Искрен от Плевен спечели 100 000 лева от "Сделка или не"

януари 24, 2013
Тази вечер в най-гледаното предаване на НоваТВ "Сделка или не" 27-годишният Искрен от Плевен спечели мечтата на всички участници в шоуто,спечели 100 000 лева!Плевенчанинът удържа до края макар,че банкера му предложи 33 333 и 25 000 лева,които твърдо отказа.Искрен смени кутията си с номер 20,а след това нея с 18,в която се оказаха 100-те хиляди.

Поздравления от целия екип на блога за смелостта и твърдостта на Искрен.Пожелаваме му да оползотвори тези 100 000 лева в постигане на голяма му мечта-дрифта в България да се издигне на много по-професионално и европейско ниво.Пожелаваме му го от сърце!

Междувременно можете да гледате цялото предаване от тук.

4 коментара:

Анонимен каза...

Copy - paste
Знаем от кой вестник взимате тази рубрика "Предстои в любимите сериали". Не сте си направили труда и името да смените да не изглежда, като Copy - paste. Но вие си знаете щом не можете да измислите нещо оригинално добре, разбирам.

Анонимен каза...

i kakvo obshto ima tova predavane s telenovelite tolkova skychen blog nqma znaete samo da kopirate

Анонимен каза...

Pravi sa horata. SERIALI v Bulgaria sigurno osven Sdelka ili ne sa i Stani bogat, Big Brother i Survivor.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Защо говорите неверни неща,след като не сте видели?Изобщо знаете ли как ще публикуваме страницата,че да казвате веднага от кой копираме?Това е ужасна черта на нас българите,първо погледнете,разгледайте и след това коментирайте.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Решихме да отразим тази новина,тъй като мислим,че има защо да го правим.А и защо не погледнете и другите блогове,които също пишат за предаванията...А и в описанието си сме написал "сериали,предавания,риалити формати".Защо се учудвате?

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Както споменахме в по-горния коментар не сме само ние тези,които пишат за предаванията и риалити форматите.Също така защо се учудвате след като в описанието си сме написали "сериали,предавания,риалити формати"?

Предоставено от Blogger.