Над 50% от цялата телевизионна аудитория е избрала финала на "Big Brother All Stars"

Миналата вечер (17 декември) от 20.00 часа бе излъчен финалът на най-гледаното риалити предаване по света и у нас "Big Brother".Последният епизод от първото за България издание на световно известния формат "Big Brother All Stars" бе гледан от над половината зрители в активна възраст,като през часовия пояс 22.00-22.30,когато бе обявен големия победител,македонецът Никола,НоваТВ е била най-гледаната национална телевизия.

"Много сме доволни от резултатите на двата сезона на "Big Brother" тази година-те надминаха и най-смелите ни очаквания.Естествено за това най-голяма заслуга имат зрителите,според които тези два сезона бяха най-позитивни и успешни до този момент.Отново доказахме,че Big Brother  е един от най-успешните риалити формати в България",коментира продуцентът и главен редактор на предаването Радо Тушев.Той добави,че е доволен от победата на Никола,тъй като по този начин българите показват колко толерантни могат да бъдат.

Все още обаче не са ясни рейтинг-данните на последните два епизода на най-гледаната за 2012 година турска сага "Пепел от рози",които вчера вечерта се изправиха пряко срещу финала на "Big Brother All Stars".При излизане на повече информация ще публикуваме или на началната страница,или в "Новините от TV  екрана".

2 коментара:

Анонимен каза...

МНОГО СТЕ ЗЛЕ!!! Вчера имаше "Времето лети".Като пишете статия ,поне я пишете правилно и вярно!!!!!!!

Анонимен каза...

Не е вярно, господинчо! Финала на "Биг брадър" се засече директно с финала на "Пепел от рози" на 17 декември... Явно си изостанал!

Предоставено от Blogger.