Турската версия на "Къде е Елиса?" е закупена в България

Турската версия на мексиканската теленовела "Къде е Елиса?" е закупена от една от националните медии."Къде е дъщеря ми?"-това е турското заглавие на латиноамериканската поредица,която също е закупена в България.Дори има вероятност двата сериала да се излъчват по едновременно.Така българските зрители ще имат възможността да избират между турската и латиноамериканската версия.Предполага се,че "Къде е дъщеря ми?" е закупен от БТВ.Това,обаче не е потвърдено.Предполага се,че турската версия ще стартира след финала на "Малки тайни",който наближава."Къде е Елиса?" пък може би ще стартира след финала на "Жестока любов".Какво обаче ще сочат фактите предстои да разберем.

17 коментара:

Анонимен каза...

В интернет пространството,в блоговете за сериали,първи писаха Теленовелас България.Не казвам,че сте копирали,ни просто искам да кажа,че те първи писаха.Проверете в страницата на блога.

Админ каза...

Проверихме.Явно до нас пристига една и съща информация,но по различно време.

Анонимен каза...

Този АНОНИМЕН е Димитър Димов, които горкия си защитава блога! :D:D

Анонимен каза...

Много тъпи идеи са това:
Шоуто на слави в "Умна и красива" напрвих определено гласуване и вие направихте същото с конкурса си "Нов член на блога",като че ли 100 човека ще се включат,че 10 ще избирате.Ужас!Сега,веднага щом чухте,че правят шоу "Война на думи",където участниците да спорят по дадена и вие същото."Сериали в България:Форумът".Вече и вие ще правите спор по дадени теми,като чели нямате идеи.Ето тук най-много се разочаровах-рязането на епизодите на "Нарекох те Фериха" и именно за това гласувах,че няма да гледам нито "Нарекх те Фериха",нито "Другата жена".Предпочитам епизодите без превод,отколкото нарязани епизоди.Нямам думи,просто вече,нямам!

Telenovelas Bulgaria каза...

Здравейте!
Господин Анонимен,защо мислите,че аз съм тоя отгоре.Първо,когато аз пиша определен коментар в даден блог или сайт,не се крия под анонимен.Не аз написах горният коментар,за който ме отвинявате,нито имам нещо против блога,за да пиша такива коментари.Не искам да обиждам никого с това,но преди да говорите,първо проверете.Блога нямам какво да го защитавам пред "Сериали в България".И запомнете от мен,аз не пиша коментари,крийки се под АНОНИМЕН.Нямам нищо против този блог,напротив.Следващият път,не допускайте грешката,че аз публикувам под "Анонимен".Защото замислете се,не само тук пише името на нашият блог,но и на други места,но това не значи,че аз съм го написал.
Лек ден!

Админ каза...

Не знаем какво говорите,но въобще "СЕРИАЛИ в България:Форумът" не е копиран от "Война на думи".Във форумът няма само да се спори,а и да се изпазява мнение и да се коментира.Всеки си има мнение дали ще гледа "Нарекох те Фериха" или "Другата жена".
Лек ден АНОНИМЕН.

Админ каза...

В петък ние писахме за закупуването на "Море от любов" в страната,а онзи ден за "Море от любов" писаха и Теленовелас България.През уикенда за закупуването на Kizim Nerede писаха Теленовелас България,а след това и ние.Квит сме.

Анонимен каза...

Оправете си номерацията в епизода на "Нарекох те Фериха" Част 2 трябва да е част 1.

Админ каза...

Добре,благодарим.

Анонимен каза...

Здравейте!
Искам да ви попитам колко епизода ще излъчвате на "Нарекох те Фериха","Пепел от рози" и "Непокорен ангел"?Благодаря ви предварително!

Админ каза...

1 сезон на "Нарекох те Фериха" се състои от 69 неоригинални наши епизоди (24 оригинални)."Пепел от рози"("Каква е вината на Фатмагюл?) се състои от 40 епизода за 1 сезон и около 20 за втори.Добавяме,че "Каква е вината на Фатмагюл" все още се снима и излъчва в Турция,така че не можем да определим общия брой епизоди от двата сезона."Непокорен ангел" се състои от около 220 епизода.

Анонимен каза...

Много ми се иска да видя сериала "Неопитомени красавици" онлайн в някой сайт. :)

Анонимен каза...

Благодаря ви!
А скоро какви нови сериали ни очакват и има ли вероятност да стартирате премиерен латино и турски сериал?

Анонимен каза...

Във връзка с коментара - "Неопитомените красавици" можете ли да ми кажете къде мога да го гледам, защото много го харесвам?

Админ каза...

Незнаем нищо за "Неопитомени красавици".Все пак този сериал се излъчваше доста отдвана по БТВ.

Обмисляме от м.Март да стартираме повторение на хитов турски сериал,а по-късно през месеца и премиерен.Заатино не сме сигурни.

Анонимен каза...

Az chetoh che Neopitomeni krasavici shte startira vav edin sait - "TV AND HOBI NE CHE SHTE GO GLEDAM NE GLEDAM LATINO - TOVA E DO ANONIMEN.

Анонимен каза...

аре стига с тия турски сериали бе ...Малеее ,наводни се ефира ,пфуууу ,турската версия на Къде е Елиса ..хах ...Че тия шекмедета на това си вдигат рейтинга на крадени сериали ,понеже едно ,че са тъпи и не могат да играят а само пъшкат като разгонена котка ,еми друго ,че крадат :х

Предоставено от Blogger.