"Клонинг" с повторение от 9 септември по БТВ Лейди

Хитовият латино-американски сериал "Клонинг" (El Clon) започва за втори път в България от 9 септември (неделя) по БТВ Лейди.Поредицата ще се излъчва на мястото на приключващото на 8 септември (събота) повторение на "Жестока любов".Желаем да отбележим,че тогава ще се излъчи последния 129 епизод от 18.00 до 19.00 часа.В същия ден от 19.00 часа ще се излъчи повторение на 138 епизод от американската сага "Богати и жестоки",който премиерно за българския ефир ще се излъчи ден по-рано,на 7 септември (петък) от 20.00 часа.

Желаем да напомним,че "Клюнинг" се излъчваше в ефира на БТВ миналата пролет,всяка делнична сутрин от 11.00 часа,а на по-късен етап първата по гледаемост медия у нас предлагаше по цели два епизода от 10.00 часа."Клонинг" съдържа 184 епизода,които са с продължителност около 45 минути (без реклами.)

В звездния каст на "Клюнинг" се присъединяват известни и любими на българската публика актьори,като Сандра Ечеверия,Маурисио Очман,Саул Лисасо,Жералдин Сивик,Хуан Пабло Раба и др.

6 коментара:

Анонимен каза...

Искам да ви попитам няколко въпроса.
1.Коя е вашата любима латино теленовела,която някога сте гледали по БТВ.Кажете само една,която ви е най-любима и да е излъчена по БТВ.
2.Коя ви е любимата турска теленовела,която отново да е излъчена по БТВ.А коя ви е любимата турска теленовела,която не е излъчвана в България и я очаквате с огромно нетърпение.
3.Кога за първи път гледахте латино сериал,а кога за първи път гледахте турски сериал.А кои бяха те?
4.Коя е любимата ви двойка от латино сериалите,а коя от турските сериали?
5.Кои ви е любимия жанр теленовела?
6.Иска ли ви се да се снимате в сериал?
7.Какво ви е накарало да изберете за ваш любим определения от вас сериал.А какво ви е накарало да изберете определения от вас за любим латино сериал?

Админ каза...

Здравейте,
1.Най-любимата ми теленовела излъчена по БТВ е "Вдовицата в бяло".
2.Любимата ми турска теленовела по БТВ е "Клетва",а с нетърпение очаквам и "Великолепният век",макар,че в момента го гледам с български субтитри.
3.За първи път гледах "Росалинда" през 1999 година (не съм сигурен за годината).А първият турски сериал бе "Перла".
4.Любимата ми двойка от латино сериалите е Паола Рей и Алфонсо Баптиста ("Трима братя,три сестри"),а турската двойка е Халит Ергенч и Мерием Юзерли ("Великолепният век").
5.Любимия ми жанр теленовела е "любовна драма".
6.Не,не искам да се снимам в сериал.
7.Когато гледам теленовела първо,преглеждам сюжета й.На по-заден план е актьорският състав.

Анонимен каза...

Благодаря за отгорите!
Очаквам и другите членове на блога да отговорят.

Борис Велчев каза...

Ето ги и моите отговори:
1.-Любимия ми латино сериал по Бтв е "Земя на старстта".

2.-Любимата ми турска теленовела по Бтв е "Златната клетка".Този който очаквам най-много е "Целомъдрие".

3.-За първи път гледах латино сериал през 2009г.Това беше "листопад".А първия ми латино беше "Трима братя три сестри" /не помня коя г./

4.-Любимата ми двойка от латино сериалите е Норма и Хуан от "Трима братя три сестри".Любимата и двойка от турските сериали е Дениз и Мерт от "Морска звезда".

5.-Най-много харесвам криминалните и комедийни сериали.

6.-Не искам да се снимам в сериал.

7.-Избирам даден сериал заради актьорите сюжетите винаги са хубави.

Анонимен каза...

a az iskam da vi popitam koi turski i latino seriali ste gledali prez jivota si i gledate v momenta

Админ каза...

Ами всички турски сериали,които съм гледал са:"Мелодията на сърцето","Семеен сарай","Пламъкът на сърцето","Малки жени","Истанбулска приказка","Перла","Двама завинаги","Вярна на себе си","Клетва","Опасни улици".В момента гледам "Времето лети".
Всички латино сериали,които съм гледал са:"Трима братя,три сестри","Вдовицата в бяло","Непокорен ангел","Тайните на любовта","Непокорно сърце","Гибелна красота","Когато се влюбиш","Дивата котка".Имаше и други,но не си спомням за тях.В момента гледам единствено "Моят грях".

Предоставено от Blogger.