"Eзел"-от 24 януари,в 20.00ч.

януари 23, 2012
Най-скъпият турски сериал "Езел" започва утре,по НоваТВ,от 20.00ч. до 21.00ч. (1 часов епизод).Хитовата турска поредица с участието на Кенан Имирзаъолу ще се излъчва всеки делник,като ще влиза в битка за рейтинг с "Легендата за Испания",а след това със започващия на 15 февруари,от 20.00ч. по БТВ "Пепел от рози" (Fatmagulun sucu ne).Нашите прогнози се сбъднаха,и ето,че "Езел" наистина стартира месец след финала на "Листопад".

"Езел" се очаква от доста време в България,както и "Пепел от рози",но може би "Езел" ще бъде по-гледан,защото стартира половин месец преди старта на "Пепел от рози".Какви ще резултатите от премиерния епизод на сериала очаквайте скоро.

2 коментара:

Анонимен каза...

Според мен, утрешната премиера ще е с нормалните за праймтайма на НоваТВ рейтинги, тъй като не може вечерта, в последния момент да си промениш програмата за следващия ден, та да пуснеш супер хит в праймтайма, без да го рекламираш. Това трябва поне две-три седмици по-рано да стане, както правят bTV. Иначе много се радвам, че се решиха да го пуснат. Но не знам как ще ги гледам двата с "Каква е вината на Фатмагюл". Ще има ли повторения по bTV Lady на "Пепел от рози" или такова на "Езел" по Diema Family?

Админ каза...

Незнаем дали ще има повторения на "Пепел от рози" и "Езел" по БТВ Лейди и Диема Фемили.Ако има такова ще ви информираме.

Предоставено от Blogger.