"Пепел от рози" с повторение скоро по БТВ

На 17 декември миналата година (понеделник) приключи най-харесваната и гледана турска сага в българския ефир за 2012 година,а именно "Пепел от рози".Финалните два епизода на продукцията с участието на красивата Берен Саат,която познаваме от "Забраненият плод" и "Щастливи заедно",бяха излъчени в слота между 20.00 и 22.00 часа.До днес (1 януари,2013 година) медията,която излъчваше "Пепел от рози" у нас БТВ все още не е дала информация за рейтингите на финалните два епизода от сагата,предполага се,че са били добри...

Дали е така или не,не се знае,знаем само,че със сигурност най-гледаната българска телевизия БТВ ще започне излъчването на "Пепел от рози" наново,съвсем скоро.Това означава,че феновете на турската поредица ще могат да се насладят на първото повторение на любимата си мелодрама в близките месеци.Със сигурност обаче,сериите няма да се излъчват в най-гледаното ефирно време-прайм-тайм-а,като най-вероятно ще бъдат предлагани в следобедните часове на медията.

Има вероятност обаче,първото повторение на "Пепел от рози" да тръгне в ефира на дамския канал от семейството на bTV Media Group-БТВ Лейди.Ако това стане,то има вероятност да се излъчва и в прайм-тайм-а на нишовия канал,като най-вероятно ще бъде в делничните дни.

10 коментара:

Анонимен каза...

Тия от bTV са побъркани, честно ви казвам!

Анонимен каза...

И аз така мисля не са добре

Анонимен каза...

da si go povtarqt po btv lady ne po btv basi i prostite svine razbira6 li ???

Анонимен каза...

Prizrakut na Elena trqbva da zapo4ne hilqdi puti ve4e go otlagate zaradi tezi serial4eta ot BOSFORA !!!

Анонимен каза...

bTV е турска телевизия, не разбрахте ли? ..

Анонимен каза...

edna kyrvenska televiziq ,kyrvenska. Pak li 6te gledame taaa smradla Bereen sarbat :@ ne moga da gi ponasqm tiq pomqri ot btv .Iskame Elenaaaaaaaaaaaaaaaa
Latino serial pomqri mrasni ,Stiga ste piovtarqli tiq gnysni svniski seriali .V bg nqma samo depresirani jeni i kompleksirani .

Анонимен каза...

Те тия свикнаха по 2 или 3 пъти да ни пускат едни и същи бълвочи. Аз не мога да разбера не четат ли по форумите колко много хора искат да гледат латино сериали :@@@ Не стига, че в най-гледаното време ги излъчват, ами по 100 пъти ще ни ги натрапват. Срамота значи !!! Айде дано след "Някой те наблюдава" и "Американска наследница" да пуснат нещо латино! И не ми стана ясно защо след като чакаха сумати време, за да пуснат "Единствено ти", накрая казаха, че няма да го дават, защото бил стар вече :@@@ Не знам за Вас, но на мен вече ми писна от това!

Анонимен каза...

Na vsi4ki ni pisna ot bTV :)

Анонимен каза...

сериaлa беше стрaхотен:):):) с нaй-голямо удоволствие ще го гледaм отново !!!

Анонимен каза...

Къде е Елиса? на Телемундо някога ще стартира ли в БГ след колко години ???

Предоставено от Blogger.