Нови сезони и промени през февруари по БТВ

През месец февруари най-гледаната национална телевизия у нас,а именно БТВ ще предложи на своите зрители разнообразие от нови сезони от българските поредици,нови сезони от риалити форматите както и от няколко промени,които ще наложат още такива.

Считано от 30 януари (сряда) започва излъчването на новият втори сезон от българският мюзикъл "Революция Z:Секс,лъжи и музика".Интересното е,че със започването на новите епизоди,БТВ ще предлага вече по два епизода седмично,като освен в четвъртък,продукцията на Димитър Гочев и Димитър Митовски ще се позиционира вече и в сряда,като обаче часовия слот си остава същия-21.00-22.00 часа.И макар,че официално бе обявено,че "Столичани в повече" ще се завърне с 5-ти пореден сезон,то след като ефирното му време е заето,най-вероятно ще бъде преместен в друг ден.

От 11 февруари (понеделник) пък започва дългоочаквания и отлаган втори сезон на най-успешното музикално предаване за 2011 година у нас-"Гласът на България".Новите издания от шоуто ще се излъчват всеки понеделник и вторник от 21.00 часа,като първоначално ще бъдат представяни "Кастингите на тъмно",а след това и "Вокалните двубои",като със започването на "Концертите на живо" предаването ще бъде преместено веднъж седмично от 20.00 часа.Продължителността на епизодите от "Гласът на България" ще бъде от около 45 минути без реклами (60 минути със).

Поради старта на новите сезони от "Революция Z:Секс,лъжи и музика" и "Гласът на България" турската сага,която се излъчва в момента на тяхно място ще се премести от 20.00 часа.Считано от 11 февруари (понеделник) епизодите от "Огледален свят" ще се предлагат от понеделник до сряда от 20.00 часа.Те ще продължават до 21.00 часа,когато както съобщихме по-горе започват новите сезони на българската поредица и музикалното предаване.Желаем да добавим,че в срока от 28 януари до 11 февруари "Огледален свят" ще се предлага само в понеделник и вторник от 21.00 часа по БТВ.

Отново заради старта на новите сезони на "Революция Z:Секс,лъжи и музика" и "Гласът на България" и заради преместването на "Огледален свят" от 20.00 часа,другата турска поредица с Айча Бингьол "Времето лети" за втори пореден път спира излъчване.Може би заради по-ниските рейтинги,които отчита,считано от 11 януари поредицата се преустановява,като последния излъчен епизод ще бъде позициониран на 7 февруари (четвъртък) от 20.00 часа по БТВ.

От 14 февруари (четвъртък) пък започва новото предаване "Най-доброто от световните таланти",което ще се върти всеки четвъртък,започвайки от 20.00 часа и продължавайки до 21.00 часа по БТВ.

4 коментара:

Анонимен каза...

А "Седем часа разлика" знаете ли кога възнамеряват да го пуснат отново..?

Анонимен каза...

Едно свястно нещо да има по тази глупава телевизия и те да го спрат. В нашата държава се харесват повече простотиите отколкото стойностните неща. Нищо поне ще ме амбицират да науча турския език :)

Анонимен каза...

Здравейте, защо през есента на миналата година един доказал се блог - Теленовелас България изчезна~
Можете ли да дадете повече информация или някаква връзка с редакторите на този блог. Благодаря ви предварително. имам предложение към тях..

Анонимен каза...

Втория сезон на Революция Z няма как да започне толкова скоро... Пък и още не се върти трейлър към новия сезон по bTV!!

Предоставено от Blogger.