И така,победителят във конкурса "Сподели любим сериал 2" е...

декември 21, 2012
Здравейте,драги читатели,
Както обещахме,днес (21 декември) ще съобщим големият победител,печелещ конкурса на СЕРИАЛИ в България "Сподели любим сериал 2".Желаем да напомним,че наградата е онлайн календар за 2013 година,който участникът с най-много гласове ще спечели.

И така,големият победител,печелещ чисто нов онлайн календар за идната 2013 година е участник N7 Таня Маркова,която сподели своята любима поредица,а тя е турската драма "Забраненият плод".Победителката е събрала най-много гласове от всички останали,равняващи се на 24.62% вот.

Неин пряк конкурент бе участничката Деница Илиева,чийто любим сериал "Някой те наблюдава" е спечелил гласове равняващи се на 16.92%.

На 3,4,5,6 и 7 място се нареждат Маруся с "Гордата Аси",Викторио с "Росалинда",Татяна Генова с "Огнено сърце",Виктория с "Клонинг" и goji7 с "Веселяци и сърдитковци".

Междувременно,желаем да съобщим,че за останалите участници,които бяха достойна конкуренция на победителката ще бъде изпратена утешителна награда,която надяваме се ще харесат-специално изработена онлайн коледна картичка с образите на любимите лица от теленовелите.

Желаем победителката Таня Маркова да се свърже с нас чрез e-mail-а ни seriali.bg@abv.bg,за да се уточним за получаването на наградата.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.