Краят наближава...за някои сериали (2 част)

Преди две седмици ви запознахме отблизо с това какво ще стартира след теленовелите "Жестока любов","Когато се влюбиш" и "Малки тайни".Днес ще ви предствим още два сериала,които са към своя край.

"Опасни улици"-криминалната турска поредица,която отскоро постига отлични резултати също е към своя край.След този сериал ще стартира продължението на "Мечтатели",което се очкаваше да започне още през есента.Този път БТВ официално решиха да спрат "изтезанието" си към феновете на най-обичаната тийн драма.Очаква се новите епизоди на поредицата да започнат към средата на м.Март."СЕРИАЛИ в България" ще ви информира за най-новото около "Мечтатели".

"До последен дъх" е с учатието на Кенан Имирзаъолу и Селин Демиратар.Излъчва се всеки делник,от 15.30ч. като след него вероятно ще стартира дългоочаваната премиера на Телемундо "Богати деца,бедни родители".Макър,че остават още доста епизоди на "До последен дъх" може да се каже,че половината от турската драма вече е излъчена.



5 коментара:

Анонимен каза...

Кога ще пуснете 8-те епизода на "Другата жена" и кога ще пуснете новата си програма?

Админ каза...

Искренно съжаляваме за 8-те епизода на "Другата жена".За съжаление днес също изникна проблем,но ви обещаваме,че утре ще излъчим 9,10,11,12,13,14,15 и 16 епизод.Новата програма ще я пуснем след малко.

Анонимен каза...

koga 6te puskat 6 sezon na opasni ulici po btv

Админ каза...

Здравейте,6 сезон на "Опасни улици" вероятно ще бъде излъчен след "Изборът на Лара".Тази информация е непотвърдена,като дори все още не е ясно дали БТВ е закупила въпросния сезон.

Анонимен каза...

koga sichkite fenove 6te razberem za opasni ulici 6 sezon mnogo iskame da po4ne

Предоставено от Blogger.