Теленовелите в България (1 част)

юни 09, 2012
Здравейте,драги читатели,
От днес два пъти в месеца ще ви предоставяме части от новата ни поредица "Теленовелите в България".Чрез нея ще можете да си припомните кои са били любимите ви продукции,както и кога са се излъчили,по кои телевизии и какъв рейтинг са постигали.В по-долните редове можете да прочетете за едни от първите латино сериали в България.





"Касандра"(Kassandra) за първи път стартира през 1998 година,като оттогава са се излъчили хиляди повторения.Поредицата с Корайма Торес постигаше отлични резултати,като през 2010 година,когато се излъчи поредното повторение по Диема Фемили рейтингите на медията скочиха на макс.В момента се върти повторение на "Касандра" отново по Диема Фемили,всеки делник от 18.00 часа.


"Росалинда"(Rosalinda) е също една от най-успешните теленовели,както по света,така и в България.Продукцията на Телевиса,която е с участието на певицата Талия се излъчваше в България през 2000 година.В рамките на 12 години се излъчиха доста повторения,като последното бе миналогодишното по Диема Фемили.


"Дивият ангел"(Muneca brava) също е една от най-обичаните латино поредици у нас.Теленовелата с Наталия Орейро от 1998 година,съдържа 270 епизода.В момента се върти повторение на продукцията по Евроком.Сегашното излъчване е едно от стотиците в България.Любимата Лидия Ламайсон изпълняваща ролята на Доня Анхелика почина наскоро.




"Тайните на любовта"(Secreto de Amor) също е един от любимите латино сериали.Теленовелата със Скарлет Ортис се излъчваше у нас през 2005 година,а е заснета през 2001 година.Телевизията позиционираща "Тайните на любовта" беше Диема Фемили,като го излъчваше в късния прайм-тайм.



"Трима братя,три сестри"(Pasion gavilanes) също е една от най-обичаните теленовели в България.Поредицата се излъчи през 2005 година,а е създадена през 2003 година.Рейтингът й в България и по света скочи на макс,което допринесе за създаването на римейк на сериала,който е излъчен в България,а именно "Огън в кръвта".

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ СКОРО...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.