Май-месецът на корейските сериали по "СБГ:ТВ"

Месец май за най-гледаната онлайн телевизия за сериали и теленовели "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще бъде посветен на корейските заглавия.В първият месец,който не съдържа "студената" буква "р" зрителите ще имат възможност да проследят две хитови корейски поредици с известни актьори и с български субтитри.

"Идването на нощта" е корейското заглавие,което ще стартира от 9 май (сряда) и ще се излъчва всеки делник.Поредицата,чието оригинално заглавие е When it's at night ще замести приключващият 1 сезон на турската продукция "Нарекох те Фериха".

"Пътят към отмъщението" е второто корейско заглавие за ефира ни през май.Ще стартира в средата на месеца.Поредицата съдържа 112 епизода,като оригиналното й заглавие е East of Eden."Пътят към отмъщението" ще замести един от сериалите,на "СБГ:ТВ".Желаем да уточним,че сериалът ше се излъчва с български субтитри.

През май ще настъпят и няколко промени в програмната схема на "СБГ:ТВ".От по-следващия понеделник (7 май) "Усмихната любов" ще се излъчва по два епизода на ден,а не както преди-по 1 епизод.От 1 май (вторник) излъчването на "Комиците" се преустановява поради нисък рейтинг.Очаквайте скоро информация за предаването,което ще наследи скечовете от хитовото предаване.

Къванч Тътлату и Сюнгюл Йоден ще се женят

Админ | събота, април 28, 2012 | Коментари
Двама от най-харесваните по цял свят турски актьори,а именно Къванч Тъталту и Сюнгюл Йоден получиха награда на седмия международен филмов фестивал в Мускат-столицата на Оман.Призът им бе връчен за превъплъщението им в хит-продукцията "Перла".

Местното население в Оман е издигнало в култ двамата актьори,които изиграха ролите на Мехмет и Инджи.Тътлату и Йоден успели да покорят сърцата и на мъжете и на жените.Разбира се повече фенове имал Къванч Тътлату,който от доста време насам е наричан турския Брат Пит.

Той и Йоден се радваха на огромна популярност у нас преди три години,когато "Перла" се излъчваше по БТВ.Сега зрителите отново имат възможността да следят любимата си поредица всеки уикенд по Диема Фемили.

Според последните новини от Турция любимите актьори на всички ще се женят.Преди дни Къванч Тътлату официално запознал екранната,а сега и в живота си половинка на родителите си и близките.

Вместо нов сериал,повече епизоди на "Езел"

От 9 май,както първи съобщихме в цялото интернет пространство "Езел" вече ще се излъчва от 21.00 часа,като ще замести "Истанбулска приказка".Както ви съобщихме до седмица ще получим информация за новия сериал от 22.00 часа.Преждевременно научихме,че няма да има нова поредица,ами ще се излъчват по 2 епизода от "Езел".Така Диема Фемили ще излъчва сериалът с Кенан Имирзаъолу от 21.00 часа до 23.00 часа,с повторения всеки делник от 15.00 часа до 17.00 часа.Решението на медията е взето след доста писма с молба да се излъчват повече епизоди на "Езел".Друг фактор за овеличаване на епизодите е отличния рейтинг на "Езел"(повече за него можете да прочетете от тук).Така Диема Фемили се стреми за още по-добри рейтинг данни.Дали,обаче това ще се случи ще ви информираме скоро.

Рейтингът на Диема Фемили

От няколко месеца насам Диема Фемили буквално триумфира.Турските сериали,които излъчва медията постигат неочакван успех,като най-гледаните продукции са "Истанбулска приказка" и "Езел".Латино-американските сериали "Касандра" и "Рафаела" постигат среден рейтинг.В тази статия ще ви предоставим топ 3 на най-гледаните сериали по Диема Фемили.

Най-гледаната поредица на Диема Фемили е турското повторение "Истанбулска приказка",което е към своя край.Сериалът с Вахиде Гьордум отчита цели 2.8% среден дял във възрастовата група 25-54.Втората най-гледана продукция е премиерният "Езел",който отчита 2.5% среден дял.Повторението на поредицата също отчита отлични резултати-1.0% среден дял.Неочакван успех имат повторенията на "Цената на славата",които отчитат 1.6% среден дял.

Латино-американските сериали на медията,обаче не постигат кой знае какви резултати.Рейтингът на "Касандра" и на "Рафаела" в най-гледаната възрастова група 25-54 отчита 0.4% среден дял.

Рейтингът на Диема Фемили през уикенда е доста задоволителен.Повторението на "Перла" почти достига "Истанбулска приказка",като отбелязва 2.8% среден дял.Романтичните филми също отчитат успех,като най-гледани са тези от 20.15ч.,които отбелязват 2.5% среден дял.

Сериалите "Малки жени","Дамата на Дон Хуан","Пожертвани сърца" и "Ветровете на любовта" отчитат среден рейтинг.

"Великолепният век"-тази година по БТВ

Админ | четвъртък, април 26, 2012 | | | 13 Коментари
Турският сериал пресъздаващ живота на Османската империя по времето на Султан Сюлейман Великолепни "Великолепният век" ще стартира тази година по БТВ.Оригиналното заглавие на поредицата от която са се излъчили 57 оригинални епизода е Muhtesem Yuzyil.Има малка вероятност "Великолепният век" да стартира след сезонния финал на "Пепел от рози".Турската продукция на ShowTV,в момента се излъчва по StarTV всяка сряда от 20.00ч. до 23.15ч.Ето и историята на "Великолепният век"-Muhtesem Yuzyil:

Александра е дъщеря на попа в Крит.Един ден животът й и този на най-добрата й приятелка Мария се преобръща-идват татарите и избиват цялото градче с изключение на младите момичета,които бъдат отведени в двореца в Маниса,като подарък за Султан Сюлейман Великолепни.Животът в царските сараи е спокоен преди идването на Александра.Султанът е щастливо омъжен за Махидевран Султан,имат си син...Но Сюлейман се влюбва в Александра от пръв поглед.Не след дълго я кани на халвет.Оттогава Александра вече е Хюррем.Настаняват я в отделна стая от останалите момичета в харема.Не след дълго забременява.Щастието на Сюлейман и Хюррем не трае дълго поради опитите на Махидевран да разруши връзката им и отново да бъде единствена за султана.След девет месеца Хюррем ражда принц Мехмет-второто дете на Сюлейман.Махидевран,обаче е решена,че връзката им трябва да се прекрати.Дали любовта ще надделее над интригите можете да разберете скоро по БТВ.
В сериала участват:Халит Ергенч,Небахат Чехре,Мерием Юзерли,Окан Ялабик,Нур Айсан,Селма Ергеч,Сема Кечик,Филиз Ахмет и др.


Междувременно можете да гледате "Великолепният век"с български субтитри,всеки делник по телевизията на нашите партньори от Telenovallas Bulgaria-Telenovellas TV.

"Езел" замества "Истанбулска приказка" по Диема Фемили

Админ | сряда, април 25, 2012 | 9 Коментари
25.04.2012год.,10.57ч.
Хитовият турски сериал "Езел" ще замести "Истанбулска приказка" от 9 май.Продукцията с участието на Кенан Имирзаъолу вече ще се излъчва от 21.00 часа.,като Диема Фемили ще предоставя на зрителите си по 1 епизод от поредицата до 22.00 часа.Напомняме ви,че "Истанбулска прикзка" приключва на 8 май,от 21.00 часа,като тогава ще бъде излъчен последния 104 епизод.
Всички се питат какво ще стартира от 22.00 часа на мястото на "Езел"?Можем само да кажем,че ще е турски премиерен сериал.Очаквайте обявяването на новият сериал от 22.00 часа следващата седмица.

Информацията,която ви предоставяме е потвърдена от PR специалистът Кристина Георгиева.Ще ви предоставим нашият въпрос,както и нейния отговор,без никакви корекции.
Въпрос от СЕРИАЛИ в България:
Здравейте,госпожо Кристина Георгиева,
Пишем ви със запитването какво става около мексиканския сериал "Аурора",който трябваше да се излъчва по Диема Фемили всеки уикенд от 16.00ч.?Ще бъде ли излъчен този сериал и кога?Също така какво ще стартира на мястото на "Истанбулска приказка" от 21.00ч.?
Отговор от Кристина Георгиева:
Привет,
На мястото на "Истанбулска приказка" ще стартира "Езел",а колкото до сериала "Аурора",той се отлага във времето засега.Поздрави и приятен ден.

Желаем да уточним,че СЕРИАЛИ в България първи обявят тази информация в интернет пространството.

Семейни драми и шокиращи разкрития в "Долината на слънцето" по НоваТВ

Админ | вторник, април 24, 2012 | | 1 Коментар
От 2 май,премиерно за българската публика,НоваТВ ще стартира един от най-успешните хърватски сериали-семейната теленовела "Долината на слънцето".Всеки делничен ден от 15.00ч. зрителите ще имат възможността да следят вълнуващата емоционална история за любов,страст,загубено доверие и наново изградено приятелство,а заглавието обещава да представи много нови талантливи имена от хърватската сцена.

На екран долината на слънцето се оказва в малко живописно градче,а там ежедневието на героите не винаги е толкова безоблачно.След внезапната смърт на съпруга си,Ева Крал решава да се премести от столицата в уютното Ябланово,където той е държал кантора години наред.Пътуването,обаче променя живота й из основи,защото там тя намира неочаквано разкритие.Оказва се,че нейният съпруг е водил двойнствен живот и е създал друго семейство,а втората му жена сега отглежда петгодишния им син.Въпреки шока от новината,в крайна сметка Ева решава да приеме предизвикателството,да купи стара изоставена къща в града,да я ремонтира и да я превърне в собствен хотел,а така тя се надява да забрави болката и да започне живота си отначало.След нейното пристигане ежедневието на малкия град е силно променено,а новите отношения ще хвърлят светлина върху отдавна пазени тайни.

В "Долината на слънцето" участват:Ана Виленица,Иван Херцег,Бояна Герогорич,Роберт Курбаша,Петър Чиритовия и др.

Промяна:Старта на "Аурора" се отлага,започва "Двама завинаги"

Стартът на дългоочакваният латино сериал "Аурора" се отлага.За съжаление на латино феновете вместо него ще стартира повторението на "Двама завинаги".Първоначално турската сага щеше да се излъчва на мястото на "Истанбулска приказка",но впоследствие Диема Фемили промени решението си.Уикенд-маратона на "Двама завинаги" ще стартира на 5 май,ще се излъчва всяка събота и неделя от 16.00ч. по 3 епизода и ще замести приключващия "Перла".

Друго новина,която желаем да обявим,че "Долината на слънцето" ще стартира от 2 май и ще се излъчва всеки делник от 15.00ч.,като ще замести приключващия на 27 април италиански сериал "Ястребът и гълъбицата".


"Двама завинаги"-от 9 май по Диема Фемили

Хитовият турски сериал "Двама завинаги",който се излъчваше преди две години по БТВ,ще стартира с повторението си от 9 май (сряда) по Диема Фемили.Поредицата,чието оригинално заглавие е Menekse ile Halil ще замести приключващият "Истанбулска приказка"."Двама завинаги" ще се излъчва всеки делник от 21.00ч.,като ще се върти повторение на другия ден от 14.30ч.Диема Фемили ще предоставя на зрителите си по 1 епизод от продукцията.

Желаем да добавим,че на 8 май (вторник) ще се излъчи последният 104 епизод от "Истанбулска приказка".На 9 май от 14.30ч. ще се завърти повторението на финалният епизод.На 10 май (четвъртък) ще се излъчи повторение на 1 епизод от "Двама завинаги".

Също така,ще отбележим,че СЕРИАЛИ в България първи ви информира за датата на старта на "Двама завинаги".

Краят наближава...за някои сериали (5 част)

Днес,драги читатели ще ви представим 5 част от поредицата на СЕРИАЛИ в България:"Краят наближава...за някои сериали".След,като ви предоставихме 1,2,3 и 4 част е време да видите и 5 част.

"Истанбулска приказка" е едно от турските заглавия,което ще приключи скоро (остават още около 30 епизода).След една от най-гледаните продукции на Диема Фемили се очаква да стартира повторението на "Млечният път".Ива вероятност,обаче "Малки жени" да наследи "Истанбулска приказка",а от 20.00ч. да се излъчва "Млечният път".

"Перла" също е едно от заглавията,които приключват съвсем скоро.Поредицата,която се излъча всеки уикенд по 3 епизода е стигнала до 80 оригинален епизод ("Перла" съдържа 100 епизода).До края на хит-продукцията остават още около 20 епизода,като се очаква след него да стартира или повторение на турско или на латино.

"Чучулигата" стартира на 25 април

Хитовият турски сериал "Чучулигата" стартира от 25 април,като ще се излъчва всяка сряда,по един епизод.Мини-сериала по романа на Решат Нури("Листопад") ще замести епизодите на латино продукцията "Внимавай с ангела"."Чучулигата" съдържа 7 епизода,като ние ще ви предоставим оригиналните.Желаем да уточним,че ще се излъчва с български субтитри.

За зрителите на "Внимавай с ангела":
Очаквайте продължението на теленовелата след финала на "Чучулигата".

"Пепел от рози" с по-малко епизоди от тази седмица

Хитовият турски сериал "Пепел от рози",който се излъчва всеки делник от 20.00ч. вече ще се излъчва в по-малко дни от седмицата."Каква е вината на Фатмагюл",както е оригиналното заглавие на поредицата вече ще се излъчва от сряда до петък (3 епизода седмично).
Причината за прекратяването на излъчване в понеделник и вторник е това,че в първият ден от седмицата ще се излъчва "Стъклен дом",а във втория "България търси талант".Желаем да отбележим,че "Пепел от рози" постига отлични резултати-почти,като тези на "Листопад".
ЕТО И ДЕЛНИЧНАТА ПРАЙМ-ТАЙМ ПРОГРАМА НА БТВ:


Понеделник:
20.00ч.-"Стъклен дом"-бълг.сериал
21.00ч.-"Стъклен дом"-бълг.сериал
Вторник:
20.00ч.-"България търси талант"-шоу
21.00ч.-"България търси талант"-шоу
Сряда:
20.00ч.-"Пепел от рози"-сериал
21.00ч.-"Столичани в повече"-бълг.сериал
Четвъртък:
20.00ч.-"Пепел от рози"-сериал
21.00ч."-Домашен арест"-бълг.сериал
Петък:
20.00ч.-"Пепел от рози"-сериал
21.00ч.-"Комиците"-шоу

Започва нов корейски сериал

Админ | понеделник, април 16, 2012 | Коментари
В ефира на най-гледаната онлайн телевизия стартира нов,премиерен корейски сериал.Продукцията,която ще завладее ефира ни,и чието име е "Идването на нощта" ще стартира скоро,като ще замести приключващ сезон на един от сериалите излъчващи се по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Поредицатa съдържа 58 епизода (17 оригинални)."Идването на нощта" ще стартира в началото на м.Май,като ще се излъчва всеки делник.

ОЧАКВАЙТЕ ТАЗИ СРЯДА ОБЯВЯВАНЕТО НА ДАТАТА И ДЕНЯ,В КОЙТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА  
"ЧУЧУЛИГАТА".

"Мъжът от Адана" с продължение по "СБГ:ТВ"

Админ | петък, април 13, 2012 | 8 Коментари
Хитовият турски сериал "Мъжът от Адана" вече ще се излъчва по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Поредицата с участието на Селин Демиратар,която в момента гледаме в "До последен дъх" ще замести "Целомъдрие" от 23 април (понеделник).Питате се какво ще стане с него?"Целомъдрие" ще започне с продължението си от 24 април (вторник) по TV and Hobby:Play-телевизията на нашите партньори от TV and Hobby.По втората онлайн телевизия за сериали и теленовели,"Целомъдрие" ще се излъчва от вторник до четвъртък.По TV and Hobby:Play "Целомъдрие" отново ще се излъчва по 2 части,както при нас.

Нов конкурс-"Сподели любим сериал"

Админ | четвъртък, април 12, 2012 | Коментари
Най-новият конкурс,който "СЕРИАЛИ в България" организира е "Сподели любим сериал".В него е нужно само да споделите кой е любимият ви сериал излъчен или предосящ в България.С това можете да спечелите членство в блога ни.В по-долните редове ще откриете регламента на конкурса.

1.Как да участвам?
За да участвате в "Сподели любим сериал" трябва да ни изпратите на e-mail ни seriali.bg@abv.bg :име и фамилия(допускат се и псевдоними),любимият ви сериал;

2.Как ще се определи победителя?
Победителят,печелещ членство в блога ще бъде избран от вас,читателите чрез анкета.В нея ще присъстват имената на участниците,както и любимите им сериали.Всичко зависи от любимия ви  сериал-чрез него читателите ще определят победителя (т.е. сериалът събрал най-много гласа е победител).

3.Какви са сроковете?
Записване за конкурса-от 13 април до 18 май;
Гласуване-от 19 до 30 май
Определяне на победителя-31 май

4.Какви са правилата?
Всеки участник може да участва само с 1 сериал.
Ако повече от един участник иска да участва със сериал,който вече участва,ще му бъде предложено да избере друг.

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!!!

"Комшии" замества "Листопад" по БТВ

Админ | четвъртък, април 12, 2012 | | | 5 Коментари
Турският сериал "Комшии" стартира на 25 април,от 13.30ч. по БТВ.Поредицата,чието оригинално заглавие е Genis Aile ще замести приключващото потретване на "Листопад",което ще се излъчи на 24 април."Комшии" ще се излъчва всеки делник по 2 епизода до 15.30ч.


"Листопад" с продължение

Админ | четвъртък, април 12, 2012 | | 2 Коментари
Хитовият турски сериал "Листопад",който приключи у нас в началото на м.Януари ще има продължение!Това потвърждава и екипа на поредицата,която наистина доста задълбочено обмисля продължение на сериала,който покори над 30 страни.

Сценаристите на хит-продукцията,обаче се двуомят дали да не направят ретроспекиция-да се разкаже как се запознават главните герои Али Ръза и Хайрие,през какви трудности минават,как раждат петте си деца...Би било сензация българските зрители да видят любимия си Халил Ергюн на младини.Очаква се ако сценаристите решат да направят това,ще се проведе кастинг за набиране на младите Хайрие и Али Ръза.

Ако обаче екипът на "Листопад" реши да направи продължение,това ще бъде истински хит в Турция,а и не само.Уточнено е,че ако има продължение Али Ръза ще възкръсне,а Хайрие ще стане булка.Решението на сценаристите,за продължение на "Листопад" е взето след,като Турция не можела да се раздели със семейство Текин и искала отново да гледа любимите си актьори.

Източник:razkritia.com

"Между два свята" и "Къде е Елиса?" стартират на 25 април по БТВ

Два хитови латино сериала стартират в ефира на БТВ от 25 април.Двете хит-продукции "Между два свята"(El fantasma de Elena) и "Къде е Елиса?"(Donte esta Elisa?) ще заместят приключващия на 24 април сериал "Листопад",който в момента се потретва от 13.30ч. до 15.30ч. по 2 епизода.По-следващия вторник ще бъдат излъчени последните два епизода на турската поредица.
"Между два свята" ще се излъчва всеки делник от 14.30ч. до 15.30ч.,а "Къде е Елиса?"-от 13.30ч. до 14.30ч.

След,като БТВ залагаха на турското в последните месеци е време доброто старо време на латино следобедите да се завърне.Нека си припомним,когато през лятото на 2010 година прекарвахме ранния следобед от деня в гледането на "Непокорно сърце" и "Гибелна красота".След тях се наслаждавахме на прекрасната актьорска игра на героите от "Капризи на съдбата" и "Дявол с ангелско сърце".След,това обаче започнаха повторенията на турските сериали,сред,които на "Пътищата на съдбата" и "Двама завинаги".След доста време БТВ пуснаха един единствен латино сериал в следобеда-"Жестока любов".

ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЗАПОЧВАНЕТО НА ТЕЗИ ДВА СЕРИАЛА Е НЕОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНА.ВЗЕТА Е ОТ УИКИПЕДИЯ И ОТ НАШИ ИСТОЧНИЦИ.НЕ ОТГОВАРЯМЕ ЗА ПРОМЕНИ В РЕШЕНИЯТА НА БТВ,

Поредиците след "Листопад"

Краят на потретването на турският сериал "Листопад" е след две седмици.Хит-продукцията с Дениз Чакър приключва на 20 април (петък),като тогава ще се излъчат последните два епизода-328 и 329.Доста се изписа за сериалите след вече досадната "боза",както я наричат латино феновете.Днес,в тази статия ще ви предоставим сериалите,които може би ще стартират след турската поредица,която с потретването си постига ужасно ниски резултати.

"Къде е Елиса" е заглавието,което най-вероятно ще замести един от двата епизода на "Листопад".По непотвърдена информация,според наши източници сериалът ще върви от 13.30ч. до 14.30ч.Най-вероятно БТВ ще промени името на поредицата.

"Между два свята" също се очаква да стартира след "Листопад",като ще се излъчва от 14.30ч.Оригиналното заглавие на поредицата е El fantasma de Elena.Както виждате БТВ промени и името на "Призракът на Елена".Напомняме ви,че "Между два свята" се очакваше да започне след финала на "Жестока любов".БТВ в последния момент прмени решението си,като започна да излъчва продължението на "Мечтатели".

"Единствено ти" е третото заглавие,което евентуално ще стартира след "Листопад".Ако стартира,продукцията с Маите Перони и Уилям Леви ще се излъчва от 13.30ч.Напомняме ви,че БТВ трябваше да излъчи поредицата още миналата година,през февруари.Както винаги се отметна и стартира повторение на "Пътищата на съдбата".

Има вариант след "Листопад" да стартира и турски сериал.Нека да си припомни,лъжата им през декември,миналата година,когато неофициално обявиха,че "До последен дъх" ще е латино сериал.И то нарочно-за да може повечето фенове на латиното да гледат старта му.Не искаме да натъжаваме феновете на латиното,но и сега има вероятност да стане така.

Новите сериали по "СБГ:ТВ"

Админ | събота, април 07, 2012 | Коментари
През м.Април в ефира на най-гледаната онлайн телевизия ще започнат няколко нови сериала.


"Усмихната любов" е корейското заглавие,което ще стартира на 16 април (понеделник) и ще се излъчва всеки делник.Поредицата ще замести приключващият на 13 април сериал "Тайната градина".Smiling Pasta както е оригиналното заглавие на "Усмихната любов" съдържа 34 епизода.

"Любов и омраза" е най-новото турско заглавие,което ще завладее ефира ни.Преди дни ви съобщихме и датата на старта-12 април(четвъртък).Продукцията с участието на Енгин Акюрек("Пепел от рози") и Мелиса Сьозен("Златната клетка") ще замести епизодите на "Каква е вината на Фатмагюл"."Любов и омраза" съдържа 64 епизода.

"Чучулигата" е заглавието,което ще стартира в края на м.Април.Поредицата съдържа 7 епизода,и е по романа на Решат Нури("Листопад").Ще се излъчва веднъж седмично,като ще замести един от седмичните сериали.Очаквайте скоро информация за старта на сериала.

На 11 април(сряда) ще се излъчи 68 епизод от сериала с Берен Саат "Каква е вината на Фатмагюл".Желаем да уточним,че това не е финала на поредицата.След,като излъчим "Любов и омраза" сериалът,разказващ за мъките на Фатмагюл ще продължи.

Също така желаем да добавим,че на 14 и 15 април (събота и неделя),няма да се излъчат епизодите на "Росалинда","Пожертвани сърца" и "Търси се..." поради великденска пауза на програмата.

Туба и Берен в любовен триъгълник

Любимите на българските зрители актриси от сериалите "Гордата Аси","Забраненият плод","Под липите" и "Пепел от рози" Туба Бююкюстюн и Берен Саат отодавна са в мълчалива вражда.Естествено любов е поводът за неприязънта между двете красавици.Берен Саат известно време бе с Бюлент Инал-голямата любов на Бююкюстюн,който й партнираше в сериала "Под липите".Когато Берен и Бюлент се разделили,медиите в южната ни съседка загаворили,че това се случило,тъй като актьорът не можел да забрави красивата Туба,която участва в "Запленяваща сърцето".

Враждата между хубавиците не е само заради любов.Когато през 2010г. Берен едновременно получи призата "Жена на годината" и "Най-добра актриса",нейна сериозна конкурентка бе Туба Бююкюстюн.

БТВ Лейди:Рейтингът с blizoo

Админ | петък, април 06, 2012 | | Коментари
От близо седмица двумесечният дамски канал БТВ Лейди е на разположение и за абонатите на най-ползваният телеком blizoo.От както медията насочена към по-нежната част от аудиторията се излъчва и в blizoo рейтингът й с всеки ден се повишава.Напомняме ви,че преди БТВ Лейди да бъде добавен в пакетите на blizoo рейтингът й беше сравнително слаб,като се нареди на 9 място за най-гледана телевизия.За БТВ 9 място е срам,но сега дамският канал се "отсрами" и вече постига доста добри резултати,като най-гледаната продукция на канала е "Хамелеони",след това "Морска звезда",а след това и "В името на любовта".Новият сезон на "Часът на мама" също постига отлични резултати.

Засега само Булстаком не предлага БТВ Лейди,като не мисли и да го прави.Вече преговорите за дамската телевизия от страна на Булстаком са спрени.

ЕТО И КОМПАНИИТЕ,КОИТО ПРЕДЛАГАТ БТВ ЛЕЙДИ:
БЛИЗУ МЕДИЯ ЕНД БРОУДБЕНД ЕАД 
VIVACOM TV 
А И С - ТВ ООД
АВС ООД
АДО НЕТ ООД
АЙРМЕД - 2008 ЕООД
АЛИНАС - СЕРВИЗ - АЛИ НАС ЕТ
АЛФА -ЖЕРАР КУЗУЯН ЕТ
АЛЬОША ЛЬОТИН - СИН АГЛИКА ЛЬОТИНА ЕТ
АН ДИМ 82 ЕООД
АРЕАЛ КТ ООД
БАНИСАТ ЕООД
БАЦ-ДОБРИНКА БАЦАНОВА ЕТ
БЕРГОН ИНТЕРНЕТ ЕООД
БИ БИ СИ КЕЙБЪЛ ООД
БИНГУА Т.И.Т.А. - ИВАЛИНА МАЛИСА ЕТ
БИСЕР УШЕВ - ЦВЕТИ ЕТ
БОРЯНА - СЪБА ХРИСТОВА ЕТ
БОС ЕЙ СИ СИ ООД
БРЕЗНИЦА ООД
БУЛСАТ  ТВ - НЕДЕЛЧО ПЕТРОВ ЕТ
БУЛСАТ ЕООД
ВАЙТЪЛ-И ЕООД
ВИВА - ДИЧКА ВЪЛКОВА ЕТ
ВИДЕО САТ ТВ ООД
ВИДЕОСАТ 21 ВЕК ООД
ВИДЕОСАТ ГЕОРГИЕВ И СИЕ ООД
ВИДЕОСАТ ДОРНА ОРЯХОВИЦА 21 ВЕК ООД
ВИДЕОСАТ ЕЛЕНА 21 ВЕК ООД
ВИДЕОСАТ ЗЛАТАРИЦА ООД
ВИДЕОСАТ НОВЕ ООД
ВИДЕОСАТ РАХОВЕЦ ООД
ВИМ ТВ ООД
ВТ ЕЛЕКТРОНИК ЕООД
ГАЛИНА - НОРА КОЧЕВА ЕТ
ГАЛИНА ТОДОРОВА ЕТ
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ - НХ ЕТ
ГИГА ЛАН ПЕТРИЧ ЕООД
ГЛОБЪЛ КОМЯНИКЕЙШЪН НЕТ АД
ДАНИ 21 ООД
ДЕЙМОС ЕООД
ДЕЛТА ИНЖЕНЕРИНГ - САМИР АХМЕД ЕТ
ДЕНИС - 97 - ВЛАДИМИР БОРИСОВ ЕТ
ДЖИ ЕС ООД
ДЖУЛИНА ЕООД
ДИАМАНТ 100 ХРИСТО ШИПОЧКИ ЕТ
ДИАНА КАБЕЛ ТВ ООД
ДИМИТРОВА 99 - НЕДКА ПЕЕВА ЕТ
ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ 94 ЕТ
ДИМИТЪР СКЕНДЕРСКИ ЕТ
ДОБРУДЖА КАБЕЛ ЕООД
ЕВИ 2006 ЕООД
ЕВРОКОМ БОЖУРИЩЕ ООД
ЕВРОКОМ ЯКОРУДА ООД
ЕВРОСАТ ООД
ЕГОСАТ ООД
ЕЙ ЕС ЕМ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД
ЕКСПРЕС АСЕН ОЛЕВ ЕТ
ЕЛЕКТРИК - КМ СЕРГЕЙ КЪЛЕВ ЕТ
ЕЛИТКОМ ООД
ЕЛКОМ 63 ЕООД
ЕС 6 ЕООД
ЕСКОМ ООД
ЗОНАТА - НАЦКОВИ И СИЕ СД
ИВОКОМ ООД
ИЗГРЕВ - 99 ООД
ИЗТОЧНИ РОДОПИ ООД
ИНТЕРСАТ ООД
К и Г УНИСАТ ТВ ООД
КАБЕЛ САТ ЗАПАД ООД
КАБЕЛНА СИСТЕМА СИЛИСТРА ООД
КАБЕЛНЕТ ООД
КАВАРНА САТ ООД
КАНЕТ ООД
КАРИЯ ТВ ООД
КВАНТ - РОСЕН КОЕВ ЕТ
КЕЙБЪЛ КОМ ХОЛДИНГ ООД
КЕЙБЪЛСАТ ЕТ
КИВИ ТВ ООД
КОМПАНИЯ ЗА ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ
КОРЕС ГРУП ЕООД
КОСТА ДИМИТРОВ - ХРИМИКОТЕКС ЕТ
КРАКРА АД
КТ АСТРА - ГЕНКО ДОЙЧИНОВ ЕТ
КТ ВЕРЕЯ ООД
КТВ БЕЛОСЛАВ ООД
КТВ БРЕЗНИК ООД
КТВ КРИЧИМ ООД
ЛАФИ ООД
ЛИНК + ООД
ЛИФОЕТ 2007 ЕООД
ЛЪКИ - ИСКРА ИВАНОВА ЕТ
ЛЪКИ ООД
ЛЪКИ ТВ ООД
ЛЮБОМИР КУМБАРОВ - ЛЮБО ЕТ
М И С 70 ООД
МЕГАЛАН  НЕТУЪРК АД / МОБИЛТЕЛ ЕАД
МЕДИЛА СИСТЕМ ЕООД
МИКМАКС ООД
МИКРА НИКСАН ООД
МИЛЕНИУМ 2009 ЕООД
МИШЕЛ 48 ООД
МКР ООД
МОЛЕКУЛА ЕООД
М-СИТ-ТВ-МИРОСЛАВ ХРИСТОВ ЕТ
МУЛТИМЕДИА БГ ЕООД
НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ПРОСВЕТА 1881
НЕВО ТВ ООД
НЕСИ ЕООД
НЕТ - СЪРФ.НЕТ ЕООД
НЕТ 1 ЕООД
НЕТБОКС ЕООД
НЕТЕКС - НГ ООД
НИКО НЕТ КОМ ЕООД
НИМ ООД
НОРДЕЛИНК БЪЛГАРИЯ ООД
ПАСАТ НЕТ ООД
ПОЛТАВА -73 ЕООД
ПЪЛДИН ТВ ООД
РЕТЕЛ АД
РИМЕКС ООД
РИО ООД
РОДОПИ ТВ 
РОСАТ + ЕООД
РТВ ВЕСТИТЕЛ ВРАЦА ЕАД
С.Т.В. ЕООД
САТЕЛИТ 94 ООД
САТЕЛИТ ТМ АНТОН СИМЕОНОВ ЕТ
САТЕЛИТНИ СИСТЕМИ ООД
СЕВЕР - КАБЕЛ ЕООД
СЕКОМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
СИМАР 99 ЕООД
СКАЙ ПЛЮС ЕООД
СКАЙНЕТ + ООД
СКАТ ТВ ООД
СПРИНТ ООД
СКАТ -РЕ ТЕ КОМ ООД
СЪРНИЦА НЕТ ЕООД
ТВ - НЕТ ООД
ТВ НЕТ КОНДУКОВ И ТАНОВ СД
ТВ ПРЕС ООД
ТВ САТ КОМ ЕООД
ТВВ ООД
ТЕДИКА ООД
ТЕЛЕ ВИДЕО САТ ООД
ТЕЛЕКАБЕЛ АД
ТЕЛЕКОМ ГРУП ООД
ТЕЛЕСИМ 2006 ООД
ТЕЛЕСТАР ООД
ТЕЛНЕТ ООД
ТОДОР ДИНОВ ЕТ
ТОНИНЖ ЕООД
ТРАКИЯ КАБЕЛ ООД
ТРАНСВИДЕОКОМ ООД
УМБАБА - ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ЕТ
ФАИК МЕТУШЕВ - СВЕЖЕСТ ЕТ
ФОТОН - К ООД
ХАЛИЛ АДЕМ ЕТ
ХЕРОС КОМЮНИКЕЙШЪН ХОЛДИНГ ЕООД
ХРИСТО ЙОРДАНОВ - 59 ЕООД
ЦЕНТРУМ ГРУП ООД
ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ ЕООД
ЦИФРОВА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ООД
ЮРИТ ООД
Богдан Колев ЕТ
Алфа Стил ООД

Краят наближава...за някои сериали (4 част)

Админ | вторник, април 03, 2012 | | | | 1 Коментар
Отпреди два месеца стартира нашата поредица "Краят наближава...за някои сериали",която ви информира какво може би ще стартира след някои от любимите ни сериали.Досега ви предоставихме 1,2 и 3 част,а днес е време да видите и 4 част.

"Листопад" е турското заглавие,което се излъчва с повторение всеки делник от 13.30ч.-15.30ч.(2 часа=2 епизода).Това доста разгневи феновете на латино сериалите,които искаха вместо потретване на "Листопад",да стартират два от закупените от БТВ латино сериали.Макър,че финала на повторението на турската поредица е чак към м.Май,днес ще обявим кои сериали ЕВЕНТУАЛНО ще стартират.От 13.30ч. има вероятност да започне или "Дестилирана любов" или "Единствено ти".От 14.30ч. пък може би ще започне хитът на Телемундо "Къде е Елиса?"(Donte esta Elisa?).

"Касандра" е латино-американската поредица,която също е към своя край.Най-вероятно след повторението на шедьовъра ще стартира повторение на турски или на латино сериал.Вероятно ако Диема Фемили заложи на първият вариант,ще разгневи феновете на латиното.До края на продкцията с Корайма Торес остават едва 25-30 епизода.

Промени по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията"

Админ | понеделник, април 02, 2012 | Коментари
Някои промени ще настъпят този месец по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".
Хитовият латино сериал на Веневесион "Пожертвани сърца" вече ще се излъчва и в събота и неделя.Тази промяна ще настъпи от следващата седмица (09.04-15.04),като на 14.04 (събота) ще бъдат излъчени 21 и 22 епизод,а на 15.04 (неделя)-23 и 24 епизод.

За съжаление желаем да обявим,че "Другата жена" ще бъде свален от ефир още тази седмица.Причината е,че португалската новела,с всеки епизод отчита все по-нисък и по-нисък рейтинг,като този уикенд отчете нищожните 50 зрители.

Добрата новина, е че една от класиките,постигнала рекордни резултати в България ще замести "Другата жена".Става въпрос за истинския шедьовър "Росалинда",който от стартира от 14 март (събота).Хитовата продукция,по романа на Делия Фиаьо ще се излъчва по 2 епизода.

Списание "СЕРИАЛИ в България" с отделен сайт

Админ | неделя, април 01, 2012 | 1 Коментар
Списание "СЕРИАЛИ в България" вече с отделен сайт.В него ще намирате любопитна информация,за предстоящото в новия брой,ще четете ексклузивни новини свързани с него...Предстоящите броеве вече ще излизат там под страницата "Броеве",като на 3 април,ще можете да прочетете новия брой в подстраницата "Брой 6-Април".За да разгледате сайта кликнете тук.