"Престъпни намерения:Поведенчески анализ" започва от 16 януари от 22.30 часа,"Щети" стартира от 17 януари от 23.45 часа по НоваТВ

В средата на месец януари,програмната схема на една от най-гледаните български национални телевизии у нас,а именно НоваТВ ще предложи на почитателите на американските продукции две нови такива в ефира си.

Считано от 16 януари (идната сряда) в ефира на НоваТВ започва премиерният сезон от обичаната криминална американска сага "Престъпни намерения".Новият сезон ще върви под второто заглавие "Поведенчески анализ",като ще се позиционира през делничните вечери.Часовият слот,в който ще се излъчва "Престъпни намерения" ще бъде между 22.30 и 23.30 часа.Американската поредица ще замести приключващата ден по-рано друга американска такава-"Костюмари".

От 17 януари (идния четвъртък) пък започва повторението на също толкова обичана и гледана американска поредица в България,а именно на "Щати".Продукцията ще се излъчва всяка делнична нощ от 23.45 часа,като ще продължава до 00.45 часа.Епизодите от "Щати" ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 минути със).

Междувременно ви приканваме да посетите обновената ни страница "Новините от TV екрана" от тук,където ще можете да прочетете накратко всичко най-ново около промените и новите заглавия в българския ефир.

3 коментара:

Анонимен каза...

Къде е Елиса? на Телемундо някога ще стартира ли в БГ след колко години ???

Анонимен каза...

искaм дa попитaм aдминa след кaто остaвaт няколко серий от 1001 нощ (урaaa) кaкво ще я зaмести?!?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Продукцията на Telemundo "Къде е Елиса?" е закупен в България от БТВ.Излъчването му обаче няма да се осъществи докато не приключи българската му версия-"Къде е Маги?".

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Преди дни започна третия (последен) сезон на "1001 нощ" по Диема Фемили.Предполага се,че сериала ще приключи в началото или средата на месец февруари,като след него ще започне най-вероятно отново повторение на турски сериал.

Предоставено от Blogger.