Емили Ван Камп и Джош Боумън от "Отмъщението"-двойка и в живота

Освен екранна двойка в хитовия сериал "Отмъщението",Емили Ван Камп и Джош Боумън са неразделни и в живота.За първи път феновете забелязват двамата влюбени прегърнати по време на снимките на първия сезон на "Отмъщението",след което бързо се превръщат в една от най-обсъжданите холивудски двойки.

Двамата са добре известни на американската публика не само покрай ролите си на екран,но и покрай предишните си връзки.Джош Боумън може да се похвали с изключителен успех сред женската половина в Холивуд-сред любовните му завоювания са Майли Сайръс,Каси Скербо,като дори му предписват връзка и с Ейми Уайнхаус.Преди Джош,Емили Ван Камп се среща със звездата от "Дневниците на вампира" Джоузеф Морган.

Снимките на "Отмъщението" обаче се оказват повратни и за двамата.Пред американските медии младият актьор споделя,че е възхитен от съвместната си работа с половинката си.Джош Боумън прави своя кино дебют едва когато е на 19 години,като от тогава до сега ангажиментите му не спират.Емили Ван Камп пък добива популярност с участието си в драмата "Евърууд" и сериала "Братя и сестри",където си партнира с Калиста Флокхарт.

В "Отмъщението" героят на Джош-Даниел Грейсън,не може да устои на Емили,като по този начин става лесна жертва на плана й за отмъщение.И докато в началото той е само средство за наказване на виновните,постепенно ситуацията става все по-заплетена,а у Емили се появяват чувства,които не е планирала.Как се развива историята между двамата на екран,зрителите могат да разберат в епизодите на "Отмъщението"-всеки делничен ден от 20.00 часа по НоваТВ.

7 коментара:

Анонимен каза...

Много са сладки двамата.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Да,страхотна двойка са,но са и много добри актьори.

Анонимен каза...

verno li e 4e assled temira 6te po4ne prizraka na elena pi6e v wiki pediq 24 januaari 2013 btv ili e pak porednata laja

Анонимен каза...

№3 - защо пишеш там, където не трябва.. никой не знае какво ще почне след "Някой те наблюдава", но най-вероятно ще е турски сериал, защото така свикнаха от БТВ ! Но не пиши навсякъде където ти попадне... тук се обсъжда двойката от "Отмъщението", а ти ми питаш за "Призракът на Елена" по съвсем друга телевизия...

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да,официално след "Някой те наблюдава" започва "Призракът на Елена" от 24 януари от 15.00 часа.Току-що бе потвърдено.

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Няма никакво значение къде се задават въпросите.Ние винаги се стараем да отговаряме на тях.Иначе да,до някаква степен сте прави.

Анонимен каза...

№5 - извинявам се тогава! Просто съм свикнал коментарите да се пишат там, където се обсъжда точно тази тема, но щом Вие нямате нищо против това къде се пише, тогава мога само да ви поздравя за всичко, което правите! :) И се радвам, че отново ще има латиносериал, а не турска продукция! =)

Админ каза...

До 6-ти коментар:
Здравейте отново,
Няма никакъв проблем,винаги сме на разположение.Благодарим ви за съдействието.И да,тази новина наистина освежи ефира на БТВ.

Предоставено от Blogger.