"Великолепният век" се завръща от 22 януари по ТВ7

След като миналата седмица ви съобщихме,че най-очакваната турска сага в българския ефир "Великолепният век" спира излъчване,то днес от PR-специалистът на медията излъчваща продукцията (ТВ7) получихме информация,че "Историята на една любов" както е второто заглавие на сериала с Халит Ергенч ("1001 нощ") се завръща на екран.

Считано от 22-ри януари (вторник) започва излъчването на най-новите епизоди от "Великолепният век",имайки в предвид,че хитовата сага отново намира заслужено място в прайм-тайма-а на ТВ7.Това означава,че "Muhteşem Yüzyıl" както е оригиналното заглавие на продукцията на турската телевизия StarTV,ще се позиционира от вторник до петък от 20.00 часа,като все още не е ясна коя ще продукцията,с която "Великолепният век" ще дели прайм-тайма-а,и която ще се излъчва от 21.00 часа (възможно е да се предлагат по два епизода от турската историческа сага).

В новите епизоди,феновете на "Великолепният век" ще могат да проследят много обрати,интриги,развръзки...Каква е съдбата на принцеса Изабела и ще се спаси ли от смъртоносния "подарък",който й подготвя Хюррем?Ще сключат ли примирие Ибрахим паша и Хюррем?Загубила ли е руската робиня превърнала се в любимка на султана мястото си в сърцето на любимия?Всичко това ще разберем от новите епизоди на "Великолепният век",както споменахме по-горе,започващи от 22-ри януари.

7 коментара:

Анонимен каза...

E нали уж вие писахте, че сериала - цитирам: ""Историята на една любов", както бе второто заглавие на сагата, официално е свалена от екран". Никога ТВ 7 не са били казвали. дори снощи в Новините казаха, че ще почва отново-

Анонимен каза...

Дано никога тази помия не види бял свят в български ефир повече!

Анонимен каза...

i az tova si vikam!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Според програмната схема на ТВ7 на мястото на "Великолепният век" от 8-и януари започва друг сериал.Това означава (поне според нас),че турската поредица спира излъчване.Ние никога не предоставяме грешна информация.Както може би забелязвате нещата при телевизиите са много динамични и се променят буквално всеки момент.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
"Великолепният век" си заслужава,но все пак всеки има право на мнение.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Както споменахме по-горе всеки има право на мнение.

Анонимен каза...

Здравейте, ще проявя любезност, но категорично ще ви накарам да не лъжете. Ясно е, че тази информация не сте я получили от PR на медията, а сте я видяли в новините или от другите блогове, които писаха преди вас. Каква полза имате да лъжете? Сега ще сажете, че не лъжете, но то си остава за вас и знайте, че читателите разбират всичко за тези "ДРЕБНИ" или по-точно ше кажа "БЕЗСМИСЛЕНИ" лъжи.

Админ каза...

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Мислете каквото искате,както споменахме и в по-горните ни коментари,всеки има право на избор и мнение.Можем да дадем доказателства за това,че получихме тази информация именно от PR-специалистът на ТВ7 Гергана Георгиева...А програмните схема на тази телевизия от Аделина Ангелова.Можете да се допитате и до другите блогове,които получават програмите на тази телевизия,те ще ви отговорят съвсем същото.

Анонимен каза...

Къде е Елиса? на Телемундо някога ще стартира ли в БГ след колко години ???

Предоставено от Blogger.