Нови заглавия и промени през първата половина от февруари по НоваТВ

През първата половина от предстоящия месец февруари,първата национална частна телевизия у нас-НоваТВ ще предложи на аудиторията си нови риалити формати и нови сезони на предишни такива.

Считано от 5-ти февруари (вторник) започва излъчването на новото предаване продуцирано от Paprika Latino "Шатра".В шоуто,което български звезди ще се опитат да се интегрират в три ромски семейства ще се позиционира от вторник до четвъртък от 21.00 часа по НоваТВ.Епизодите седмично ще бъдат 3,като всяка седмица в шоуто ще се включват три известни на територията на България,а и не само звезди,които ще се борят за титлата "пълноправен член на семейството".Изданията от "Шатра" ще продължават до 22.00 часа,когато започват тези на "Господари на ефира".

От 4-ти февруари (понеделник) както бяхме съобщили преди около седмица,по НоваТВ започва новият специален благотворителен сезон на хитовото шоу "Стани богат".Изданията от предаването с водещ Николай Кънчев ще се предлагат всеки понеделник,като стартовия час ще бъде 20.00 часа.Продължителността им ще бъде от 2 часа с реклами (около 90 без),като ще продължават до 22.00 часа.

Отново по НоваТВ от 8-ми февруари (петък) започва новият сезон на култовото риалити предаване с водещи Гала и Пейо "Имаш поща".Денят на излъчване си остава същия-петък,но интересното,е че със започването на новите издания,шоуто ще бъде с продължителност от 2 часа с реклами (около 90 без),които ще започват един час по-рано-от 20.00 часа.Епизодите на "Имаш поща" ще продължават до 22.00 часа всеки петък по НоваТВ.

Приканваме ви да посетите обновената страница "Новините от TV екрана",където ще намерите много информация около промените и новите заглавия по другите телевизии.

2 коментара:

Анонимен каза...

Вярно ли е, че и Златка Димитрова (Черната Златка) също ще участва в "Шатра"?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Очаквайте информация за следващите VIP личности взимащи участие в "Шатра" съвсем скоро в страницата ни "Новините от TV екрана".

Предоставено от Blogger.