"СЕРИАЛИ в България:Телевизията" се разраства

Първата онлайн телевизия за сериали и теленовели се разраства.От м.Март по нея вече ще се излъчват и повторения на хитови български предавания.Както ви обещахме в началото на м.Февруари,така и се случи.

На 1 март,стартира повторението на "Комиците".Всеки делник ще излъчваме по един скеч от най-рейтинговото предвана на БТВ.Очаквайте най-смешните сценки между селската сервитьорка,Здравко Ахилесов и проф.Тазобедрев,Сашето и Ванката,скараните майки,ромката Люба и др.

От 3 март пък стартира повторението на предаването "Търси се...".Всяка събота и неделя очакавайте гостуването на известни български личности.Заедно с Меги и Нели вие ще разберете повече за живота на вашите любими актьори,певци,водещи и др.

8 коментара:

Анонимен каза...

Защо оригинален 4 епизод на "Нарекох те Фериха",започва чак на трета част

Админ каза...

Защото сме определили частите от епизод на сериала.Нашите части са съвсем различни от оригиналните.

Анонимен каза...

Кои сериали турски ще стартирате скоро...Защо не стартирате турския "Север-Юг"?

Админ каза...

"Север-Юг" ще се излъчва по "TV and Hobby:Play".Поне до края на м.Март не се очаква да стартира нов турски сериал,но в края на март или в началото на април ще стартира премирна латиноамериканска теленовела.

Анонимен каза...

Кога ще ни предоставите статия за сериалите, които се очаква да започнат в България - латино, турски, корейски...?

Админ каза...

За сега не потготвяме статия,но в скоро време ще го направим.

Анонимен каза...

Защо спряхте да пишете статии? Знаете ли със сигурност какво ще започне след "Малки тайни" и "Жестока любов"? Защо не напишете една такава статия с вашите предположения?

Админ каза...

Не сме спряли да пишем статии.Просто няма нищо интересно,за което да пишем.Ако се поразрвите из архива на блога ще намерите статия за сериалите селд "Жестока любов" и "Малки тайни".

Предоставено от Blogger.