"1001 нощ"-приказката се завръща,Диема Фемили е най-гледаната кабелна телевизия за 2012 година

октомври 03, 2012
Най-емблематичният турски сериал "1001 нощ" прави своето грандиозно завръщане в българския ефир от следващия вторник,9 октомври.Продукцията отворила пътя на турските поредици към света отново ще радва зрителите на Диема Фемили-каналът,който заслужено се утвърди като дома на хитовите турски сериали.

Завръщането на "1001 нощ" е само част от множество изненади,които Диема Фемили подготвя през новия телевизионен сезон.От началото на тази година каналът се налага като абсолютен лидер сред зрителите-любители на романтични турски сериали,като той е най-гледаната кабелна телевизия,а в съревнованието за вярна аудитория,през месец август,изпреварва дори ефирни конкуренти като ТВ7.

Малко след старта си,"1001 нощ" разбива всички рекорди по гледаемост и предизвиква небивал успех първо в турскоговорящите средноазиатски страни,а след това в Близкия изток,на  Балканите и на останалите европейски държави.Персонажите на Онур и Шехерезада стават толкова любими на зрителите,че в Босна например посещението на главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч засенчва визитата на холивудски величия като Брат Пит и Анджелина Джоли.

За главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч срещата в "1001 нощ" безспорно е съдбовна.Малко след финала на поредицата те се ожениха,а преди две години станаха родители на малкия Али.Майчинството обаче не попречи на Бергюзар,която наскоро навърши 30 години,да продължи стремглавата си кариера.Актрисата с впечатляващ ръст от 182 см участва в един сериал и в един игрален филм,а от новия телевизионен сезон,който започна в Турция през септември,партнира на Кенан Имирзаъолу ("Езел") в нова телевизионна поредица.

Като част от силните акценти през настоящия сезон,Диема Фемили предлага премиерата на още едно хитово заглавие-"Огнено сърце".То ще стартира в ефира на медията на 16 октомври,на мястото на "Езел",чиято дългоочаквана развръзка зрителите ще могат да видят на 15 октомври от 22.00 часа.

3 коментара:

Анонимен каза...

Знаете ли дали е купен в България последния сезон на Малки сладки лъжкини. Ако е закупен кога ще го излъчат?
И дали знаете каква ще е програмата на btv HD ??

Админ каза...

Анонимен,03 октомври 2012,17.18 часа
Здравейте,
Последният (трети) сезон на "Малки сладки лъжкини" не е закупен и не се очаква да бъде скоро.Програмата на БТВ HD ще е съвсем същата,като тази на главния БТВ канал,т.е. ще се излъчват всички сериали,предавания и филми само,че в HD качество.

Анонимен каза...

Taka kakto sa Action i Ring, znaem 4e e taka ;)

Предоставено от Blogger.