Какво става със "X-Factor","Да ти паднат 100 000","Отплата","Женени с деца в България" и "Аз обичам България"?Липса на средства или препълнена програма...

След старта на новият есенен телевизионен сезон на НоваТВ,който стартира на 16 септември с "VIP Brother",продължи с "Господари на ефира","Станция Нова",Имаш поща","Етажна собственост","Всяка неделя" всички се питат какво става с проектите "X-Factor","Да ти паднат 100 000","Отплата","Женени с деца в България" и "Аз обичам България".

Новият дългоочакван 2-ри сезон на музикалното шоу "X-Factor" със сигурност ще бъде позициониран в ефира на медията.Кога ще стане това?Най-вероятно чак през пролетта на предстоящата 2013 година,като се очаква да се излъчва в най-гледаният часови пояс-между 20.00 и 22.00 часа.Ако това стане,то музикалното риалити ще си съперничи с епизодите на нов турски сериал,заместващ "Пепел от рози" (повече информация за него очаквайте скоро) или с отлагания 2-ри сезон на другото музикално предаване "Гласът на България".

Телевизията,която не е чак толкова известна сред "сестрите" телевизии в Nova Broadcasting Group,а именно Viasat е закупила правата върху новите издания на "Да ти паднат 100 000".Засега медията е реализирала 24 нови издания от шоуто,за които обаче все още не е сигурно дали изобщо ще се излъчат,и ако да в кои дни,часови пояси...

Един от най-големите провали на НоваТВ,българската криминална сага "Отплата",чийто пилотен епизод привлече не малко зрители,но за разлика от него следващите бяха пълна скръб в отношение на рейтинга няма да има продължение.Макар и продуцентите на сериала да твърдят,че са заснели новият сезон,и че той ще бъде излъчен,програмното решение на НоваТВ гласи друго.Има обаче малка вероятност "Отплата" да се завърне по някой от нишовите канали,като най-спряганите са Диема и КиноНова.

Още един български провал в ефира на НоваТВ "Женени с деца в България" за разлика от "Отплата" най-вероятно ще има продължение.То обаче ще се позиционира не по главния канал,а по Viasat,който е планирал да заснеме цели 120 епизода.Досега обаче НоваТВ е излъчила едва 16.Разбира се излъчването на новите серии не е сигурно,но най-вероятно ще има такова.

Едно от успешните предавания на НоваТВ "Аз обичам България" ще има продължение.Четвъртият сезон на шоуто ще стартира напролет,като най-вероятно ще се излъчва в една от делничните вечери,този път не в петък,защото в този ден от 21.00 часа се излъчва "Имаш поща".Най-вероятно шоуто ще се позиционира или в понеделник или в сряда в часовия слот 21.00-22.00 часа,тогава са единствени свободни дни.

2 коментара:

Анонимен каза...

Какъв е този канал Viasat. Къде мога да го гледам?

Админ каза...

Здравейте,
Viasat не се предлага от всички кабелни оператори.Можете да го намерите,обаче в някои от пакетите на blizoo и bulsatcom.

Предоставено от Blogger.