Новият сезон на "Домашен арест" започва от 21 септември от 20.00 часа по БТВ,националното турне на "Комиците" "Кръвта вода не става" на 16 септември от 20.00 часа,"Великолепният век" без повторения


На 21 септември (петък),БТВ ще излъчи първият епизод от втори сезон на българската комедийна сага "Домашен арест".За разлика от предишния сезон,този ще се позиционира вече в съвсем различен ден и час.Така първият български ситком ще се излъчва вече всяка петъчна вечер от 20.00 часа,като БТВ ще предлага по 2 епизода,които ще са с продължителност около 25 минути без реклами (30 със),които ще продължават до 21.00 часа,когато започват изданията на "Комиците".В новия сезон на "Домашен арест" зрителите ще могат да проследят как приятеля в безделие на Коцето-Райчо пристига със съдебно решение и претенция,че притежава половината имот на мама Еми.Тъщата получава цели три удара под кръста.Какви ще са те,ще сплоти ли общият враг цялото семейство и какъв ще е изходът на войната ще можем да разберем всеки петък от 20.00 часа по БТВ.Първият епизод на сериала ще бъде разположен на онлайн феновете седмица преди старта му-днес,след 20.00 часа само по видео платформата Voyo.

Именно заради старта на "Домашен арест" излъчването на турската семейна сага с участието на Айча Бингьол и Еркан Петеккая "Времето лети" засега се преустановява.Нямаме информация дали продукцията ще продължи,но ако това стане,то най-вероятно ще бъде в съботния прайм-тайм,единственото свободно място в ефира на БТВ.

На 16 септември (тази неделя) ще бъде излъчено националното турне на "Комиците" "Кръвта вода не става".Шоуто ще стартира от 20.00 часа,като ще продължи до 22.00 часа,когато започва късната емисия новини на БТВ.Интересното,е че концертът "Кръвта вода не става" ще си съперничи с дългоочаквания сезон на риалити шоуто "VIP Brother",чийто 1-ви епизод ще бъде излъчен на 16 септември между по-горе споменатият часови пояс.Днес,от НоваТВ получихме снимков и текстов материал,които предоставяме на вас,и в които можете да разгледате как ще изглежда апартаментът на звездата Памела Андерсън,която ще се включи в новия сезон на "VIP Brother".

Друга новина,която желаем да обявим,е че от понеделник (17 септември) повторения на епизодите на "Великолепният век" няма да има.На тяхно място ще се излъчва повторение на фантастиката "Медиум",всеки делничен ден от 13.00 до 14.00 часа.Напомняме,че преди в по-горе упоменатия слот се излъчваха повторенията на "Великолепният век".Това означава,че тези,които не са могли да гледат епизод от сагата ще трябва да разчитат единствено на доброволци записващи и качващи епизодите на сериала.

10 коментара:

Даниел Димитров каза...

И Вие на всичко се връзвате - "Песен безкрай", както и "Между два свята" и "Две разновидности" бяха просто за заблуда...

Админ каза...

Добре,добре,както кажеш.Но така губим не само ние-ти също губиш.Не забравяй,че един професионалист,никога няма да предоставя неверна и измислена информация,за да злепостави другите блогове.Да,ще кажеш,че в такъв случай ние сме непрофесионалисти,но не забравяй,че ти също си такъв,след като предоставяш неверна информация.

Telenovelas Bulgaria каза...

Ти на нищо друго не си способен,освен да лъжеш.И ще ти трия коментарите,защото казах,че всичко от Теленовелас Новини ще бъде трито,било то снимки,коментари или каквото и да било.В предвид направено от Теленовелас Новини.
Хубави дни!

Даниел Димитров каза...

Каквато и да кажете и двамата, няма да ми промените мнението за вас. Убеден съм, че и двамата не сте получили тази информация от bTV, а директно сте я преписали от мен, затова и вие не сте цвете за мисиране. Както и да е, убеждавал съм се многократно в това колко сте долни. Не искам повече да се заяждам, преписвайте, имате позволението ми...
Желая и на двама ви приятно изкарване на уикенда :-)

Админ каза...

Да,може да сме преписали,но не забравяй,че ти също падна на "нашето ниво".Така,че не говори много,ти също не си цвете за мирисане,поне не лъжем като теб.

Анонимен каза...

i tozi log se poturchi ujas zagubihte edin golqm fen !!

Админ каза...

Как така сме се "потурчили".Ако имате предвид рекламата на "Великолепният век" по-горе,то тя ще е на разположение единствено до понеделник,след това връщаме стария облик.

Анонимен каза...

Daniel DImitrov zatvarqi si mrasnata usta.Blagodarenie na teb telenovelas novini na ni6to ne mqza ti si samo lajec i ot dostoveren blog telenovelas news stana mizerna dupka na plahove.hodi da ebe6 elena ivanova,za6toto qvno si go pravil i za tova tq te e priela v bloga i te e napravila glaven redaktor.Seriali v balgari i Telenovelas Bulgaria sa troino po dobri blogove ot tapiq telenovelas news taftologi4en mizeren ciganski blog.mahaite se i sprete da pluete blogovete,za6toto neznam kakvo 6te stane 6te vi podam siganl za zloupotreba hodete si pravete deca i se ebete i sprete da pluete blog kato ser.v bulgaria i tel.bulgaria za6toto ve4e horata sa pribegnali pri tqh i sa se mahnali ot dolnata dupka telenovelas news navreme.Bokluci takiva.sprete se vednaga!

Анонимен каза...

Здравейте!
Знаете ли дали теленовелата "Mar de Amor" ("Море от любов") дали е закупена в България? Ако е закупена от коя телевизия?.
И какво стана с "Призракът на Елена"? кога най-накрая ще се излъчи? След края на "Моят грях" по БТВ Лейди или го пазят за БТВ?
И последен въпрос - Според вас кой сериал ще почне след Моят грях?. Тъй, като още не се знае вие кой сериал ПРЕДПОЛАГАТЕ , че ще почне?
Мерси за отговора, който ще получа
Поздрави!

Админ каза...

Анонимен,16 септември 2012,16.50
Здравейте,
Според неофициално потвърдена информация "Море от любов" е закупена от Диема Фемили.

След "Моят грях" се носят слухова,че ще започне "Внимавай с ангела",тази информация,обаче е напълно непотвърдена,в петък очаквайте официална информация.

Предоставено от Blogger.