Стефан Данаилов убива дъщеря си в нов български сериал

Нова българска сага тръгва в ефира на БТВ тази есен.Според информацията с която разполагаме ще се казва "Къде е Маги?" и в него ще се включи познатият на всички Стефан Данаилов,който се включи в приключилия вече сериал "Стъклен дом".

Персонажът на Ламбо в новият сериал ще бъде отрицателен.Героят му ще убие дъщеря си,като след това ще изпрати съпругата си в отдалечено село за да не проговори за престъплението.Екипът,който ще заснеме поредицата ще бъде този,който създаде "Стъклен дом".Сценаристите отново ще бъдат Димитър Митовски и Димитър Гочев.

Освен Стефан Данаилов в новата поредица ще се включат и Яна Маринова,Радина Кърджилова,Калин Врачански,Асен Блатечки и др.

Освен българските сериали по БТВ,такива ще предложи и НоваТВ.Втората по гледаемост медия у нас ще започне излъчването на един чисто нов сериал,като ще предложи и трети сезон на "Етажна собственост".Нискорейтинговият римейк на "Женени с деца" няма да има продължение,като не е ясно дали и "Отплата" ще се намести в ефира на НоваТВ.

След успеха на "Сутрешен блок" и "Кантора Митрани" ТВ7 също ще предложи нов сериал.Информацията,с която разполагаме,е че телевизията,която от месеци наред жъне все по-добри и по-добри рейтинги ще заложи на филмът на Влади Въргала "Операция "Шменти капели"",който ще върви под формата на мини-сериал.

Българската национална телевизия (БНТ 1) също ще предложи на зрителите си нов сериал.Засега всичко около него остава в тайна,като скоро очаквайте повече подробнисти.Освен него телевизията ще предложи и продължението на "Под прикритие".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.