Сериалите през септември по "СБГ:ТВ"

Месец септември,който е известен с края на лятото и началото на есента ще бъде един от най-богатите месеци на сериали по най-гледаната онлайн телевизия за сериали и теленовели "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".

В средата на септември,зрителите ни ще могат да проследят нова турска поредица."Червеното момиче" е заглавието,което ще завладее есенния ни ефир.Al Yazmalim,както е оригиналното заглавие на сагата ще се излъчва два пъти седмично,като ще бъде предоставян по един епизод.В звездния каст на "Червеното момиче" се присъединяват известни актьори,като Баръш Фалай ("Езел"),Сечкън Йоздемир ("Великолепният век"),Ахмет Сараоулу ("Листопад") и др.

Отново през септември се завръща и най-успешната турска драма на телевизията ни,а именно хита с Бирсен Дюрюлю "Целомъдрие".Вторият сезон започва съвсем скоро,като запазва старите си дни на излъчване-всеки понеделник,вторник и сряда.Желаем да напомним,че първи сезон приключи на 18 юли (сряда) със последния 68 епизод.

Малцина знаят,че хитовият американски сериал "Грозната Бети" не е е създаден по оригинална история.Истинската комедия е създадена през 1995 година в Колумбия,а сегашната щатска версия е римейк на теленовелата.От 12 септември "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще предостави на зрителите си,възможността да проследи историята на колумбийската Бети,която ще е под наслов "Вътрешна красота".Премиерата ще се излъчва всяка сряда и събота,като ще замести "Внимавай с ангела",който излиза в сезонна пауза.

И последния кос,на който ще заложи телевизията ни за есенната си програма ще бъде повторението на любовното токшоу "Горчиво".Предаването,което се излъчи през 2006 година по БТВ ще стартира на 15 септември (събота) като ще замести падащото от ефир "Търси се..."."Горчиво" ще се излъчва всеки уикенд по 2 епизода.

2 коментара:

Анонимен каза...

kolko ep shh izluchite ot Groznata betii ss Ana Maria Orosko ?

Админ каза...

Здравейте,сериала ще върви под името "Вътрешна красота",като както пише в статията ще се излъчва всяка сряда и събота.Засега не сме обмислили колко епизода ще излъчим,но със сигурност ще са повече от 50.

Предоставено от Blogger.