Сериалите през август по "СБГ:ТВ"

юли 17, 2012
В един от най-топлите месеци от годината,"СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще предложи на аудиторията си няколко нови сериала,анимации и промени.

От 7 август в ефира ни ще започне първото за "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" повторение на турски сериал.Една от най-добрите турски поредици,а именно "Сълзи над Босфора" ще започне излъчване от 7 август (вторник),като ще се излъчва всеки делничен ден,замествайки приключващия на 6 август (понеделник) сериал "Любов и омраза".


От 9 август (четвъртък) започва премиерният корейски сериал "Момичето на моите мечти".Сагата ще се излъчва всеки делничен ден,като ще замести завършващият на 8 август (сряда) сериал "Идването на нощта".Тогава ще се излъчи последният 58 епизод от премиерната поредица.


От 11 август повторението на теленовелата "Росалинда" с повече епизоди.От тогава от хитовата сага с Лупита Ферер ще се предлагат вече по 4 епизода дневно.Така следва,че на 11 август ще се излъчат 69,70,71 и 72 епизоди.Желаем да добавим,че сериала е към финала си.

Съвсем скоро зрителите ни ще имат възможността да се насладят на ново латино повторение.Става въпрос за хит продукцията с Елизабет Гутиерес "Купена любов".Теленовелата излъчена преди няколко години по Диема Фемили ще започне излъчване в края на месеца,като ще замести един от приключващите сериали.

От август продължаваме да радваме детската аудитория на нашата телевизия.От 11 август започва маратонът "Детски уикенд",в който всяка събота и неделя ще предоставяме на малчуганите двата най-обичани детски анимационни филми.
"Децата от класна стая 402" е втората за нашата телевизия анимация.Тя ще започне от 11 август (събота),като ще се излъчва всяка събота.От поредицата ще предоставяме по 2 епизода дневно.Така на 11 август ще се излъчат първи и втори епизод.
От 12 август (неделя) "Уди Кълвача" вече ще е с повече епизоди дневно.От анимацията ще предоставяме вече по два,а не по един епизода както в момента.Така на 12 август ще се излъчат 6 и 7 епизод от "Уди Кълвача".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.