Незaбрaвимaтa.... но не сaмо турски бози!! Преди сериaлите много много рaдко ги повтaряхa говоря зa лaтино сериaлите. Почвa, свървa и след товa нов. A сегa хорaтa едно и също си гледaт. Новa тв имa 20 турски бози и сaмо тях се въртят по диемa фемили. Споредмен товa е стрaшно, бaнaлнa простотия!!!!!!!!!!! :(

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
"Малки жени" все още не е приключил и продължава излъчване.Само,че повторенията на новите епизоди вече няма да се предлагат от 18.00 часа,а от 08.00 и 11.30 часа.А иначе да,прави сте,особено програмата на НоваТВ има нужда от малко освежаване...

Анонимен каза...

Първо искам да ви поздравя за Предавания в България. Започнахте го добре. Сега чакаме обещаният блог Филми в България. Само дано да не се окаже накрая, че ще го видим така както видяхме и страницата Предстои в любимите сериали. Когато обещаете нещо или го обявите публично по този начин е добре да го изпълните. А и е хубаво това, че се сетихте най-после да отговорите на коментарите на последните няколко статии, които стояха от една седмица.

Анонимен каза...

Незнам тука ли е мястото , но искам да попитам, случайно знаете ли кой сериал ще замести приключващият сериал по БТВ от 13:30 до 15 ч.
"Женско царство" - турска помия, случайно да знаете дали пак ше пуснат турски сериал ??????????
Ако изчисленията са ми верни, тогава последният епизод на Царстово женско трябва да е 25.02.2013 (ПН), ако имате информация кой сериал ще почне, ДАНО НЕ Е ТУРСКИ, ДА СЕ ПОМОЛИМ ДА НЕ Е ТУРСКО , ДАНО. !!!!

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Радваме се,че новите ни проекти ви харесват.Бъдете сигурни,че новият проект ФИЛМИ в България стартира през месец март.

До 4-ти коментар:
Здравейте,
За ваше съжаление (а и не само) най-вероятно ще стартира премиерен турски сериал.

Анонимен каза...

Надявам се , като разберете кой е той да напишете. Незнам дали има надежда вече да не е турски сериал.
Дано не е турски, но както казахте едвали то вече само турски пускат БТВ, Благодаря ви все пак , като напишете кой сериал ще замести турската поредица Царство женско по БТВ от 13.30 до 15 . Благодаря.

Предоставено от Blogger.