"Хавай 5-0"-от понеделник до четвъртък,в 21.00 часа по НоваТВ

юли 03, 2012
"Хавай 5-0" е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд,чиято мисия е да изтръгне престъпността,заляла слънчевите брегове на островите.
 Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота,който след военната си служба става ченге.
 Той се завръща в Оаху,за да разследва убийството на баща си и остава,след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия специален екип. 
 Условието е нещата да се случват по неговите правила,с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия.
В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс-бивш полицай от Ню Джърси,който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието,но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря.Чин Хо Кели-бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет,несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.
 Братовчедката на Чин–Коно,е красива и безстрашна местна девойка,току-що завършила полицейската академия,нетърпелива да се открои сред елита на полицията.
 Макгарет,който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан,се зарича да разреши случая на баща им,а членовете на новия Отряд 5-0,макар и да спорят и да се шегуват помежду си,са решени да отстранят престъпните елементи от 50-ия щат.

НоваТВ предоставя по 1 епизод от понеделник до четвъртък от 20:00.

2 коментара:

Главен редактор каза...

Здравейте, "Хавай-5-0" се излъчва от понеделник до четвъртък, а не всеки делник!

Ваня ; Ивka каза...

Извиняваме се за грешката и благодарим. Ще бъде поправена. :)

Предоставено от Blogger.