Конкурс:"Сподели любим сериал" (2)

ноември 03, 2012
Здравейте,драги читатели,
От днес (3 ноември) вторият по посещаемост блог за сериали и теленовели СЕРИАЛИ в България организира своя нов конкурс,по-точно казано,втора част на най-успешния ни кастинг "Сподели любим сериал".Ще ви припомним,че победителката в него,Ваня Трифонова от няколко месеца има привилегията да пише статии,тук в блога,както и да информира за всичко около живота на любимите ви актьори в страницата "Новините на Ваня,Ивка и Йоана" заедно с още две момичета.Как да участвате?Ще разберете по-долу...

1.Каква е целта в конкурса?
Целта в нашия конкурс е читателите да споделят с нас кой е техния любим сериал,който ги е впечатлил най-много със своя сюжет,актьорски състав.Така можем да разберем кои са по-предпочитани,мексиканските,турските,корейските,португалските,българските...

2.Как да участвам?
За да споделите с нас кой е вашия любим сериал трябва:
-да ни изпратите заглавието на вашия любим сериал;
-да ни предоставите малко име или псевдоним;
И да не забравим...всичко това на нашия e-mail адрес seriali.bg@abv.bg

3.Какви са сроковете за изпращане?
Конкурсът ни ще стартира от днес (3 ноември) и ще продължи до 21 декември.А ето и сроковете:
-изпращане на вашите материали: от 3 ноември до 12 декември (включително);
-предоставяне на анкета за гласуване: от 13 декември до 20 декември (включително);
-обявяване на победителя: на 21 декември;

4.Как ще бъде определен победителя?
Победителят в конкурса "Сподели любим сериал" (2) ще бъде определен чрез анкета,в която напълно безплатно и запазвайки анонимност вие,читателите ни ще определите щастливеца.По-точно казано:вие избирате любимия си сериал и гласувате за него,като така гласувате и за участникът,който го е избрал.

5.Каква ще е наградата?
Наградата за победителя в конкурса ще бъде календар за 2013 година със снимки от излъчващите се в момента латино и турски сериали.Календарът ще представлява 12 листа със дните и датите под тях,както и с кратък списък със празниците през дадения месец.Календарът ще бъде в онлайн формат.

6.Какво да правя,ако някой вече ми е взел любимия сериал?
И за това има решение,спокойно.Ако някой от предните участници е взел вашия любим сериал,ще трябва да изберете друг,също любим.

Пожелаваме успех на участниците!!!

1 коментар:

Анонимен каза...

доня барбара изпитание на любовта призракът на елена

Предоставено от Blogger.