Изненадите през юни от СЕРИАЛИ в България

май 12, 2012
Много изненади очакват нашите читатели през месец юни.През топлите и слънчеви дни,читателите ни ще имат възможността да се забавляват с няколко нови проекта,както и други допълнения.

На 1 юни дизайна и логото на блога ще са съвсем обновени и по-професионални.Снимките,които ще красят блога ни през юни ще бъдат специално изработени от дизайнера на СЕРИАЛИ в България.

На 1 юни извънредно ще излезе 8 брой на списанието ни (а не на 29 май,както трябва).В него ще можете да прочетете интервю с Марица Родригез,запознаване с актьорите от "Щастливи заедно",ще разгледате постер на "Долината на слънцето",както и ще можете да прочетете 7 епизод от "Размяна на любов".

През юни сме подготвили изненади и за зрителите на "СЕРИАЛИ в България:Телевизията",които ще могат да проследят премиерна турска поредица,както и продължението на латино сериала "Внимавай с ангела".

През юни ще се реваншираме на нашите читатели,които са фенове на теленовелите,с нова поредица насочена към латино сериалите.Тя ще излиза няколко пъти в месеца,като обещаваме ще е много интересна.

От юни ще стартира още една поредица,която ще бъде ежеседмична и ще информира читателите ни за всичко ново около живота на любимите ни латино,турски и др. актьори от сериалите.

1 коментар:

влезте тук,много е забавно! каза...

Всеки който има желание може да се присъедини към нас!
http://www.howrse.bg/?parrain=bobi1604

Предоставено от Blogger.