Хорхе Салинас и Елизабет Алварес са на меден месец

Звездата от "Пътищата на любовта" и "Огън в кръвта" Хорхе Салинас и съпругата му Елизабет Алварес най-после намериха време да заминат на меден месец.Двамата актьори избраха да посетят града на влюбените-Париж.За френската столица те отлетяха преди няколко дни.

Хорхе и Елизабет сключиха брак на 15 октомври миналата година,но различни ангажименти ги задържаха в Мексико.Преди месец актрисата приключи снимките на теленовелата "Влюбено сърце",но пък внезапно почина майката на Хорхе.Тогава всички решиха,че меденият месец пак трябва да бъде отменен.Салинас обаче успя да преодолее болката от загубата и реши следващите няколко седмици да прекара с половинката си в парижка романтика.

Източник: в-к "Уикенд"

"Дявол с ангелско сърце" с повторение от 6 август по БТВ Лейди

Хитовият латино-американски сериал "Дявол с ангелско сърце",който бе излъчен миналата година по БТВ започва отново,този път по БТВ Лейди.Зрителите на вече половин годишната дамска телевизия ще имат възможността да си припомнят историята на Анхел и Мануела от 6 август (понеделник) от 18.00 часа."Дявол с ангелско сърце" ще се излъчва всеки делничен ден до 19.00 часа,като БТВ Лейди ще предоставя на аудиторията си по един 45 минутен епизод.
Повторение на епизодите на "Дявол с ангелско сърце" ще има.На 7 август (вторник) в 06.00 часа ще се излъчи повторение на 1 епизод.И така всеки делничен ден.

Също така желаем да обявим,че обявената от нас лятна ваканция се отменя.Това означава,че в срока 25.07-05.08,който бяхме обявили за ваканционен,ще се пишат публикации."СЕРИАЛИ в България:Телевизията",обаче остава в лятната си ваканция.

Излезе брой 10 на списание "СЕРИАЛИ в България"

Админ | вторник, юли 24, 2012 | 2 Коментари
Днес,24 юли ексклузивно излезе новият 10 брой на списанието "СЕРИАЛИ в България".В него ще можете да прочете интервю с Ана Лусия Домигез,ще можете да се запознаете с първите стъпки от животът на Талия,ще имате възможността да се насладите на постери на "Трима братя,три сестри",на "Времето лети" и на Талия.В новия брой ще се запознаете със сюжетът и героите от теленовелата "Желязната дама",както и с историята и актьорите от "Някой те наблюдава",който започва на 3 август.В бройът ще можете да прочетете цели 3 страници,съдържащи най-пикантните новини около личния живот на любимите ни актьори,както и ще можете да видите отговорите на част от въпросите,които ни зададохте през изминалия месец.Разгледайте го от тук и от тук.

Желаем да напомним,че брой 10 излиза извънредно днес,а не на 1 август,поради лятната ваканция,на която се отдава екипът ни в периода 25.07-05.08.

"Някой те наблюдава"-от 3 август,всеки делник от 15.00 часа по БТВ

Един от най-дългоочакваните латино-американски сериали в България,а именно поредицата на Телемундо "Някой те наблюдава" започва по БТВ.Първият епизод от теленовелата,чието оригинално заглавие е "Alguien te mira" ще се излъчи на 3 август (петък) от 15.00 часа."Някой те наблюдава" ще замести "Анатомията на Грей",чийто последен епизод ще се излъчи на 2 август (четвъртък).Новата сага за българския ефир ще се излъчва всеки делничен ден,като БТВ ще предоставя на аудиторията си по един епизод,който ще е с продължителност от около 45 минути,като ще продължава до 16.00 часа,когато започват епизодите на американската сага "Паднала от небето" (Drop deat diva).

В звездния каст на "Някой те наблюдава" се включват любими и познати актьори,като Данна Гарсия,Кристиан Мейер,Рафаел Амая,Карла Монрой,Давид Чокаро,Хералдин Басан,Химена Дуке и др.Повече около сюжетът,героите и актьорите на Alguien te mira ще можете да прочете в новия брой на списанието ни,който ексклузивно излиза утре (24.07).

Крадец нападна Небахат Чехре

Небахат Чехре,която българските зрители познават от сериала "Забраненият плод",е преживяла неприятен инцидент преди няколко дни.Талантливата актриса е била нападната от крадец в турската столица Анкара,докато си вървяла по улицата.Когато нападателят се метнал върху нея,Небахат се развикала и привлякла вниманието на минувачите,които я спасили,залавяйки злосторника.

Дошлите веднага на място полицаи установили,че престъпникът искал да открадне златно ланче от врата на жертвата си.В момента звездата е в сравнително добро състояние,но има наранявания в областта на шията и все още е стресирана от случката.

"Забраненият плод" и "Грещница" по Диема Фемили,"Щастливи заедно" с променен час за повторение

Съвсем скоро Диема Фемили ще предложи на аудиторията си две нови повторения.

Турската сага,която скоро приключи по БТВ Лейди "Забраненият плод" започва с второто си повторение този път по Диема Фемили.Сагата за Бихтер и Бехлюл ще започне съвсем скоро,като ще се излъчва всеки делничен ден от 23.00 часа,като ще замести повторението на "Щастливи заедно",което се премества в друг час (повече за това прочетете по-долу).

Друга продукция предстои да започне в близките седмици.Става въпрос за теленовелата "Грешница",чието повторение ще се завърта всяка събота и неделя от 06.00 часа,замествайки приключващата сага "Пожертвани сърца".От новелата ще се предоставят по 3 епизода до 09.00 часа.

Както съобщихме по-горе,от август повторенията на "Щастливи заедно" се преместват в друг час.Съвсем скоро зрителите ще могат да гледат пропуснатите серии от турската сага вече в 18.00 часа.Повторенията на "Горещо",които се излъчваха в този часови пояс се преместват от 11.30 часа.

При излизане на информация около датите на старта на по-горните теленовели СЕРИАЛИ в България ще информира.

Промени по БТВ през август

От 6 август (понеделник) в ефира на БТВ започват повторенията на епизодите от "Времето лети",които ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 06.30 часа сутринта.Епизодите ще продължават до 07.30 часа,когато започва сутрешния блог "Тази сутрин".Желаем да напомним,че премиерни серии на "Времето лети" се излъчват всеки делничен ден от 20.00 часа.

От 2 август (четвъртък) започва повторение на епизодите от "Паднала от небето",които ще се излъчва всеки делничен ден от 16.00 часа,замествайки приключващия на 1 август (сряда) шести сезон на "Отчаяни съпруги".

От 3 август (петък) трябва да започне нов сериал,като заглавието все още не е ясно.Той ще замести приключващото на 2 август (четвъртък) повторение на "Анатомията на Грей" и ще се излъчва всеки делник от 15.00 часа.Повече информация очаквайте на 23 юли (идния понеделник) когато ще получим програмата за 3 август.

Желаем да отбележим,че епизодите на "Времето лети" отбелязват изключително добри резултати,отчитайки 15.3% рейтинг в слота 20.00-21.00 часа,като почти се доближават до тези на "Пепел от рози".

Желаем да добавим,че ние първи информираме за тези промени.

"Призракът на Елена" започва на Voyo

Един от най-дългоочакваните латино-американски сериали в България започва."Призракът на Елена",който е с участието на едни от най-известните актьори,а именно Елизабет Гутиерес ("Лицето на другата"),Сегундо Сернадас ("Гибелна красота"),Марица Бустаманте ("Непокорен ангел") и Ана Лайевска ("Сърцето ми настоява") започва съвсем скоро в ефира на някоя от телевизиите на bTV Media Group.Преди това,обаче зрителите на Voyo.bg  ще имат възможността да се насладят на премиерните серии от "Призракът на Елена" преди излъчването им в ефир.Засега точна дата не е обявена,като при излизане на такава СЕРИАЛИ в България ще информира.

Сериалите през август по "СБГ:ТВ"

Админ | вторник, юли 17, 2012 | Коментари
В един от най-топлите месеци от годината,"СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще предложи на аудиторията си няколко нови сериала,анимации и промени.

От 7 август в ефира ни ще започне първото за "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" повторение на турски сериал.Една от най-добрите турски поредици,а именно "Сълзи над Босфора" ще започне излъчване от 7 август (вторник),като ще се излъчва всеки делничен ден,замествайки приключващия на 6 август (понеделник) сериал "Любов и омраза".


От 9 август (четвъртък) започва премиерният корейски сериал "Момичето на моите мечти".Сагата ще се излъчва всеки делничен ден,като ще замести завършващият на 8 август (сряда) сериал "Идването на нощта".Тогава ще се излъчи последният 58 епизод от премиерната поредица.


От 11 август повторението на теленовелата "Росалинда" с повече епизоди.От тогава от хитовата сага с Лупита Ферер ще се предлагат вече по 4 епизода дневно.Така следва,че на 11 август ще се излъчат 69,70,71 и 72 епизоди.Желаем да добавим,че сериала е към финала си.

Съвсем скоро зрителите ни ще имат възможността да се насладят на ново латино повторение.Става въпрос за хит продукцията с Елизабет Гутиерес "Купена любов".Теленовелата излъчена преди няколко години по Диема Фемили ще започне излъчване в края на месеца,като ще замести един от приключващите сериали.

От август продължаваме да радваме детската аудитория на нашата телевизия.От 11 август започва маратонът "Детски уикенд",в който всяка събота и неделя ще предоставяме на малчуганите двата най-обичани детски анимационни филми.
"Децата от класна стая 402" е втората за нашата телевизия анимация.Тя ще започне от 11 август (събота),като ще се излъчва всяка събота.От поредицата ще предоставяме по 2 епизода дневно.Така на 11 август ще се излъчат първи и втори епизод.
От 12 август (неделя) "Уди Кълвача" вече ще е с повече епизоди дневно.От анимацията ще предоставяме вече по два,а не по един епизода както в момента.Така на 12 август ще се излъчат 6 и 7 епизод от "Уди Кълвача".

Актьорите от "Долината на слънцето" днес

Ана Виленица,главната актриса в известния хърватски сериал "Долината на слънцето",днес е по-щастлива от всякога.След като хитовата продукция пожъна небивал успех на хърватска земя,към настоящия момент в живота на звездата са настъпили куп промени-тя прави своя дебют,като продуцент в Ню Йорк,влюбена е и очаква наследник.На екрана българските зрители могат да видят Ана в образа на младата Ева Крал,а сагата "Долината на слънцето" се излъчва всеки делничен ден от 15.00 часа в ефира на НоваТВ.

Виленица е родена в град Риека,завършва академията за сценични изкуства в Сараево и по-късно получава диплома от Лондон.Кариерата на чаровницата стартира с две известни заглавия-"Гордостта на Раткайеви" и "Дневникът на блондинките"."Долината на слънцето",обаче отбелязва най-високия връх в изявите й досега.

Връзката с мъжа на живота й-сценариста Еди Мужина,започва преди малко повече от две години по време на екскурзия в планината.Днес на 33 години,Виленица прави няколко големи крачки-връща се в театъра,основава продуцентска къща,а сега ще бъде и майка.Ана продуцира и няколко филма,между които и късометражния "Великденски яйца",който стига чак до фестивала "ТрайБеКа" в Ню Йорк.

"Ако мога да избирам,бих отишла някъде на другия край на света" смело заявява блондинката известна с авантюристичния си дух.След като 3 години е живяла в Лондон,днес тя не мисли да се връща там."Странно е,но градът не ми липсва.Аз съм от хората,които рядко се връщат назад.Обичам новото и непознатото".

Друга хърватска знаменитост и един от екранните партньори на актрисата от "Долината на слънцето"-Роберт Курбаша заявява,че работата с Ана и целия екип на сериала е била изключително удоволствие.В специално интервю за българската публика,мъжът когото зрителите познават като Андриха Буковач от екрана споделя,че много бързо е приел участието си в проекта-почти веднага след като разбира за известния актьорски колектив и интересен сюжет.

Освен на снимачната площадка,Роберт е много добър и на театралната сцена,а разликата между двете той с намигване оприличава на важен принцип във футбола:ако играчът е способен,то ще може да се справи подобаващо-както на малкото,така и на голямото игрище.Чаровният артист споделя,че не обича да се придържа към определен тип характери и персонажи-уверен е,че може да играе разнообразни образи и доказва това с всеки нов професионален ангажимент.Казва,че никога не е бил в България и не знае много за хората и обичаите на страната,но е убеден,че тук съществуват прекрасни места,личности и...долини.

Цялото интервю на Роберт Курбаша можете да прочетете на сайта на НоваТВ  от тук.

Лятна ваканция за СЕРИАЛИ в България

Админ | сряда, юли 11, 2012 | Коментари
След,като вече в продължение на  година и 5 месеца информираме верните си читатели за всичко ново около промените в българския ефир е време екипът ни да се отдаде на кратка лятна почивка.В срок от 25 юли до 5 август блогът няма да функционира,което означава,че няма да се пишат публикации.Желаем да се похвалим,че през последния месец СЕРИАЛИ в България отчита рекордни посещения от около 1700-1800 на ден,като се нарежда на второ място сред останалите блогове.

В горе опоменатия срок (25.07-05.08) няма да функционира и най-гледаната онлайн телевизия за сериали и теленовели в България,а именно "СЕРИАЛИ в България:Телевизията",поради което в този срок епизоди от сериалите няма да се излъчват.Заради лятната почивка старта на "Сълзи над Босфора" и на "Момичето на моите мечти" се отлагат за през август.

Шевкет от "Листопад" пребори наркотиците

Админ | събота, юли 07, 2012 | | 1 Коментар
Джанер Куртаран,който изигра ролята на Шевкет в първите сезони на "Листопад",е нов човек.Актьорът,който беше уволнен от сериала заради употреба на наркотици,вече е успял да пребори зависимостта си и от няколко месеца е чист от дрогата.

След като неведнъж беше приеман за престой в клиника за наркомани,Джанер сподели,че напълно се е излекувал.Той твърди,че спирането на кариерата му и отстраняването от "Листопад" са му подействали добре,тъй като голяма слава е щяла да го съсипе.

"В един момент животът ми изчезна,всичко беше Шевкет.Хората виждаха в мен само героя ми.Шевкет погълна Джанер,но после аз го убих.Възвърнах самоличността си и намерих хора,които искаха да бъдат приятели с Джанер.Направих грешка и платих солена цена.",казва Джанер,след като излезе от клиниката за наркомани в Бакъркьой."Станах жертва на приятели.Дано да не съм изтрил напълно славата си.Взех си поука от преживяното." допълва актьорът.

Джанер беше принуден да влезе в клиниката,след като бе задържан за притежание на дрога.Полицаи го видели да хвърля нещо на земята една ранна сутрин в Бейоглу и открили на мястото бяло пликче с наркотици.Престоят му в центъра за алкохолици и наркомани не минал без проблеми.Той дори избягал оттам,но колеги го убедили да се върне и да продължи лечението.

Източник:В-к "Уикенд"

Рейтингите през юни:Сериалите на БТВ са най-гледани

Админ | петък, юли 06, 2012 | | | 6 Коментари
Рейтингите на БТВ:
Преди месец стартиралия латино американски сериал "Горките родители на богатите деца" отбелязва салби резултати отчитайки едва 2.7% рейтинг.
Повторението на турската сага "Златната клетка" отбелязва сравнително добри резултати,като отчита 3.4 % рейтинг.
Повторението на "Алф" пък отчита добри резултати отбелязвайки 4.0% рейтинг в слота 14.30-15.00 часа.
През юни "Изборът на Лара" отчиташе все по-добри и по-добри резултати,като отбелязва 6.6% рейтинг.
С финалните си епизоди "Пепел от рози" отчита цели 17.7% рейтинг в слота 20.00-21.00 часа.Финалът на сезона е днес.
Новите епизоди на "Анатомията на Грей" също отбелязват добри резултати.Американската сага отчита 4.2% рейтинг.

Рейтингите на НоваТВ:
Турската сага "Щастливи заедно" отчита доста добри резултати.Премиерата отбелязва цели 2.5% рейтинг в слота 12.00-13.00 часа.
Повторението на "Изгубени години" също отчита доста добри резултати.Поредицата отбелязва 2.5% рейтинг.
Хърватската сага "Долината на слънцето",обаче не може да се похвали с добри резултати.Сагата отбелязва 1.0% рейтинг.
Турската премиера "Другите отчаяни съпруги" отбелязва добри рейтинги за НоваТВ.Поредицата отчита 3.5% рейтинг в слота 20.00-21.00 часа.Желаем да напомни,че от този понеделник (2 юли) сагата се излъчва от 16.00 часа.
Последните епизоди на "Доктор Хаус" също бележат добри рейтинги.Американската поредица отчита 3.5% рейтинг.

Рейтингите на Диема Фемили:
Епизодите на "Ветровете на любовта" отчитат слаби резултати отбелязвайки едва 0.5% рейтинг.
Премиерната латино сага "Рафаела" също отчита минимални резултати.Поредицата отбелязва само 0.5% рейтинг.
Новите епизоди на "Малки жени" постигат добри резултати.Сагата отчита 1.2% рейтинг,като през май отбелязваше 0.9% рейтинг
Повторението на "Гордата Аси" отчита отлични резултати отбелязвайки 1.4% рейтинг.
Резултатите на "Езел",обаче вече не са същите.Премиерната сага отчита само 1.2% рейтинг,в сравнение с резултатите от май,които сочеха,че сагата отбелязваше цели 2.6% рейтинг.

Старта на "Долината на вълците:Ирак" се отлага,започва "Богата любов"

След,като преди няколко седмици обявихме скорошния старт на турския сериал "Долината на вълците:Ирак",то сега желаем да обявим,че старта му се отменя.Желаем да напомним,че той трябваше да замести "Целомъдрие",който излиза в сезонна лятна пауза.


Продукцията,която ще замести приключващия на 17 юли (вторник) сериал "Целомъдрие" ще бъде изцяло създадена от "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Името на новата поредица ще е "Богата любов",като тя ще започне от 18 юли (сряда),като ще се излъчва от понеделник до сряда по 1 епизод.Ето и сюжета на новата теленовела,която ще завладее лятната програма на телевизията ни:

Маурисио (Хорхе Аравена) живее в охолна къща заедно с майка си Летисия (Диана Брачо).Той е отраснал без баща си,защото когато е бил още на 5 годинки,баща му и Летисия са се разделили.За да компенсира липсата на баща,Летисия на всяка цена иска да намери за сина си достойна и хубава жена,точно каквато е дъщерята на приятелката й Лола-Марица (Скарлет Ортис).След,като Летисия съобщава на Маурисио новината,че е намерила идеалното за него момиче,той е доста заинтересован от Марица и час по скоро иска да се срещнат за да разбере дали наистина е така.
Два дни преди срещата прислужницата в къщата умира.Летисия никога не е пипвала домакинска работа,а къщата е голяма и се нуждае от всекидневна поддръжка.Наема за прислужница Елизабет (Силвия Наваро)-скромно и бедно момиче,което след смъртта на родителите си трябва да се грижи за по-малката си сестра-Лусия (Шерлин) със помощта на любимия си-Рафаел (Виктор Нориега).След два дни Маурисио се среща с Марица и тя се влюбва от пръв поглед в него.Чувствата на Маурисио,обаче не са същите.След като се прибира се запознава с Елизабет и любовта между тях пламва веднага.След,като обаче Марица научава,че Маурисио се е влюбил в друга,и още повече в прислужница е решена на всяка цена да премахне Елизабет и Маурисио да е само неин.Летисия също се съгласява с Марица и така двете ще положат всички усилия за да премахнат Елизабет от пътя им.Дали обаче любовта между двамата влюбени ще издържи над интригите?

"Пълна лудница"-от 12 юли по НоваТВ

Ваня ; Ивka | вторник, юли 03, 2012 | 1 Коментар
Зрителите ще се забавляват с пародии на най-популярните БГ сериали, телевизионни предавания и новинарски емисии, както и още една от запазените марки на шоуто – пародии на музикални клипове. Жоро Бекъма,Мама Божка,Марчето,Карфиол Петров и компания,също няма да липсват на почитателите си,защото ще продължат да бъдат част от наистина „пълната лудница".Продуцентите от „Глобал вижън" подготвят и още много други промени в шоуто. Част от тях ще разкрият Джуди и Маги Халваджиян, които ще гостуват в предаването „На кафе" в понеделник, 2 юли.

От 12 юли (четвъртък) от 21.00 часа.

"Хавай 5-0"-от понеделник до четвъртък,в 21.00 часа по НоваТВ

Ваня ; Ивka | вторник, юли 03, 2012 | 2 Коментари
"Хавай 5-0" е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд,чиято мисия е да изтръгне престъпността,заляла слънчевите брегове на островите.
 Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота,който след военната си служба става ченге.
 Той се завръща в Оаху,за да разследва убийството на баща си и остава,след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия специален екип. 
 Условието е нещата да се случват по неговите правила,с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия.
В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс-бивш полицай от Ню Джърси,който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието,но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря.Чин Хо Кели-бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет,несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.
 Братовчедката на Чин–Коно,е красива и безстрашна местна девойка,току-що завършила полицейската академия,нетърпелива да се открои сред елита на полицията.
 Макгарет,който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан,се зарича да разреши случая на баща им,а членовете на новия Отряд 5-0,макар и да спорят и да се шегуват помежду си,са решени да отстранят престъпните елементи от 50-ия щат.

НоваТВ предоставя по 1 епизод от понеделник до четвъртък от 20:00.

"Болница Мърси" започва от 9 юли в 21.00 часа по НоваТВ

От 9 юли (понеделник),в ефира на НоваТВ ще стартират епизодите на американската сага "Болница Мърси".Те ще се излъчват от понеделник до четвъртък,в 21.00 часа,като НоваТВ ще предоставя на зрителите си по един епизод от поредицата."Болница Мърси" ще замести приключващият този четвъртък последен сезон на "Доктор Хаус".Продължителността на един епизод от американската сага ще бъде от около 45 минути без реклами (60 със),като той ще продължава до 22.00 часа,когато започва късната емисия от "Новините на Нова".


От 12 юли (четвъртък) започва премиерният за България американски сериал "Врагът в мен".Той ще се излъчва от понеделник до петък,в 22.30 часа,като ще замести приключващия на 13 юли (сряда) сезон на "Грозната Бети".Продължителността на един епизод от сагата ще бъде от около 45 минути без реклами (60 със),като той ще продължава до 23.30 часа,когато започва премиерният трети сезон от "Осмо чувство".НоваТВ ще предлага на аудиторията си по един епизод от "Врагът в мен".

"Когато се влюбиш" с повторение от 14 юли по Диема Фемили

Латино-американската сага "Когато се влюбиш" започва отново от 14 юли по Диема Фемили.Теленовелата с участието на Силвия Наваро,Хуан Солер и Джесика Кох ще се излъчва всяка събота и неделя от 09.15 часа,като на 14 юли началният час ще бъде 10.15 часа,поради финалът на "Дамата на Дон Хуан",който ще се излъчи на същата дата,но в 09.15 часа.От следващия ден (15 юли,неделя) "Когато се влюбиш" ще се излъчва от 09.15 часа,до 12.15 часа (3 епизода),когато започват епизодите на корейският сериал "Хиляди пъти любов",които ще продължават до 14.15 часа.

Желаем да напомним,че "Когато се влюбиш" приключи преди месеци,като се излъчваше всеки делник от 19.00 часа по Диема Фемили.

Брой 9 на списание "СЕРИАЛИ в България" излезе

Админ | неделя, юли 01, 2012 | Коментари
Днес 1 юли,излезе новият дългоочакван брой 9 на списание "СЕРИАЛИ в България".В него ще можете да прочетете ексклузивно интервю с Мурат Йълдъръм,нова част от поредицата "Легендарни актьори в сериалите"-Всичко за Мария Статулова,историята на "Моят грях" и на "Горките родители на богатите деца",постери на "Моят грях","Горките родители на богатите деца" и на "Гордата Аси".Можете да разгледате и календарът за месец юли,на който стоят Бланка Сото и Еркан Петеккая.Ще имате възможността на прочетете три страници посветени за най-любопитните неща около сегашния живот на любимите латино актьори.Ще можете да научите отговорите на няколко от вашите въпроса зададени през изминалия месец.Всичко това само във брой 9 на списание "СЕРИАЛИ в България".