"Първата дама" с Кристиан Мейер започва от 17 септември по Диема Фемили

Една от най-успешните продукции на Caracol Television започва премиерно в българския ефир по Диема Фемили.Считано от 17 септември (понеделник) медията самоопределяща се като "Домът на турските сериали" стартира новата теленовела "Първата дама".Премиерната сага ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа в ефира на дамската медия."Primera Dama" както е оригиналното заглавие на новата поредица ще замести повторението на единия епизод от турската сага "Гордата Аси".Заради старта на "Първата дама" "Гордата Аси" вече ще се излъчва всеки делник единствено от 21.00 часа по един епизод.

В актьорският състав на "Първата дама" се присъединяват едни от най-известните и обичани от българската публика актьори,като Кристиян Мейер,Карина Крус,Кати Саенс,Хавиер Хатин,Хайро Камарго,Наталия Херес,Жаклин Аренал и др.


А рекламата на "Първата дама" по Диема Фемили можете да разгледате от тук.

11 коментара:

Анонимен каза...

Tova e hubava novina ve4e :)

Анонимен каза...

"Гордата Аси" не свършва ,а ще я дават от 21.00 часа !Следя сериала и знам ,че днес даваха 54 епизод.Сериала е 90 епизода !

Админ каза...

Анонимен,29 август,19.26
Да,така е.От доста време Диема Фемили не е предлагала премиерни латино сериали освен "Рафаела".

Анонимен,29 август,19.42
Благодарим ви за информацията.Вече статията е редактирана.

Анонимен каза...

Radvam se 4e prekratihte partiorstvoto si s Tv and hobby.Vreme be6e.

Админ каза...

Анонимен,29 август,20.44
Не знаем какво е вашето мнение по въпроса,причината е изключително ниската посещаемост,която TV and Hobby ни докарваха.Доказателство е,че за цялото съществуване на СЕРИАЛИ в България,TV and Hobby ни е донесъл едва около 4 500 посещения в сравнение с Теленовелас България,които ни докарват около 12 000 посещения.

Анонимен каза...

"Желязната дама" започва по Бтв Лейди.От Бтв го обявиха.

Админ каза...

Анонимен,29 август,21.52
Кой ви каза това?Реклама ли видяхте,прочетохте ли го някъде?

Анонимен каза...

bTV go obqviuha vi kazvam s tekst v saita si i reklama v saita na btv Lady.

Админ каза...

Анонимен,30 август,11.44
Не знаем за какво говорите.БТВ обяви,че сериала ще се излъчи в България в статията си "Ерик дел Кастийо има рак на простата".Само там забелязахме.Бихте ли ни дали линк към рекламата,която казвате,че е в сайта на БТВ Лейди?

Анонимен каза...

V reklamata se spomenava6e skednoto:
Moje li da jivee6 kato edna velika i edinstvena na sveta jena?Moje li da ima6 vsqka stapka napred kato izpitanie?Vazmojno li e da si jelqzna dama s bezbroi nadejdi,no i da si bez moral i 6tastie.Uznaite otgovorite v premierniq za Balgaria meksikanski serial "Jelqznata dama"samo po bTV Lady.
Eto vi link.
http://www.btv.bg/lady

Админ каза...

Анонимен,30 август,12.39
Благодарим ви,но имахме предвид линк към рекламата.

Предоставено от Blogger.