"Национална лотария" с повторения всяка неделя по НоваТВ и Диема Фемили и всяка сряда по Диема

Предаването "Национална лотария",което стартира на 6 октомври по НоваТВ и се излъчва всяка събота от 19.30 часа на мястото на "Темата на Нова" започва с повторения на изданията си.Считано от 21 октомври (тази неделя) вече първата по гледаемост медия у нас,а именно НоваТВ стартира повторенията на шоуто за печелене на пари,като те ще се позиционират всяка неделна нощ от 00.45 часа,веднага след "Клуб нюз".

Освен по НоваТВ,зрителите изпуснали поредния епизод в събота вечер могат да бъдат спокойни,че Диема Фемили също ще предлага повторения на "Национална лотария".Отново от 21 октомври (тази неделя) всяка неделна вечер от 23.40 часа "Домът на турските сериали" ще предоставя възможността на зрителите изпуснали изданията да ги проследяват без да се притесняват,че няма да могат да ги гледат.

И за тези,които са изпуснали да гледат и излъчването на "Национална лотария" в събота,и повторенията по НоваТВ и Диема Фемили,също има възможност.От 17 октомври (тази сряда) зрителите на канала Диема ще могат да си припомнят изданията на предаването всяка сряда от 03.10 часа през нощта.

2 коментара:

Анонимен каза...

Аз лично не видях нищо общо освен часовете и телевизиите, а вие явно искате да даваме невярна информация. Ако наистина се мислите за професионалисти спрете. Или ви е страх от конкуренцията.

Админ каза...

Ако ни е страх от конкуренцията изобщо нямаше да съществуваме.Лично ние сме съвсем сигурни кой пише този коментар,като отговор на такъв какъвто ние написахме.И всичко за,което споменавате в този коментар май се отнася за вашия "блог"...

Предоставено от Blogger.