Теленовелите на БТВ Лейди започват от 30 януари

Много нови теленовели очакват зрителите на новият нишов канал БТВ Лейди.Телевизията насочена към нежната част от аудиторията ще излъчва сериали и теленовели,които щяха да се излъчват по БТВ.Повече инфо за това кои са тези продукции ще прочетете по-долу.


"Призракът на Елена" е продукция на Телемундо,която започва от 30 януари по БТВ Лейди.Часът на излъчване,обаче все още не е уточнен.Сериалът е с участието на Елизабет Гутиерес ("Лицето на другата) и Сегундо Сернадас ("Гибелна красота").

"Богати деца,бедни родители" също започва от 30 януари по БТВ Лейди.И при този сериал,не е представен часът на излъчването.Напомняме,че "Богати деца,бедни родители" трябваше да стартира през септември по БТВ.Впоследствие медията отложи започването му.

"Единствено ти" също ще започне по БТВ Лейди от 30 януари.И при него също не е уточнен часовия пояс,в който да се излъчва."Cuidado con El'angel" както е оригиналното заглавие на поредицата трябваше да стартира още през февруари миналата година.Вместо него по БТВ започна повторението на турската драма "Пътищата на съдбата".

"Моят грях" също е закупен от БТВ Лейди.Датата на старта и часът на излъчването му все още не са ясни,но се очаква "Mi pecado" както е оригиналното заглавие на теленовелата да стартира през пролетта.Сериалът е с участието на Маите Перони ("Непокорните" и "Единствено ти")







ВНИМАНИЕ:Информацията за започването на сериалите не е потвърдена.Взета е от Уикипедия.Не отговаряме за промени в датите за старта на теленовелите!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.